Навънка малко застудя,но мамите от ИБ няма да вадим от килера още прашната шейна

• 24 850
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
  • Sydney
по тялото й били сух дерматит, по бузите се изказа, че можело да е от зъбите и от слюнката?!?! което нз какво общо има в целия филм... за кк крем каза мажи я седмица и после само когато стане много сериозно положението - е, да де, ама аз ако почна сега да я мажа с кк и като го спра пак ще се избият, и това няма да стане, защото аз не бих причинила на детето какъвто и да е кк БЕЗ основателна причина, още си плащам с лихвите по време на бременността 3-те кк терапии  ooooh!
и пак сме на нулата - алерголога идете на дерматолог, педиатърката - тип кожа (което мн ме издразни), дерматологът - ей тук три крема и сироп, не ме занимавай..................... ще пребия някой лекар някой ден!

# 136
  • shumen
Бени,оох,май всички доктори са такива.Изписват кремове и лекарства за сума и пари и налучкват диагнозата,ако въобще успеят.
Поспаланче,как е Слав?
Офф,това моето дете от както е тръгнало на ясла е станало невъзможно.Тръшка се,реве,че и да се бие започна и май ще трябва сериозно да си поговорим с него и лелите в яслата и да разбера от къде и кого се е научил така.Тази вечер така ни удари и двете с баба му,че ни се видяха звездички направо.Скарах му се и го наказах,ама след малко като му мина наказанието се започна пак,че и по зле дори.

# 137
Стелчо,ако хомеопатично лекарство не подейства за седмица, се сменя. Няма никаква истина в това, че трябвало да се пие месец,два,три..Аз съм сменяла лекарства през няколко дни, когато хомеопата ми види, че не работят.Радина също я лекувам с хомеопатия и вече за месец сменихме 4 лекарства, които не дадоха резултат за зъбите и безпокойството й. Когато аз имах проблеми със съня в продължение на 6 месеца, че и повече, търсихме правилното лекарство и накрая го намерихме. Според мен смени хомеопата Whistling

# 138
  • до едно тепе
Стели Пумон Хистамина се дава за алергии. На Слав му е изписван 2 пъти като единия в схемата беше сложен само в един ден от седмицата. Схемата специално за АД включваше 6-7 различни гранулки като се даваха по определена схема-понеделник, сряда, петък 3 вида. Вторник, четвъртък и събота другите 3 вида и неделя Пумон-а. Уговорката с докторката беше, ако няма ефект до седмица да отидем да ни предпише друга схема.Довечера, ако се сетя ще потърся рецептата, ако не съм я хвърлила. При Слав имаше видим ефект на лицето след 2 дена. За краката нямаше изобщо никакъв, но там май си е много суха кожа просто и като не се мажем се лющи. newsm78
Чедото си е все така позапушено. Сякаш кашля по-малко де. Пуснах го на ясла, защото вкъщи нямаме парно и трябва да седим затворени цял ден в една стая с печка, която честно казано ме е страх да не пипне, ако изляза от стаята и да се изгори. Изобщо му нямам доверие стане ли въпрос за горещи неща Rolling Eyes

# 139
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Поспалане, при какъв хомеопат ходите  newsm78

# 140
  • В къщурката на хълма на феите
не е класически хомеопата според мен, понеже те не лекуват с неща, които можеш да си купиш от аптеката .. още повече, че класическите хомеопати не зачитат продуктите на Боарон за особено хомеопатски, обаче още не съм разбрала защо Flutter

# 141
  • до едно тепе
Петеска ходили сме при 2. При Хубенова и при Юрукова. И двете лекуват с гранулите на Боарон. И при двете сме били само по веднъж. Юрукова изписа лечението за АД. Тя е по-трудна за намиране и се чака понякога в една миниатюрна чакалничка по сума време. Поне преди 2 години беше така, едва ли сега е по-различно. Хубенова ми е в квартала. Подходи с разбиране, но като я слушах какво изписва на едно дете по телефона, миии май на конвейр вървят всичките-кашля ли Самбукус и Коралиум. Сополите с Калиум, гърлото Меркуриус, ушите Феррум. Ми честно казано тези и личната ми ги изписва и реално тя познава детето от самото му раждане та на нея и имам по-голямо доверие. Освен това ХУбенова пък изобщо няма чакалня и я чакахме пред блока, където и е кабинета Rolling Eyes
Мецо аз лично съм доволна от Боаронските, но пък са един хомеопат, който се пише с диплома за такъв да го питаш за Еуфорбиум и да ти каже аа то е от другата школа и не го изписвам миии аз го самоизписах на детето Crossing Arms И повече не се обадих Whistling И си права между другото-тези Боаронските със същия успех в аптеката мацката дето е изкарала курса може да ми ги изпише ooooh!

# 142
Поспалане то и аз лекувам дребната с техни продукти, просто споделих какво съм чувала .. ние тука в наш'то село имаме една читава хомеопатка, за която аз си мислех, че е от класическата школа, обаче и тя изписва от тях ..

# 143
  • Северозапада
Личи ли че не съм на работа?  Mr. Green Не мога да седна на компа без компания  Rolling Eyes
Не че ми е много забавно вкъщи. София е с ларинго-трахеолит (ако съм запомнила добре), с други думи кашлица, която е тръгнала към бронхите. От 2 дни ми вдига Т през 8-10 чАса и я наливам и с Нурофен и те така. Сега спи. Ще оздравее, ама е много кисела, че и зъби я мъчат и е  devil
Аз така и не я заведох при хомеопата сега. Трябва да го питам издава ли документи - болнични и извинителни бележки, иначе няма как да си оправдаем отсъствията.
Бени, Стели, дано ги израстат тези проблеми децата. Трудно е, малки са, не разбират, сърби ги, абе  Tired

# 144
Ние у Зарата верно ли нямаме ни един класически хомеопат? newsm78 Иначе и аз лекувам с боарон (даже не подозирах за съществуването на нещо друго), ама на мен педката ми ги изписва.
Ники от днес е на градина. Свекърите натискаха да я държа у нас до края на седмицата (те също щяха да я взимат при тях при всяка възможност, която имат, за да не ставам разногледа), ама аз отказах. Липсва му на детето - няколко пъти споменаваше, че щяла да ходи. И днес с такава усмивка тръгна с дядо си, въобще не се опита да се разплаче за мен на вратата, както обикновено. Ми как да не я пусна?! Simple Smile
Светлин се чуди дали да се разбужда. На следващия му спящ тур ще си бия камшика към социалните, че до края на месеца трябва да подам документите за детските (иначе ще събирам всичко наново ooooh! ). Стискайте ми палци да успея!

# 145
след последното ми пребиваване там от 3 астрономически часа, не късмет, ми не знам какво ти трябва, за да минеш Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 146
Ми... Ще се надявам присъствието на малкия с мен да ги накара да ме привикат предварително. Confused

# 147
Тед добре, че си беличка, че иначе не мисля, че имаш шанс .. на цветните съгражданки, служителките са им свикнали и изобщо не се трогват .. докато аз чаках, на една такава й дойде реда, докато кърмеше детето и така си отиде .. с бебе на цицата ..

# 148
  • NE
 Joy Joy Joy Меци уби ме с тази история. Laughing Но номер 1 в класацията ми е като бях в родилното една цветнокожа родилка как отиде да си види чавето без гащи, по лигнин. hahaha Смешно ми е, че иначе си е за плачене работата. ooooh!
Зузи Намерихте ли правилната хомеопатия за Радинка? Чудя се вече кога ще избие някой зъб, но вече се отказах да чакам. Ще си седим с беззъба усмивка. Simple Smile

# 149
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Поспалане, мерси мила за инфото  Hug Тая вашата Хубенова няма да я огрее значи.За Юрукова точа лиги много отдавна, понеже не съм фен на Боарон (не знам защо), а на DHU. Юрукова работи предимно с немските хапчета, а и чете лекции за ШС. За класически хомеопат нямам дупе.Едно, че не са с медицинско образование.Предпочитам лекар-хомеопат.Второ не става работата току тъй примерно при пневмония. Между другото, Бакалова нали е педиатър и тя се изявява като лекар-хомеопат, само че като педи приема на частно - 35 кинта, само алергото е по ЗК. Иначе е чики-рики, ама е готина и на мен ми допадна.Е, все пак в рамките на едно направление не мисля, че е достатъчно време за да оправим нещата съвсем.Мисля да й дам още един шанс.

Теди, успех при социалните   Peace

Цвете, смешно ти е на тебе, ама тука в нашите държавни болници също не разрешаваха да се обуват гащи и да се слагат превръзки, а преди визитация излишно минаваха да предупредят - само лигнин.През другото време с гащи и превръзки си беше нелегално. hahaha

Общи условия

Активация на акаунт