Навънка малко застудя,но мамите от ИБ няма да вадим от килера още прашната шейна

• 24 851
  • 740
  •   1
Отговори
# 150
  • В къщурката на хълма на феите
През другото време с гащи и превръзки си беше нелегално. hahaha
партизан, до партизанина, мила моя, майноле Joy Joy Joy

# 151
  • Велико Търново
През другото време с гащи и превръзки си беше нелегално. hahaha
партизан, до партизанина, мила моя, майноле Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Ще ме уморите!

# 152
Ма аз на майтап виках за жокера "с бебе при социалните", пък то кво стана... В 13:15 си изтеглих билетчето, в 13:45 вече бях в колата и пътувах наобратно... Shocked При все, че едната молба я попълвах наново, поради недоуточняване на един "дребен" детайл от страна на служителката, която ми я даде преди 2 седмици (заради това недоуточняване събирах данните за доходите ни назад от 3 фирми, от НОИ и взех излишно бележка от педката за поставените ваксини на Ники - тия всичките неща щели да ми трябват февруари, когато по принцип си подавам документите за детски, сега ми е трябвала само бележка за ваксините на Светли #Cussing out ). Единият от охраната беше любезен - още като ме видя с бебето, веднага дойде да ме попита за какво съм, поиска ми номерчето и при първото освободено гише ме покани вътре. Не се почувствах особено гузно, Embarassed щото прередих само 3ма души, 2ма от които бяха от черните. Rolling Eyes Пък и докато се налагаше пак да попълвам молбата и да люлея бебе, заплашващо да се разплаче, жената продължаваше да си обслужва гражданите...

# 153
Дам и аз раждах в държавна болница и лиглина беше официалното ми облекло-за пред хората .През останалото бреме гащи с превръзка  Mr. Green
Иде ми да тегля една майна на всичко и да не го мажа с нищо,да не му давам абсолютно никакви илачи-писна ми ! А сега да се посмеете малко да изтипосам бабчето , че тя милата се притеснява с мен около кожните проблеми на дребчо и заключи "Дядо ти Милан(баща ѝ) всички кожни проблеми ,пъпки и рани оправяше с урина.Чурне в цОкала,па се измие и на другия ден е като нов "  Joy Joy Joy

Последна редакция: чт, 30 окт 2014, 15:18 от stelico

# 154
  • shumen
Теди,успех със социалните.Аз в Понеделник трябва да пътувам до Търново да подам за детски също и дано малчо е добре и е на ясла,че няма на кого да го оставя иначе.
Цвете,смешно е,ама и при нас не даваха с превръзки и гащи,а само с лигнин и сутрин минаваха и предупреждаваха,защото имаше една малко чалната докторка и на беше сварила една жена с гащи и няма да ти казвам на какво е направи пред всичките.Аз ако бях щях да си умра от срам направо.
Поспаланче,аз също нямам доверие на Дени и все крещя да не се доближава до камината,че ме е страх да не се изгори.
П.С.Аз съм бясна,защото на т.нар.ММ му отредиха да плаща само 100 лева за детето,нищо че взема голяма заплата.Поне яслата ще плащам с тях и ще взимам нещо,ако трябва на малчо.

# 155
  • до едно тепе
Петеска това с Юрукова е нещо ново. Доскоро предписваше само боаронските. Ако и погледнеш в сайта там само тях пише. Ние обаче като ходихме имаше на стената закачена диплома, че е изкарала курс за ШС. Пре нея едно нещо ен ми хареса. Опита се да ме убеди мен аз да ида на преглед на някакъв биоскенер-тя щяла да ми каже къде точно да ида, за да ми покаже точно тоя биоскенер откъде ми идва проблема с ИР. Та да може най-правилно да ми изпише гранулите спрямо това от което ми страда тялото и което всъщност може дори да не знам, че ми е проблемно. Сааа аз съм зодия Дева- стъпила съм мноого здраво на земята и това врячко-баячки, биоскенер, миоскенер и не нам си още какви глупости не им вярвам. Crossing Arms
Ааа на нас в Хирургийте никой не ни надничаше под нощниците с кво сме. Ходех си с гащи и превръзка. Даже за визитациите само гащите свалях. Никой нищо не ми е казал Whistling
Стелко поне нещо овлажняващо кожата трябв ада си мажеш. Няма как. Дерматита до голяма степен е суха кожа. А баба ти може и да е права знае ли човек hahaha hahaha Баща ми все разправя като били деца,боси ритали парцалена топка. Вика някой ожули пръстите иде зад съседните храсти,препикае го и се връща да рита. Вика един нямаше инфектиран Laughing
Теди бравос. Хубава работа сте свършили със Светли.
Дани ако си смениш адреса не можеш ли да си подадеш документите във вашите социални в Шумен,за да не се разкарваш. Може и да ги попиташ за някакви помощи като самотна майка. Peace
Ууу личи ли ми че работя. Хич нали. Пиша едни ферманиии Whistling

# 156
Стелчо универсално лечение, а Joy Joy Joy в интерес на истината и аз съм чувала лафа: напишкай го да му мине Flutter
Поспалане явно е заразно, щото аз днес за 2 пари работа не съм свършила, ама не се и чувствам гузна Mr. Green

# 157
  • При моето слънце
Мале, като ви чета какви бандитчета си отглеждате и как ги наблюдавате дали няма да си навредят, се замислям аз какъв "бъзльо" си отглеждам. От малък го научихме с баба му да реагира на думите "стъкло" и "топло" и като изключим едно поливане с топло мляко (бързаше да го извади микровелето), не съм имала проблеми, а баба му се отопляват с чудо. За пресичането на улиците също не се налага да викам, може да тича пред мен, но се спира преди да пресече и ме чака. Имам само един проблем, като се събере с братовчед си, на една възраст са, в една ДГ и толкова да си удисват на щуротиите, че понякога ми идва да ги нашамаря и двамата  Mr. Green Сега живот и здраве, Чудо №2 също ще си има дружка, с 3 месеца по-голяма, та ще е голямо шоу.
Теди, бързо си се оправила, сега да харчиш с кеф "големите" държавни пари  Mr. Green
Дани, така е, за жалост. Макар че ако бащата е Човек, ще дава много повече от това, което е отредил съда.
За напишканото и аз съм го чувала, а пресни петна от ягоди и малини веднага маха (изпробвано)  hahaha

# 158
аз пък за ягодите, малините и т.н. го знам с бяло вино .. ма то кви ли не рецепти има Mr. Green

# 159
  • shumen
Поспаланче,за да си сменя адреса трябва да си сменя личната карта.Ходих и си изкарах удостоверение за временен адрес,че ми трябваше в бюрото по труда,но в социалните с него не можело.Ще се ходи до Търново в Понеделник се е видяло.Ще заведа малчо на ясла в 7.30,за да мога в 8.00 да хвана автобуса.
За помощ за самотна майка не съм питала дали ми се полага,но мисля,че не,понеже нямаме брак.
Петьофче,а,той и стотинка повече няма да даде.Само като видях и за тези 100 лева каква физиономия направи,а камо ли за повече.

# 160
  • NE
Дани Пак ти казвам този човек не заслужава такова хубаво дете като твоето. Hug Оправяй адреса, че да не ти се налага да се занимаваш повече. Hug
Петьофи Браво на твоето момче. Hug
Теди Радвам се, че си успяла бързо. Hug

То въпросната родилка като имаше мерак да отиде до неонатологията, поне гащЯ да беше си сложила.
Става дума за държавна болница пак. Мен само ме редупреждаваха че идва визитация. Един път дори бях по лигнин да не ми се карат, а то моя док беше на смяна и си викам "прецаках ". Laughing Добре се отнасяха в АГ-то, но в неонатологията ми скъсаха нервите. ooooh!

# 161
Здравейте!
Щях да се разпиша преди обед ката спеше Ники, но се замотах във фейса.
Писах във фейса-кака глътна 50 ст  според мен, при оглед от това, което липстваше.Ще разберем на огледа като измътим жълтицата.  Mr. Green

То май си е шоу след раждането в държавна болница с чужденките.

За АД ,което ни бяха казали че има Рали незнам много.Май си е доста упорит,при деца със светла кожа е по често срещан  (като Рали)и че всяко обривче повечето лекари май определят като такъв.От начални месеци Рали имаше обривчета на бузките и гънките зад коленцата.Мазах преминаваше за седмица и после пак се паявяваха.Ходих при една алерголжка потвърди за него и нищо.Пак мазах  и пак нищо.След годинка и половина може би беше Рали сам  изчезна.

И моя май ще е бандюгин,но да го похваля какво се научи.Един ден стоя в хола ,а Ники спи в другата стая на леглото на отворена врата да го слушам.От време на време го проверявам да не се е събудил  и отивам да го видя ,а той нашия се събудил,слязъл от леглото и пълзейки дойде при мен как е слязъл без да падне незнам и се научи да слиза назад от леглото.

# 162
  • NE
Леле Лилче, аз ако оставя Вили сам в стаята е закопчан до зъби. Оня ден падна за секунда от количката без колана до баща си. Голямо шило е, но Ники е по-послушен. Hug

# 163
Не случайно съм родила в частна болница , ако бях в държавна от това което ми разказвате директно бялата престилка щяха да ми наденат, много съм гнуслива и чувствителна на тема чистота и права

# 164
  • Велико Търново
Оф, Прахче, като вземеш да се изказваш неподготвена ....  ooooh!
Ние, дето сме раждали в държавните болници, да не мислиш, че не ни е било гнус? Или пък сме свикнали на мизерия и не ни правят впечатление опиканите тоалетни и изхвърлените покрай кошчетата ползвани, кървави лигнини, от мангалките??? Еййй, аман от изтъкване!  #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт