Навънка малко застудя,но мамите от ИБ няма да вадим от килера още прашната шейна

• 24 849
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
Препарат купихме преди седмица,но с това чудно време няма къде да се денем с дечко .... Само дано не е някаква алергия или уртикария както предположи Петеса  Tired А за АД ...незнам вече -пробвах всичко.Без млечни,пране на ръка с био препарат,после сушилня,къпане веднъж седмично и само с изписаните от дерматоложката мазила и препарати-хидратиране 2-3 пъти на ден и все веднъж в месеца се налагаше да мажа с кортикостероид ,защото положението ставаше плачевно ....а и при хомеопат ходихме ...и още пием боаронските гранули ,но ефект-0  Crossing Arms

# 121
  • до едно тепе
Хомеопатичните би трябвало да се сменят, ако не дадат никакъв ефект до седмица newsm78 Ууух не си спомням какво бяха изписали на Слав и се оправи за 2-3 дена ooooh! Но при него проблема основно бяха бузите. Там се появяваха червени ситни пъпчици и ставаха на петна и се лющеше кожата.

# 122
Може да ме счетете за крайна, ама гледам е крайно положението Стели, спрете животинската храна от всякакъв вид.минете на веганска и внимателно му изработи меню за да поема всички необходими вещества

# 123
Тц,хомеопaтичните трябвaло дa ги пие 2-3 месецa Поумон хистaмин 15 сн ...и още едно ,което беше зa 8дни ,но никaквa рaботa не свърши...
Прaхи-той месо не яде,зaщото не желaе.Зa дa му дaм месо , трябвa дa го излъжa,тоест дa му го скрия в пaрченце хляб и тaкa...прaвя го рядко,не зaщото не искaм дa яде месо,a зaщото не ми се зaнимaвa и с товa...но млечни искaм дa приемa,вaжни сa зa него в този етaп от животa му.

Последна редакция: вт, 28 окт 2014, 21:57 от stelico

# 124
  • В къщурката на хълма на феите
Поспалане на нашите кумове щерчето беше с АД, от който да ти побелее косата .. сега е на 4 год. детето и няма и помен за тоя АД, ама що зор изкараха и те .. както и да е .. мисълта ми е, че наистина се израства и само време трябва Peace

оф Ема такава истерия ми направи, че без малко аз да изпадна в такава .. не беше излизала на разходка с количката 3 дни и просто подивя .. толкова рев не бях виждала от нея .. така се дра, че сега е прегракнала Crossing Arms Crossing Arms

# 125
  • shumen
Стели,дано се оправи скоро Ради.Поспаланчо ти е казала как да провериш дали нахапаното е от бълха.
Меци,моя пък тази вечер не знам какво го бяха правили в яслата,ама в нас беше невъзможен.Рева,тръшка се,пищя,търкаля се по земята и ако не беше баба му,ти казвам щеше да бъде наказан или да яде бой ми се струва.Ние тези дни ходихме до яслата с такси,че беше студено и валеше,ама утре май поне пеш ще се върнем,че взе да издивява иначе в нас.

# 126
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Ох, оле мале, като чета симптомите..... няма да сме с АД.

Стели, пробва ли ли сте Калциев глюконат или ШС-2 (Калциум фосфорикум) + Вит.Ц на ампули. Тази комбинация ни е действала много добре. Ееее , вярно + АХ, който обаче не помагаше кой знае колко(Кетотифен). Фенистила е пълна боза ....... От Ксизала съм изключително доволна, до 1 час след приема има видим ефект. Ухапването от насекомо може да предизвика уртикария .... Няма смисъл да се спира млечни и местни продукти, а само всякакви видове консерви в т.ч. колбаси, лютеници, пастети, шоколад и мъхести и семчести плодове, домашно мляко.Дано се облекчи скоро  Praynig Hug

# 127
тоя Ксизал си го записвам с големи букви в тефтера, щото ако догодина пак се случи същото като тази - а именно Ема я изсмукаха комарите и се счупи да се четеше детето /апропо на крачето й има още 3 пъпки от комари, които седят вече втори месец и Ема редовно си ги почесва/ .. ако разбира се преди това не вляза в новините, като жената ошамарила кмета Whistling Twisted Evil

# 128
  • до едно тепе
Мецо  hahaha
 За мен ксизала пък е слаб, но предполагам си е до организъм. На Слав фенистила му действа по-добре при ухапвания, но за алергичните му неволи зенарото досега показа най-добър резултат. Със същото в-во е като ксизала, но е на сироп и според наблюденията ми се повлиява повече от него.
Моето чедо нощес се въртя като пумпал. Пак се запуши, че и прокашля този път. Обмислям утре да си останем вкъщи да се стабилизираме, ако не ми се обадят днес още да си го взема ooooh! И без това съм си направила работните дни за месеца  Whistling

# 129
  • Sydney
pospalancho мерси за темата, мн хубава Simple Smile

вчера водих Ема на дерматолог (пак) - абе тея лекари тея пари за нищо ги нямат и пак сстигнахме до конфронтация... изписа й два крема на авен, един с кк и противоалергичен сироп, за който аз казах, че сме правили изследване и няма смисъл да давам, да видел как щяла да се повлияе... еми няма да го дам... дори не даде обяснение адекватно поне да предположи какво е...

и изобщо съм разочарована... пак...

# 130
Поспалане аз само Ксизала записвам, щото Фенистила вече отдавна го знам за жалост Crossing Arms
Бени пробвайте с Топикрем, верно и туй не е евтино /между 30 и 40лв. върви една опаковка/, но пък аз лично голяма файда видях от него и между другото много икономично върви .. с 500мл. опаковка караме вече 6 месеца, а съм още до половината на тубата и то като имаш предвид, че мия дупе всяка сутрин с него и поне веднъж седмично къпя Ема цялата профилактично, особено сега в по-студеното време, като почнах да я навличам пак ..

# 131
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Бени, отворихме тема за пъпките в ФБ, ако искаш постни снимка на вашите ... много станахме вече  ooooh! ooooh! ooooh!

# 132
те тва е от чистата околна среда, в която живеем .. благина, до благина дет се вика Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 133
  • до едно тепе
Меец до гени си е всичко. Дядо ми лека му пръст навремето не влизаше в царевица, защото излизаше подут, обринат и червен. Майка ми няма няма и закиха, завлачи носните кърпи, пръхти 3-4 часа и като по чудо хремата секва. Леля ми(сестра и )е със някаква сенна хрема. Брат ми е имал детска астма или спастичен бронхит-така и не се знае какво е, но е получавал до 1-ви клас страхотни пристъпи, заради които се е налагало да го слагат в кислородна палатка, за да не умре. При мен алергиите се отключиха след като почина дядо ми, много вероятно от преживения стрес-много тежко понесох загубата му. На целия тоя фон от гени се надявах да се разминем, но уви както ми каза една лекарка от гените си не можем да избягаме.
Друго интересно нещо, което четох преди доста години и се смята за фактор за повишаване на броя алергични хора са ваксините. Но не защото са толкова вредни, а защото благодарение на тях са изкоренени много болести, с които организма е трябвало да се бори и да си създава имунитет. А сега просто няма с какво да се бори и се обръща към себе си и си търси причина да се бори. И си намира-домашен прах, плесени, полени и какво ли още не и все неща, които по принцип не го застрашават по никакъв начин. Не знам дали има истина в това твърдение. Много отдавна го четох някъде в някой вестник, но има някаква логика Peace

# 134
  • shumen
Поспаланче,да се оправя скоро Слав.Дано да е здрав и да не ти се обаждат от яслата да си го взимаш още днеска.
Меци,и аз мисля,че всичко е до гени.
Ние тази сутрин отидохме пеш до яслата,защото цяла нощ се буди,мрънка и викаше уходка.Аз си мислех,че като е със зимното яке и гащеризон няма да може да върви и ще се откаже и ще взема да мрънка да го нося или за такси,ама не,той чак потичваше и влезе без рев в яслата.

Общи условия

Активация на акаунт