С Джансел Елчин в очакване на новите му проекти - 33

• 38 688
  • 736
  •   1
Отговори
# 645

Може ли да стои мирно и сериозно този човек , освен когато е в роля Laughing Laughing LaughingОбожавам го!

Selam kızlar gene çok yakışıklıyım *
Здравейте момичета, аз съм все още много красив * -

Последна редакция: пн, 19 яну 2015, 22:09 от sebilMM

# 646
# 647
Себи  Hug Peace

Може ли да стои мирно и сериозно този човек , освен когато е в роля Laughing Laughing LaughingОбожавам го!

Selam kızlar gene çok yakışıklıyım *
Здравейте момичета, аз съм все още много красив * -

Wink  И един от признаците за хора с подобни характери и то още от деца е ... непокорната им коса    Laughing Party  Joy Joy Joy

Скрит текст:
newsm78  Когато бабите навремето "пророчески" ми казаха това не им обърнах внимание  Stop  но сега съм убедена, че е вярно  Peace Grinning

# 648
 smile3555  Преди малко си преведох с  google  това питане за новия сериал на Джансел   newsm78
CanselElcinWorldWide @CanselElcinWW  ·  8h 8 hours ago
@cansellelcin  dizinin yönetmeni değişmiş.y.uslu en son çılgın dersane diye bi dizi yönetmis. Ne demek istediğimi anlatabildim mi acaba?
 #Crazy Ако не бях седнала щях да  
 Shocked  Да се радвам ли ... да  плача ли ...  newsm78  отговор не видях засега   Crossing Arms но определено не само на мен ми идва ... в повече вече  Joy
Дословният превод е в спойлера  Embarassed
Скрит текст:
Режисьорът на новия сериал е променен. y.uslu лудия режисьор в класната стая ли ще е последно . Знаеш какво имам предвид, аз се чудя?

# 649
Добро утро.  Hug Hug Hug

Дайче, Себи, Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes

Не и Ясин Услу отново. Mr. Green ooooh! Joy Joy Joy

Хубав вторник.  bouquet

# 650
Добро утро Hug Hug Hug

Снеже Heart Eyes страхотно е кафето  bouquet

Дайче  bouquet и аз не зная как да гледам на тази новина .Объркано ми е.

Може и Джансел да е паднал  от тази новина Wink LaughingПитам се дали зависи от него  избора на режисьор , а може и да значи продължаване на започнатия миналата година "Асла Ваз...... newsm78 newsm78 newsm78

# 651

Направи ми впечатление  в тези снимки ,че  когато Пънар    е в семейна обстановка е  много освободена и не се вълнува от камерата. Така беше и на рождения му ден.

Когато обаче  камерата  отразява актьора Джансел ,гледа да е възможно най- незабележима.Чудесна тактика.

# 652
 wavey Приятен ден  wavey
Снежи Hug  bouquet
Себи Hug   bouquet
Скрит текст:
Rolling Eyes  За АV защо на ЯУ му спряха заснемането феновете така и не разбраха  #Crazy  като че ли ... Не знам, но  newsm78  може би като световен рекордьор Шахика ... да не е имала право в игрален филм да се снима  Thinking  устави на федерации ... рекламни договорености ...   Thinking  А ЯУ-то феновете на Джансел го чакат с премиерата на другите два филма "Удар" и "Нашата история" по кината, които засне и нека тогава да му се предлага и за режисьор на сериал  Crossing Arms  
Grinning  Нещо много хубаво от късно вечерта във вчерашния ден  Peace феновете на Джансел отново са му благодарили за очарователния капитан Джемал в ПК  по повод 9-годишнината от излъчването на този първи негов турски сериал  Party

Büşra Tergek ♕ @busratrgk  ·  12h 12 hours ago
@cansellelcin #canselelcin #yüzbaşıcemal #kirikkanatlar 9.YIL ♚♕

19.01.2006 saat 21:45'te Yüzbaşı Cemal karakteriyle tanıyıp hayran olmuştum size.Sizi çooook seviyoruz. İyi ki varsınız @cansellelcin ツ
В превод с  google  
Цитат
На 19.01.2006 в 21:45 часа бях изумен признавам от характера на капитан Джемал. Ние много те обичаме. За щастие съществуваш /го правиш ...  newsm78/

Hug Hug Hug

Последна редакция: вт, 20 яну 2015, 11:43 от dai4e

# 653
# 654
Добро утро и приятен ден. Hug Hug Hug

# 655

Добър вечер Hug Hug Hug

# 656
# 657
Снежи  Hug   bouquet
Себи Hug    bouquet
newsm09  Зейнеп е направо бясна на Явуз  smile3512  o turus ... o turus ... siz!!   ...  отишъл е на курорт   smile3505
Иф  Hug

# 658
Добро утро Hug Hug Hug

Дошъл не дошъл от ски Джансел и ритал топката Joy Joy Joy

# 659
 wavey wavey wavey

Себи   Peace  Heart Eyes   Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт