Искам да кажа ... (7)

• 32 502
  • 755
  •   1
Отговори
# 240
Голямата ми е играла страхотни драми за изпиването на 2мл. лекарство. Стигала е до повръщане, напикаване, безумен рев и т.н.

Пари за хомеопатия не давам....да си купуваш гола опаковка с хапченца вода и захар...е не, мерси. Но пък признавам, страхотен бизнес основан на вяра и страх....Simple Smile

# 241
Кво има става на тия техните мъже!? Дрисльовци.

Aма верно! И аз имам същите наблюдения.

# 242
  • София
Обадих се да отложа интервюто за другата седмица. Твърде много кашлям, няма да мога да си кажа приказката  Tired

Вече дори при мисълта за чай от мащерка и стомахът ми се обръща. Години наред го пиех с мляко и мед/захар, но откакто спрях млякото, ми е все гнусен. Когато съм болна най-много.

Аз пък нямам такива познати и наблюдения, за щастие.

# 243
  • София

И е така, и не е така. Отвън остави как изглежда, да, изключително неморално е да изоставиш жена с малко бебе. Обаче никой не знае какво е вътре в двойката, за какво си говорят или не си говорят, какво им е в леглото и защо помежду им вече няма нищо. Понякога нещата не са такива, каквито ни изглеждат, когато гледаме през очите само на едната половинка, която се явява наш приятел. А понякога все пак наистина става дума истински дрисльовци.

Темата за и против хомеопатията не я ли изчерпахме вече Simple Smile Не че нещо, ама дайте сега да преговорим секциото, после кърменето и ще сме обобщили десет години форум в една тема, което си е направо за рекорд hahaha

Таис, язък за лака!

# 244
Таис, успех на интервюто! От мащерка много обичам пък аз. Пий от борови връхчета тогава или от метличина.

# 245
Жаки пак е с бронхит и за втори път антибиотик за месеца, този път Панцеф. Това дете се влошава за часове, не е истина просто! Миналия ден сополи, вчера пресъхнаха и днес между 10-12 на обяд напарви спазъм, не може да диша. Няма Т, няма солопли, само кашля. Не знам вече какво да я правя, от всяка хрема бронхит ми прави, как да го спра преди да иде към гърдите? ЖП- то ни антибиограми прави, ни каза какво е, или е вирусно вика или друго?! Ебаси диагнозата. Резултат 6 дни на градина, сега ше видим колко ще е в къщи. Имам толкова работа другата седмица, как ше се оправям не знам. Имах среща с две жени уж за гледачки, ами ужасена съм. В малкото ни градче не се бутат квалифицирани кадри. Трябва да е пенсионерка иначе ще иска и осигуровки, иска ми се учителка да е била, да е работила с деца. Има деца в групата, които не са боледували нито веднъж от 15.09 досега, а моята някой да кихне и е втора!

Таис, успех на интервюто!

# 246
  • в дяволитите очички на моето тормозче
Голямата ми е играла страхотни драми за изпиването на 2мл. лекарство. Стигала е до повръщане, напикаване, безумен рев и т.н.

Пари за хомеопатия не давам....да си купуваш гола опаковка с хапченца вода и захар...е не, мерси. Но пък признавам, страхотен бизнес основан на вяра и страх....Simple Smile

Ами не знам при нас вяра ли е, късмет ли е, какво е, но  допреди две години,  след всяка  настинка Мария правеше  ужасни  отити. Дотам, че впоследствие  лекар УНГ  установи, че  на едното  ухо, от  постоянния оток в резултат  на  възпалението, има  намалена  чуваемост с около 30%. Водих  я  на  нагревки, после  започнахме всяка  година  да  я водим на море,  започнах  да  й давам  тези   хапченца и  да  чукна  на дърво,   нещата  се  нормализираха. При  нея  има и  друго- сливиците й  са  хипертрофирали  и са  огромни. За капак има и  трета сливица. Посъветваха  ме  да  я подложа  на  операция, още  когато беше  на три. Категорично отказах, защото и аз съм била  така, но  след седмата  ми година нещата  са  се  оправили. Да, обаче, докато  чакам да стане  на  седем  да видя  дали  нещата  ще се оправят, все по някакъв начин  трябва   да   държа  настинките  под контрол. Не  че  сега отвреме - навреме  не се оплаква, че  я заболяло  ухото,  но  с една  доза  панадол  всичко  се  нормализира. Високите  температури, писъците  и  скимтенето  от болка  останаха  назад, пупу.

Пък може и  имунитета  да й  се е  засилил, знам ли. Докато  тръгне  на  ясла,  не  знаех  какво е  това болно дете. А после...в чудо се бях видяла ooooh!

# 247
  • София
Бронте, за толкова години ходене по мъките (включително и вадене на сливицата плюс рецедив), Кати сама си пръска спрейовете. Дори си има един в раницата в градината и когато се сети ходи и си пръска. Също и цинабсин в момента си носи, инструктирала съм я след като обядва да си "хапне" едно.

Че са много дрисльовците - много са! Като се замисля, свестните, ама наистина свестните мъже, са голяма рядкост.

# 248
  • София
Белинда  Laughing Laughing
Не сме преговорили и домакини срещу работещи още  Laughing

# 249
  • София
Мерси, момичета   bouquet

Белинда, от яд (и скука) ще взема да се лакирам пак  Laughing

Тонка, има ги бе. Даже хич не са малко. Но и от ''другите'', калпавите, също има. Свят шарен.

# 250
Сутринта, като отивах на работа, видях в парка една гарга си навряла главата в плик от зрънчо и плика й останал на главата. Хич не харесвам пилета, особено гарги, ама как да я оставя така да се върти. Застанах на два- три метра от нея да я дебна и да събера малко смелост и мина едно момче , без дори да забави крачка, махна й плика от главата и си продължи по пътя.

Не харесвам и да ям пилета. Заради децата поръчах едно домашно пиле, като го видях ми прилоша- то едно такова бяло, настръхнало...отврат! Хванах го за крака с два пръста и го цопнах ад се вари. Като го извадих да му махам кожата и кокалите, гледам в него плик с гнусотии. Тия пък, защо са му навряли плика в задника!Поне бележка да бяха сложили! На кого ще му хрумне първо да му бръкне в задника и после да го готви?!?Пфу!

Бира пия всяка вечер.Времето хич не ми пречи, просто понякога през зимата я пия с ръкавица, че ми мръзне ръката. Става ми едно спокойно и приспивно, много приятно.

# 251
  • в дяволитите очички на моето тормозче
. Не знам вече какво да я правя, от всяка хрема бронхит ми прави, как да го спра преди да иде към гърдите? ЖП- то ни антибиограми прави, на каза какво е, или е вирусно вика или друго?! Ебаси диагнозата.!

JACKLIN, то вече е  слязло  в гърдите...Заведи  я  на  пулмолог. Джипитата  понякога  неглижират  нещата.
През лятото пипнах пневмония, веднага след нея направих бронхит и  после - спазъм. Една седмица  ми вливаха  антибиотик и  урбазон, една  седмица пих втори  антибиотик, после  - още  три  вида антибиотици  и  най- накрая  приключих  с инхалатор, също  с урбазон. Два месеца  мъки, но   добре, че  на моето  джи пи  му стигна  дотолкова  ума, че ме  прати  при пулмолог, иначе  не  се знае  колко  още  антибиотика  щях  да изпия, докато  ме отровят съвсем.
Та, според мен, пулмологът  ще  назначи  адекватно лечение.
И ако , можеш, стимулирай имунитета  й.

# 252
...да си купуваш гола опаковка с хапченца вода и захар...е не, мерси. Но пък признавам, страхотен бизнес основан на вяра и страх....Simple Smile

Ох, като почнете така... Е как тогава ми минава болното гърло със захар и вода или пък на сина ми ларингиалната кашлица, с която стига до повръщане.?И едно лечение излиза 3-4 лв, а понякога и без пари, защото имам лекарството от предните пъти.

# 253
  • София
Не сме преговорили и домакини срещу работещи още  Laughing
Аууу, недей. Апокалипсис.  Joy

# 254
Права си, белинда, ама тия си ги познаваме, от дрисльовците са. И то да беше едната случка, айде, ама сега като  разбрах и за втората  Confused Не му била сексуално привлекателна току що родила жена. Пор такъв.

Общи условия

Активация на акаунт