Навънка малко застудя,но мамите от ИБ няма да вадим от килера още прашната шейна

• 24 843
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
Дадох козе кисело мляко първо и извара, най накрая сирене, т.е от два дни давам по малко със закуската. Пробвах да дам краве кисело мляко но и се връщаше много въздух, демек не го смила добре, идва и по тежко и ще давам по нататък, козето мляко е с по лек белтък, по близко до човешкото, за това се предпочита за първо мляко, особено за кърмачета, които не са минали през АМ/ което в генералният случай е краве/. Прясно мляко ще дам след годинка някъде.

Днес и дадох грейпфрут да вкуси няма такава сладка физономия , хем и е интересно хем и кисилее, но накрая сякаш и хареса, защото искаше още  hahaha  

# 106
  • до едно тепе
Снощи си отворих прозорец да пиша, зверчето се разцърка аз да го приспивам и се приспахме взаимно hahaha
Арвенче честито сърчице. Да бие все по-силно и да седи бебче на топло до термин. И този път да е безпроблемна,за да можеш да и се насладиш на 100%  bouquet Насето да оздравява бързо. Не се обвинявай прекрасна майка си му. За съжаление нямаме силата да ги предпазваме от болести. Можем само да се надяваме да минават по-лесно и бързо Hug
Фейче дадох направо краве сирене. Всъщност дадох първо масло и след 2 дена сирене на попаркааа Laughing
Друго не се сещам сега да пиша. Нещо не ми е съвсем добре от снощи newsm78
Допълвам се. Петеска дерматолога гледа кожата и честно казано изписва друга козметика и кортикостероиден крем. При 3-ма сме ходили и тримата изписаха КС крем. Ако искаш да го заведеш все пак мога да ти препоръчам д-р Боян Костов-работи с направления в кожния диспансер. Аа за там бяха по-различни направленията и се плащаше някаква минимална сума за прегледа. Той мисля е детски дерматолог. Общо взето той ни изписа козметика за къпане, а тази за мазане ми я препоръчаха от аптеката и с нея уцелихме 10-тката. Бих ти препоръчала да переш неговите дрехи само с един препарат и ако не се обрива през това време да не го сменяш. Аз и затова не сменям козметика и препарати за пране. Е сега чат пат му пера хавлиите с нашия, но ако пера повече негови дрехи смесени с нашите бумкам вътре бебешки препарат.

# 107
  • NE
Поспаланчо Днес въвеждам трети ден краве масло и след няколко дни идва ред за сиренцето и попарката. Да видим как ще ме изненада пак Вилката. Човешката храна не го блазне, ама хич. ooooh!
Той и Слав май е бил така.

Да се оплача.
Скрит текст:
Този цикъл ще ме довърши. 4 цикъл чакам, ама то станаха почти 50 дни. ooooh! Толкова никога не ми е закъснявало. Опасност да се окажа бременна е 0%. Кърмя не по-различно от предните месеци.

# 108
  • до едно тепе
Фейче такъв беше да докато не го записах на кухня. Тогава прояде за известно време. Сега само пържоли и мръвки, кашкавал и маслини също яде  hahaha hahaha За цикъла миии какво да ти кажа аз изобщо нямах до годинката на Слав, а скоро след това се отбихме. Ако те притеснява нещо иди на преглед то и без друго може би ти е време и за цитонамазка Peace

# 109
  • Варна
Благодаря много за пожеланията и милите думи !  Hug
Пете, искрено ти съчувствам ! Много е мъчително да не можеш да помогнеш на детето си  Confused Ние сме ходили 4 - тири пъти на дерматолог, за мен няма смисъл от такъв преглед. Тук във Варна дерматолозите гледат от разстояние и изписват лекарства, козметика, ей така, да пробваме ... С алерголог същата работа, трябва да оставя детето поне 1 седмица без антихистамин, а на този етап е немислимо, че той въпреки него се изрива  Crossing Arms Иде ми да  #2gunfire всички, само не знам от кого да започна.
Направо ми се плаче, детето си иска всичко, постоянно се облизва, аз не се храня пред него, но не мога да забраня на другите около нас, казвала съм няколко пъти, но ефекта е нулев и просто си излизаме от стаята, аз ядосана, а детето с истеричен рев. Яде картоф, ориз, пилешко, пуешко, елда, ябълка, банан, пащърнак и АМ. Всичко друго след Рота вируса, който изкара е забранено  Sad

# 110
  • NE
Поспаланчо Май си права за прегледа, но ще поизчакам поне до ноември. Без туй ми е домъчняло за доктора ми. Mr. Green
Арвенче Не се натоварвай. Не ти  лесно, но дано се облекчи Насето.  Praynig

# 111
  • София
Ехоууу,

Нямам много време да ви чета, че напоследък много работа.

Мраве - бързо да се оправя Софи. И ние бяхме така уж всичко Ок и за няколко дни слезнаха надолу секретите. Днес вече е пушка ама до уре ще си пие АБ-то. Вчера я е видяла педи и е казала, че всичко е Ок, но да си направим 7 дневен курс с АБ-то за по сигурно. А след това да започнем с Бронховаксом-а.

Сигме - честито. Да е все така желязна и борбена Лийчето.

Арвенче - честито за сърчицето. Все така добре да върви и до термин. Бързо оздравяване на Насето.

Flower Fairy - аз започнах с краве и след това продължихме на козе по препоръка на гастрото.

Пете - честито студентство.
Относно АД - на нас ни го установи гастроентеролог тъй като педи се съмняваше за АБКМ. Така, че горещо мога да ти препоръчам в Токуда д-р Лазарова (детски гастроентеролог). Арвенчето също бяха при нея, а и Мравчето са при нея.

Уфф а на мен ми стана тъпо. Ей сега преди малко шефката ни обяви, че на 28.11 напуска. Ебасииии.....толкова бързо свикнах с нея и е толкова готина.
Ама явно е намерила нещо по добро  Sad

# 112
Арвенче ... честито за сърчицето  Hug

Петеска, ако питаш мен си объркала специалността  Crazy Трябваше медицина да учиш  Mr. Green Hug

# 113
  • shumen
Пете,Фейт е права.Май наистина е трябвало да запишеш медицина,а не счетоводство.Ако си записала в Търновския университет и са тези преподаватели,който бяха на нашия випуск аз мисля,че ще понаучиш нещо,но не всичко,но поне половината неща ще научиш.Няма да си забравя имахме една по счетоводство дето ни гонеше до дупка и накрая на изпита ни побърка с някакви задачи дето аз поне не бях и чувала за тях,а камо ли решавала.
Мравче,да се оправя скоро Софи.

# 114
И на мен ми иде да се гръмна ,Радослав е зверски нахапан.Тъкмо отминаха пъпките от преди седмица и сега цялата му ръка е напъплена.Чудя се вече дали не е някаква алергия .... А АД пак се е обострил и не спира да се чеше това дете,дори нощем се буди да се начеше и наръмжи ...

# 115
  • до едно тепе
Стели комар или бълха. Дай му няколко дена фенистил. Може и атопичния да се поуспокои ooooh!

# 116
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Петеска, ако питаш мен си объркала специалността  Crazy Трябваше медицина да учиш  Mr. Green Hug
по неволя  Laughing  Hug

Стелчо, и аз това щях да пиша, дай някакъв АХ за няколко дни, ако е от насекоми ще се успокои работата, ако обаче е уртикария - кофти  Confused

# 117
  • до едно тепе
Ами не само заради насекомите. На Слав най-тежката АД криза беше със засягане на клепачите дори. По цял ден си чешеше очите и кожата там се лющеше направо. Освен това цялото лице му беше червено тогава. Тогава едната дерматоложка изписа поне 10 дневен курс с фенистил и мазила за лицето и очите. Ако ви кажа, че дадох 25 лв за околоочен крем, ще ли ми повярвате Crazy Отделно беше и диетата-без ягоди, без цитруси, шоколад, избягване на млечните продукти(това беше невъзможно заради яслата де), яйцата.

# 118
И нашия АД е толкова зле , а околоочния за 25 лева (5 мл) и аз го купих - на SVR . Sad А ухапаното предполагам е бълха,защото и аз имам няколко пъпки , но при него е по -страшно,а баща му мисли,че е алергия , та утре пак сме при педи.За последните 2 седмици съм ходила сигурно 5 пъти ...средно през ден  ooooh! . Мажа с ментолов спирт и фенистил за да не го сърби.Минават му и без капки Фенистил,но тези от вчера не са се успокоили изобщо,надути и червени , а предната серия завяхна бързо като,че ли .... newsm78 По късно акко схоласам ще кача някоя снимка

# 119
  • до едно тепе
Точно този е Стели. На Слав му помогна много за очичките, но май се наложи 2 тубички да изразходим. От тогава обаче вече почти 2 години е се е налагало да купувам. Сякаш го поизрастна. Само крачетата от коленцата надолу стават с груба кожа и зачервени петна и се налага ежедневно мазане, че и по 2 пъти понякога. Разгледай чаршафите, ако е нахапан докато сте спали и ръкавчетата на блузката или пижамката с каквото там спи. Бълхите оставят следи обикновено  Sick За съжаление многото бездомни котки и кучета ги разнасят безпроблемно, а влажната година способства да се намножат много. Аз лятото донесох 2-3 вкъщи и забелязах, че е след влизане в двора на хазяйката ни(където ни е офиса). Дадох им препарат,напръскаха и се свърши с мъката Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт