Искам да кажа ... (7)

• 32 495
  • 755
  •   1
Отговори
# 255
На кого ще му хрумне първо да му бръкне в задника и после да го готви?!?Пфу!

Laughing Ще пукна от смях! Сетих за един виц - жена звъни на майка си да я пита как се готви петел, майката дава рецепта, а дъщерята: "Ма, Мамо, той ме кълве!". Традиционно там им ги пъхат дреболийките, които ти нарече гнусотийки, защото преди да се вари, се мие това пиле - отвън и отвътре Simple Smile

# 256
  • в дяволитите очички на моето тормозче

Тия пък, защо са му навряли плика в задника!Поне бележка да бяха сложили! На кого ще му хрумне първо да му бръкне в задника и после да го готви?!?Пфу!

Ох, разхили ме hahaha Не  се сърди, обаче  не  мога  да  не  те   плесна  в  смешната тема Laughing

# 257
  • Пловдив
Не сме преговорили и домакини срещу работещи още  Laughing
Аууу, недей. Апокалипсис.  Joy
Мен на тази тема ме мързи да споря. Идвам от семейство с майка с кариера, аз самата съм майка домакиня. С ръка на сърце - не мога да кажа кое е по-добрия избор. Зависи от конкретната жена, конкретното семейство. Щом всички засегнати са доволни от ситуацията коя съм аз, че да давам оценка?! И са ми крайно смешни всички, които пък дават оценка на мен. И на семейните ни решения.

# 258
  • София
О, аз мисля, че на всички ни е омръзнало да спорим  Laughing Съвсем не го предлагам за дискусия  Laughing

# 259
Ел, хаха, разсмя ме с това пиле. Simple Smile

*Smilка*, къде ги намирате тези хомеопатични щуротии за по 3-4лв?. Simple Smile за под 8-9лв. не съм виждала нищо....

Сега пък излязоха и модерните шуслерови соли....Simple Smile
Те не са от сега, но при нас всичко идва със закъснение.

Аз съм хибрид - ту домакиня, ту с кариера.....харесва ми домакинстването за определен период от време. После ми идва нанагорно.
Сега съм вече към критичната фаза на омръзване...Simple Smile

# 260
Аз първо минах през Шуслеровите соли със сина ми, но на него не помагаха. Затова пък инфлуцида върши чудеса.

# 261
Не е за вярване - току що ми се обадиха от Бюрото по труда, за да ми предложат работа по специалността.

# 262
Мирама, в аптеката  Wink
Ето, това го взимам от аптеката 3.80 някъде, тук в сайта е по-скъпо http://apteka.framar.bg/30001682/%D0%BD%D1%83%D0%BA%D1%81-%D0%B2 … 0-30-%D1%81%D0%BD

И ШС давам  Grinning

# 263
  • София
Нее, моля ви, само не домакини vs. работещи. Тази тема, плюс онези за кърменето и космите, са ми в топ три на най-безсмислените монологизирани теми от форума.

беба2, супер!  Simple Smile

# 264
  • София
О, аз мисля, че на всички ни е омръзнало да спорим  Laughing Съвсем не го предлагам за дискусия  Laughing
Мисля, че единствено Краси може да предизвика някакъв хъс у мен, заради странно провокативните си разсъждения на тази тема. Иначе и мен ме мързи да се впускам в разпален спор.

Тази вечер ще направя сладкиш като на Мирама. Тя беше така любезна да сподели рецептата с мен.   bouquet

# 265
  • София
О, как можах да забравя космите!  Laughing

beba2, страхотно!

Аз пък, ако съм на кеф като се прибера, мисля да направя нещо, наречено Попоувърси, което намерих в Готварския. Звучи супер лесно и интересно - като кухи мъфини  Laughing Тъкмо като да им сложиш вътре сиренце и да са мезе за вино  Laughing

# 266
  • Пловдив
Спрете да готвите! Иначе ще извадя снимките на чушките!Това е заплаха!

Мен ме мързи да сготвя.

# 267
Тъкмо щяхме да си тръгваме към къщи - от Търново към Плевен, и в колата няма грам ток. Акумулаторът е сменен преди месец. Сега аз седя на топло , а мъжът ми - пред блока с един младеж от близкия магазин за авточасти.

# 268
  • Euskal Herria
С удоволствие ви чета, на моменти така добре ми действате на нервната система. Особено когато се чувствам съвсем изтрещяла и безпомощна... и тук прочета нещо, което да ми оправи настроението.

# 269
  • София
Спрете да готвите! Иначе ще извадя снимките на чушките!Това е заплаха!
Мен ме мързи да сготвя.
Я не ми пресичай кулинарния устрем. И без това ми се появява 3-4 пъти годишно.  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт