С Джансел Елчин в очакване на новите му проекти - 33

• 38 694
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
Даче  Heart Eyes , че го чакаме една камара  фенове на Джансел  няма спор;
Само ,че аз нещо не харесвам много тази  Селин. С тези устни..... маниер  пфууууу.
Не съм свикнала да го гледам с  такива образи , но може и да ми се наложи заради  него.

А , сега открих и друга кандидатка Wink

Ще потърся още Сигурно се натискат да са му партньорки в сериала който  очакваме с най- голямо нетърпение.

# 631

Открих още една спрягана  жена до Джансел Rolling Eyes

# 632

Имате ли предпочитания.
Аз - НЕ! Не познавам нито една от тях в роля разбира се.

# 633
От туитъра на Джансел. Hug

#Repost @yakazadreamer with @repostapp.
・・・
"Evlenmeden Olmaz" masası

# 634
Снеже Hug

И с червен шал го виждаме  Laughing Laughing Laughing
Аз започвам да се чудя докъде ще стигне  и със шаловете- но му отиват много! Laughing

От туитъра на Джансел. Hug

#Repost @yakazadreamer with @repostapp.
・・・
"Evlenmeden Olmaz" masası[/i

# 635
Добро утро Hug Hug Hug

Седмицата започва много приятно Sunglasses

Приятно гледане Heart Eyes

# 636
Добро утро.  Hug Hug Hug

СебиHug  bouquet Страхотно клипче за кафето.  Heart Eyes Права си, наистина много му отиват шаловете. Heart Eyes

Приятен ден.   bouquet

# 637
 wavey  Приятен ден и успешна нова седмица  wavey 
Себи  Hug  благодаря за клипчето на Джансел   Peace  bouquet
 Grinning  Досега само 3 пъти го гледах ...  Party Спомням си, че Джансел нарече клипа, който направи за рожденния си ден "My first selvi ...  Grinning/Първото ми селфи.../" и този клип за мен е като неговото "Второ селфи ..."  Laughing   Невероятен и харизматичен е Джансел не само като актьор  Вече е повече от ясно  Laughing  Джансел се е завърнал в Истанбул и ще очакваме да ни зарадва и с още новини  ... Kissing Heart Two Hearts Two Hearts Two Hearts
 Wink  А и още   Crazy  Нала ... не е ходила в Куршевел на ски   Joy Joy Joy
@cansellelcin Courchevel 'e gidiş Simple Smile

http://instagram.com/p/yBXoC9gMLc/

Hug Hug Hug

# 638
 Peace  Ето и новина за сериала СЛ с Джансел и Берен  Heart Eyes отново ще излъчва по арабския канал МВС с повторения  Kissing Heart Two Hearts Two Hearts Two Hearts

كــــــل عــــشــاق Cansel Elçin
Харесано · 17 часа ·

مساء الخير يــا عشــاق الملــكـ
لكل عشاق مسلسل ياسمين (تذكر يا عزيزي ) قناة mbc دراما تعيد عرض المسلسل من جديد . المسلسل يعرض يوميا
الساعة 4 عصرا بتوقيت مصر – 5 بتوقيت السعودية .
الاعادة : 3 فجرا بتوقيت مصر – 4 بتوقيت السعودية .
الاعادة : 10 صباحا بتوقيت مصر – 11 بتوقيت السعودية .

Hug Hug Hug

# 639
Дайче  Heart Eyes със сигурност  Нала не е била с тях , защото двамата си се радват много Hug

# 640
О направо им завидях на Джансел и Пънар.
Страхотна ски почивка са си изкарали в това прекрасно местенце.

# 641
Себи  Hug
Дайче  Heart Eyes със сигурност  Нала не е била с тях , защото двамата си се радват много Hug

Wink При тази радост и целувки на Нала направо се чудя  newsm78  Джансел как запази равновесие и не се отъркаля на пода до нея    Joy
 Peace  А тази снимка направо ми е ... като от фантастичните филми

Laughing Имам чувството  Sunglasses че на Джансел, ако му предложат в роля или в реала ... и в космоса ще полети  newsm52  Joy Joy Joy

Laughing  Последно слагам и снимката с "çok tatlı" семейство Елчин  Peace Heart Eyes

Иф  Hug и аз ...  Embarassed ooooh!
 Hug Hug Hug

# 642

Тук Джансел с брат си и племенника си,Явно почивката отчасти е била и за да види семейството си във Франция.

# 643

Тук Джансел с брат си и племенника си,Явно почивката отчасти е била и за да види семейството си във Франция.
Иф  Hug и на тази снимка на заден план в средата  Rolling Eyes като, че ли е племеника му Ancel  newsm78

# 644

Мили момичета  Hug Hug HugДайче, Иф , Снеже Hug Hug Hug

Толкова се радвам , че  виждаме Джансел с настроение , нахъсен с многото си проекти ,които очакваме завършени тази година , с нежност  и любов към семейството си , че вече наистина съм сигурна че е едно приятно изключение  в турското кино и човешки манталитет.

Това отзад от неговия  филм е newsm78  Не се жени Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт