Искам да кажа ... (7)

• 33 631
  • 755
  •   1
Отговори
# 390
Нино, при вас не е като при нас, при все, че за София иде реч.  Grinning
Колкото и да се дразня от снега, признавам си, че снимките ти са страхотни.  Hug

Тонка  Hug  Да, тука е натрупало много и е толкова красиво. А и като види човек и децата как се радват и няма как да не се усмихне поне за малко.

# 391
  • Луната ни пази
Къде се наводняват? Има градове в които водата се вдига.
В Хасково видях.

# 392
  • Ямбол
В Хасково видях.
Моето дете е в този район. Успокояват ме, че всичко е наред, но докато не се приберат, ще ги мисля.
Вчера е било слънчево и сухо и са успели да посетят Перперикон, който беше плануван за днес, но колегите предвидливо са променили плана.
Чакам ги, пътуват вече.

# 393
  • Пловдив
Горките хора.

# 394
  • Луната ни пази
Скрит текст:
В Хасково видях.
Моето дете е в този район. Успокояват ме, че всичко е наред, но докато не се приберат, ще ги мисля.
Вчера е било слънчево и сухо и са успели да посетят Перперикон, който беше плануван за днес, но колегите предвидливо са променили плана.
Чакам ги, пътуват вече.
Лиле, да пишеш като се приберат. Наистина си е за притеснение. Аз лятото като чух лошите прогнози, отложих екскурзия и не сгреших. Страх ме е да поемам подобна отговорност. То и при хубаво време е опасно, а при лошо съвсем. Децата се разсърдиха, родителите ме подкрепиха.

Така е, дано се размине без сериозни щети, че пред зимата да останеш на улицата си е жив ужас...

# 395
  • Euskal Herria
Една приятелка споделила клипче във ФБ; изгледах го, с изключен звук. И ревах... Сега се чудя дали отново да си го причиня, ама искам и да чуя за какво иде реч.

# 396
Една приятелка споделила клипче във ФБ; изгледах го, с изключен звук. И ревах... Сега се чудя дали отново да си го причиня, ама искам и да чуя за какво иде реч.

Пусни го и на мен, аз обичам да си причинявам такива неща.

# 397
  • при моите деца .....
Честит първи сняг!
Наложи се да пътувам....
Планински път, свързващ града с магистрала - непочистен  ooooh!

# 398
  • Пловдив
Всички служби са ИЗНЕНАДАНИ от снега. Да се чудиш как, като от седмица метеоролозите обясняват как идва сняг.

# 399
Пожелавам на малките пътешественици да се приберат благополучно у дома, като след приключение! Лиляна, всичко ще е наред.

А на мен ми е така:
https://www.youtube.com/watch?v=mN7LW0Y00kE#t=13

А бебето го прибраха отвънка и дебелите му бузи са леденки  Heart Eyes

# 400
Искам да кажа ,че съм изненадана от снега навън  Nature Snowman и Искам да е само Лятоо .. топло ,слънчицее ..

не ми стигат щипките за прането  ooooh!  и наближава време да си плащам тока  Whistling

# 401
  • Пловдив
Всички служби са ИЗНЕНАДАНИ от снега. Да се чудиш как, като от седмица метеоролозите обясняват как идва сняг.

Е то всяка година нашата държава е изненадана от снега, ще кажеш, че сме Дубай  ooooh!

# 402
Искам да кажа, че печката ми е може би от 40те години на 20ти век и не е малък шанса да избухне. Но ми е студено иначе да седя без нея.  Grinning Навън е ужасно красиво, ще ходя скоро да снимам. Искам свястни зимни маратонки та да си тичам в снега.

# 403
  • HH
Искам да кажа, че се бях приготвила да мрънкам, че вали дъжд от 5 дни, но вие с този сняг ме засрамихте. Пак сте изписали много, а аз някак нямам време да наваксам. Общо взето този уикенд в Лондон ми излезе през носа. И днес, и утре, и в понеделник съм на работа. Не му се вижда края просто.
Сутринта се събудих с празен хладилник, празен буркан от кафе, празна кутия цигари и преливащ кош пране. Като го осъзнах си легнах за още 2 часа Sunglasses
Чакам с нетърпение петък, че да си тръгна от работа и да знам, че се прибирам да си легна.

# 404
etwas_anderes, ти кажи какво стана със стачката на ЛУфтханза  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт