Искам да кажа ... (7)

• 33 643
  • 755
  •   1
Отговори
# 405
И аз се запалих от вас по супичките и набързо спретнах една. Плюс пържени филийки и чайче. Приятелката ме на Шипково / в Троянския Балкан/. Чухме се  - нямало ток, но пък имало камина и готвели на нея. Каза, че е топло в хотела, а разходката в снега била прекрасна.

# 406
  • Варна
Завидях за снежните приказки някъде. Хем знам, че ако натрупа 2 см и ще имаме бедствено положение, но пък много мразя силен вятър с дъжд. Ако изведнъж температурата рязко падне и се заледи, ми става страшно.
Чудим се да отидем ли на изложбата на котки.

# 407
И аз се запалих от вас по супичките и набързо спретнах една. Плюс пържени филийки и чайче. Приятелката ме на Шипково / в Троянския Балкан/. Чухме се  - нямало ток, но пък имало камина и готвели на нея. Каза, че е топло в хотела, а разходката в снега била прекрасна.

ООооо, тя е на моето село! Там е толкова хубаво. Ако има проблем, пиши, ще съдействам за помощ. Така на нас една година ни съдействаха в Рибарица. Понеже беше тежко време на 1ви януари, ни придвижиха до Тетевен в каросерията на високо проходима "Прага"  Simple Smile

# 408
Днес да не е националният ден на супата. Laughing И аз приготвих картофена супичка. За десерт правя мляко с ориз. Нямам търпение да стане за да си направя едно горещо кафе с мляко и да се пъхна в леглото с книгата. Студено ми е и не се радвам на снега. Crossing Arms

# 409
  • HH
etwas_anderes, ти кажи какво стана със стачката на ЛУфтханза  Thinking

Да си призная честно, нямам идея. В понеделник бях на летището и имаше отложени полети. Още има напрежение, но мисля че не се разбраха. Другата седмица пак ще преговарят, но мисля, че няма да ги огрее. Този път попрекалиха с изискванията.

Нино, много съм грешна. Забравих за шоколада, но ако искаш още утре ще ти пратя картичка  Rolling Eyes

# 410
 Hug

За картичката ще се разберем на ЛС.

# 411
Днес да не е националният ден на супата. Laughing  Нямам търпение да стане за да си направя едно горещо кафе с мляко и да се пъхна в леглото с книгата.
Как добре звучи. Чак усетих миризмата на кафе и мляко...

# 412
  • София
Малката от сутринта се е лепнала за прозореца да гледа снега и да ме уговаря да вадим елхата Simple Smile Вместо това, направихме меденки, голяма играчка падна, то не бяха формички, то не бяха слепени с мармалад, не бяха с глазура. Това всичкото след закуската с палачинки. Та не се чудя сега, че за обяд лещата само ние с мъжа ми си я ядем.
Успяхме и да излезем за малко даже, и с топки се бихме, и снежен човек правихме, и с шейна се пързаляхме.  Сега едно винце и му лягаме за следобеден сън. От такава зима не се оплаквам.

# 413
  • Ямбол
Тук няма сняг, но вали и има много силен вятър. Тополата пред входа ни, която е висока колкото блока(6 етажа) се отклонява с 45 градуса поне и нищо чудно да се счупи и да потроши нещо.

# 414
  • някъде ... тук ...
Голяма радост, особено за децата, е снега навън  Simple Smile До преди малко бесняха навън, но и помагаха на домоуправителя да изчисти около блока. Прибраха се мокри и доволни   Simple Smile

# 415
При нас е силен вятър с дъжд, ходих на изпит и връщайки се съм цялата мокра  Grinning

Жаки, и аз имам дилема с яслата.Дано бързо се оправи малката шушонка  Heart Eyes

Мразя зимата и снега, живях в София повече от 10 години, е, не можах да го заобичам тоя сняг и това е...

# 416
  • София
Таис не знам защо, но никак не си я представям....
Нямам спомен и да съм виждала нейна снимка...

Хубава работа, нали си ми и във фейса, виждала си ме толкова пъти!

Shagya, благодаря  Hug

Спах до един, че снощи легнахме към три. Сега ми е едно вкиснато, а като видях снега съвсем се довкиснах. Брр, мразя сняг и студ.

Касии, ти обясняваше преди седмица колко мразиш всички празници освен РД на децата. Кво стана, малко сняг падна и заобича Коледата ли  Laughing

# 417
Таис, уффф, аз понякога хич не свързвам никовете с истинските имена...Simple Smile
Ама напоследък забравям елементарни неща...включително и как се казва някои предмет.

Снега започна да трупа....аз трябва да изляза с колата....а тя пущината е с летните гуми. Все не ми се вярваше на прогнозите за сняг.
Сега се чудя да рискувам ли, или да си хвана такси или тролей...

# 418
Сега се чудя да рискувам ли, или да си хвана такси или тролей...

Хвани си такси, по-бързо и по-лесно ще е.Не рискувай без зимни гуми  Peace

Последна редакция: сб, 25 окт 2014, 15:10 от *Smilка*

# 419
  • София
Няма проблем, и аз съм същата  Hug  Simple Smile

Хвани си такси или каквото там ти върши работа, недей да рискуваш.

Общи условия

Активация на акаунт