Искам да кажа ... (7)

• 32 492
  • 755
  •   1
Отговори
# 180
  • София
В Рим не ща, ходила съм и не бях особено впечатлена  Crossing Arms Но тъй като навремето пропуснах Верона, а градът ми е голям мерак, ще попътувам с вас до Италия и после ще се разделим. Кога тръгваме?

Удачно ли е човек да отиде на интервю за работа с черен лак  Thinking Чудя се дали да го махна, или да си перя така следобед.  

# 181
  • София
Предусещам, че след час-два в Тонкиния офис ще затъркалят шишетата с вино  Laughing
П.П. Е, Тони бива такава телепатия.... Mr. Green
Joy
Тихичко ви казвам "наздраве" и специално на Бърди. С колегата не удържахме на напъна и контрабандно си сипахме червено вино.

Моето Фраджолино напоследък не го намирам по магазините.  Crossing Arms

# 182
  • в дяволитите очички на моето тормозче
Търсих една песен,  за да я пусна на децата и случайно попаднах на това https://www.youtube.com/watch?v=I7ZpHBRQbwU
Заприлича ми на това, което преживяват повечето ми познати, които са на възрастта на Недялко Йорданов и Ивана Джеджева. Хареса ми много.

Валери, много  ти  благодаря, че я сподели...Толкова  истинско и  толкова  тъжно- напомни  ми за баба и  дядо Sad

Аз  до сега  мерих  улиците  на града. Купих подаръци  за   една  петгодишна рожденичка,  на  чийто  празник  Мария  е  поканена,  купих книжка и  ботушки  за   моята  девойка, отскочих до библиотеката, пих  кафе  на  една  самотна  пейка  и  се радвах  на   есенното  слънце...
После напазарувах и   събрах  кураж  довечера  да се пробвам  да спретна  баница...

А за лютите  чушки- мога  да ям  такива  само  пред  лицето  на смъртна  заплаха. А ММ  яде, охка, пъшка, от очите  му  сълзи  текат,  ругае  се, че ги яде и  като  му мине,  отгризва следващото  парченце hahaha И после  пак  охка, пъшка, от  очите  му текат  сълзи и   ругае  ту  себе си, ту  злощастната  люта чушка Joy

Пристрастена  съм   към: http://vbox7.com/play:58c9ab37 Heart Eyes

# 183
Тони, благородно завиждам на работната ти атмосфера Simple Smile Май си имате петъчна винена традиция? А лятото к'во праим? Мохито? Бира?

Таис, ако стилът ти е такъв, няма смисъл да градиш различен имидж. Моята преподавателка по английски беше на 35, с черен леко размазан молив под очите, две татуировки, едната на цялата плешка и носеше рокли и блузи с паднало рамо и често тъмни лакове, но преподаваше чудесно и всички много я обичахме - далеч от стереотипа Simple Smile

# 184
  • София
Като сте решили да ходите в Рим, пишете ме и мен - не искам да се цепя от колектива.  Grinning
Аз сега ръчкам мъжа ми за Будапеща и Прага, че ей ги къде са.  Wink

Тони, благородно завиждам на работната ти атмосфера Simple Smile Май си имате петъчна винена традиция? А лятото к'во праим? Мохито? Бира?
Целият август съм в отпуска и тогава му отпускам края откъм коктейлчета. Аз не мога да пия, бре хора. Това концентрати - бляк.  Sick Дайте ми само сладки слабоалкохолни коктейлчета, винце и Бейлис.

# 185
Таис, аз лично бих махнала лака. Сега, зависи и за каква точно длъжност е интервюто. Харесвам иначе черни нокти.

След малко ще ходя да правя лазаня. Ужасно ме мързи и не ми се прави нищо в момента. А нали храната трябва да е приготвена с желание и любов...

# 186
Много обичам коктейли. Мохито мога да пия безспир. Таис, да те питам оздравя ли окончателно? Детето следва същия сценарий - пети ден антибиотик и днес сополи и бухане с нова сила, на съставни части съм вече Close

# 187
Аз пък мохито не съм пила никога. И аз не мога да пия концентрати. Бира обичам много, особено плодовите напоследък. Розе също, но рядко пия.

Julia_21, правиха ли ѝ антибиограма? Вероятно не е нейния антибиотик този... Нещо противоалергично даваш ли?

# 188
  • София
Много обичам коктейли. Мохито мога да пия безспир.
Мохитото през лятото е страшно освежаващо, но мамка му - не е сладко, което за мен е огромен минус. Във Видин пих най-оригинално поднесеното мохито - в чаша със столче, която е във формата на буркан с капак на винт.  Grinning

# 189
  • София
Джулия, съвсем не ми е стилът такъв..поне не изцяло  Simple Smile Обличам се обичайно с дънки и блуза, ниски обувки. Малко грим, пусната коса. Нищо фрапатно. Просто черният и ярко червеният лак са ми слабост, а преди малко за късмет ми се обадиха да отида..пък аз съм с черни нокти. И се замислих.

Хареса ми портретът на твоята преподавателка  Wink

Не, още кашлям много. Сополите горе-долу спряха, но кашлицата си върви. Това след 5 дена антибиотик  Tired

# 190
Този път не Алинка. Но имам още два дни курс и ако няма подобрение, ще се наложи. И аз пих и получих подобрение едва 2 дни след като приключих и последното хапче. Иначе пие Вентолин и Аурус ли, нещо такова беше, като казаха да го приема цяла зима и пролет Rolling Eyes

Тони, последно лятото ми го сервираха  с чаша със захаросано ръбче и си наваксвах сладостта, пиейки под различни ъгли Simple Smile

# 191
  • София
Аериус?

# 192
Точно Peace Да чукна на дърво, като не сме боледували семейно вирусно грам в последните години не знам имена ни на лекарства, ни на сиропи, ама съдейки как наваксваме скоростно, ще ги рецитирам скоро и насън Tired

# 193
  • София
Джули, вентолинът ще е с много по-голям ефект, а и ще е с по-малко странични реакции, ако го приема с инхалации.  Peace Лично съм го изпитала, с големия син нямахме инхалатор и е пил шишета и шишета вентолин с не особено голям ефект. ЗА двамата малки се обзаведохме с инхалатор и буквално след първите 1-2 инхалации се вижда колко по-облекчено е дишането.

# 194
  • София
Джуличке, сиропчето е Ериус - противоалергично. Не знаех, че може да се дава с месеци. Но пък е слабичко и надали би навредило с нещо.

Общи условия

Активация на акаунт