Навънка малко застудя,но мамите от ИБ няма да вадим от килера още прашната шейна

• 24 842
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
Сигме, браво на Лийчето. Все така да те радва. Hug
Пете, честито.   bouquet
Арвенче, да се оправя Насето и повече никакви болести. Praynig Честито сърчице. Hug

# 91
 Heart Eyes Heart Eyes  Арвен, как да не се соравяш виж какъв юнак имаш и ново попълнение е на път. Всичко ще е наред. А защо не опиташ с хомеопатия успоредно, намери някой на когото може да се довериш и да ви направи курс и диагностика.

За плодмето се сетих, как ли са демицата и тя? Ако чете нека се разпише как са?

# 92
  • NE
Леле колко лекарства знаете. Shocked Дано мине леко тази зима при всички. Praynig
За возенето в кола съм при Вилито отзад и имаме няколко вида висящи играчки и един гриф, който много го кефи все още. Пу-пу нямаме големи драми с возенето, но имахме и период с неистов рев покрай коликите.
Арвенче Много, ама много се радвам на тупа-лупа в коремчето ти. Стискам палци Насето да се оправи.
Сигме Лийчето вярно е Желязна още от мънинка. Има си късмет това детенце.
Лилка Завиждам ти за лесното палене на камината. Днес щях да изтерясам с едночасово палене на нашата.

Да питам с какво сирене се започва, че ми е на ред в скоро време?

# 93
  • Северозапада
Фея, имаш в предвид от какво животно ли?
Арвен, честито сърчице и бързо оздравяване на бъдещия батко. И ти си и ще бъдеш най-добрата майка на твоето дете.
София от утре е стационар вкъщи. Кашлицата се влоши и е тръгнала надолу, та минава на АБ и тя  ooooh! В последните 2-3 месеца имам чувство, че съм купила повече лекарства, отколкото през целия ми досегашен живот  Tired

# 94
  • NE
Мраве Да, от какво мляко защото срещнах козе сирена за начало и затова. Знам, че киселото мляко се въвежда пак по подобна схема, но не съм запозната.
Бързо да се оправя София и да излезете от тази черна серия. Praynig
Забравих да кажа, че нашият долен венец е като на боксьор, целият подут. ooooh!

# 95
  • Северозапада
Да каже някой, който е захранил стандартно. София нали беше с непоносимост към кравето мляко и започнах с козе сирене.

# 96
Ох, като чуя за болести, и се потрисам. То и аз съм супер кекава, а сега както не мога да пия по-сериозни илачи.... И бебо през ден ми се струва я че има някой сопол, я се изкашля, после чудене дали не му е студено на разходка, или пък дали не съм го навлякла много... не е лесно  Mr. Green А зимата на практика още не е започнала!

# 97
  • Велико Търново
Петеска, честито студентство и успешно дипломиране като му дойде времето  Hug
Арвенче, не се обвинявай, че Насето боледува. Естествено, че си добра майка. Браво за тупкащото сърчице  Hug
Феичка, и аз съм чувала, че се започва с козе сирене, но на мен то ми е страшно миризливо и смятам да го спестя на Тони. Ще й дам краве сиренце. Simple Smile
Данаека, дано интервюто е минало успешно и да сте се харесали взаимно Simple Smile

# 98
  • shumen
Момичета,благодаря.Интервюто мина успешно и сега ще чакам да видя дали ще се обади някой.
Пете,честито студенство.
Фейчка,аз си започнах с краве сирене,че козето ми мирише.
Арвенче,дано се оправи скоро Насето и да не боледува повече.Честито сърчице на теб и лека и безпроблемна бременост до края.
Малчо днеска е добре.Явно тази Т вчера е била от претопляне.

# 99
Ние си изкарахме добре на РД на майка,представихме се също добре, всичко мина спокойно без мрънкащи внучета(племенника и Ники).Подарих на майка от този тип картини със снимки - направиних колаж последна моя  снимка час, два преди ражданията и насреща първа на Рали и Ники .Преди да се влоши времето още някоя снимка им нащраках и се получи много сполучлив подарък.И на майка се хареса и а по-различно.

Арвен чудесна новина.Много се радвам лека и безпролемна.И без такива мисли как така не си добра майка-щом Господ е ришил да станеш живот и здраве майка втори път и толкова скоро значи си много повече от добра майка.
Дани браво на малчо.Успех дано ти звъннат щом ти допадат работата и условията и палчета
Мравче дано бързо се оправя Софи, че аман тези болести.
Човек като ги гледа тези мъничета болнички  се чувства толкова безполезен и безпомощен  Sad
Много болни дечица бързо да оздравявай и много весели и щури игри.
Флауърче,лесна е да.Нашата камина е пелетна и само три-четири разкъсани картончета и се разпалва сама.Беше скъпичка (имахме някой лев тогава) и колко мрънках.......... на моя като я взехме (имахме си друга с дърва),но сега не я заменям за друга.Зареждам и край, цял ден  не се занимавам да слагам като другите дърва,не пуши ,не се цапа- не отварям след запалване, сама си пуска пелети и регулира всичко и ток да спре не се притеснявам и най важното топли идеално и е безопасна за децата не отдова топлина настрани единствена стъклото пари на други места не .Целият апартамент радиатори и бойлер са на нея.Даже я избиваме като използваме по евтина суровина-черешови костилки   Mr. Green по-евтини и от дървата ни идват.

# 100
  • В къщурката на хълма на феите
Цветенце аз директно дадох обезсолено краве сирене .. после дадох козе, ама то беше, щото исках да й дам, а не за захранване Peace

# 101
  • shumen
Лилка,браво на децата.Наистина подаръка за майка ти е бил много хубав.
При нас днеска няма вода и ми е едно такова мързеливо,че нищо не ми се прави.Малчо е на ясла и се моля да е добре да не ми се обаждат,че в това време,ако трябва да го прибера не знам какво ще го правя.Тази сутрин още стана и започна да реве и пищи уходка(в превод разходка),но понеже тези дни е студено и ходим с такси до яслата и не е излизал и си мисля,че затова пищи така за разходка.

# 102
  • NE
Мерси момичета. Ще действам с краве сирене. Peace Без това употребяваме вкъщи само краве продукти.

# 103
  • Сливен
Мале, как ви изтървах. Поспаланачо  Hug, темата както винаги е страхотна.
Петеса, честити ти именници с голямо закъснение, да са живи и здрави и честито за магистратурата.
Браво на Лия , все така да продължава да е желязна  Hug
ЧРД на патерици на Фейт ,бъди жива и здрава и много щастлива   bouquet
Арвенче, честито ти сърчице  Hug
На Ивайла и избива 17-ия зъб, като изключим кривотията и посред нощите, други странични ефекти няма.
Хубав ден  Hug

# 104
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Благодаря ви  Hug Hug Hug

Сигми, бая хляб ще изям докато се нарека колежка/счетоводител  Laughing Аз хал хабер си нямам от счетоводство и както ме успокоиха, че в университета нищо съм нямало да науча  Confused След магистратурата ще търся допълнителни по-практични курсове, както и стаж в една одиторска кантора, където работи кумата ми.

Арвенче, честито сърчице мила.  Hug И аз съм в подобна ситуация с обривите, които от лятото не минават.Сменихме два алерголога и нищо, мисля за трети алерголог.

Вече се чудя аз ли бъркам нещо. Забелязах, че като ми свърши праха МайФорест и го пера с каквото заваря, и май след това пак започнаха да избиват пъпчици. Мисля си дали няма АД това дете. На дерматолог ли трябва да го заведа? Някой може ли да ми каже как протича прегледа при дерматолог, за да реша дали си струва да го водя.
Версията за хистамина вече започвам да я отхвърлям.Четох, че той започва да се отделя от таргет зоните след като вече обрива е факт, и не е причина за самия обрив. newsm78 Много инфо ми се насъбра по темата и вече ми е пълна каша.Искам един много добър доктор да ми оправи детето без кортикостероиди и антихистамини по възможност.Толкова ли много искам. 

Лилка, много ме заинтригува вашата камина.Може ли някакъв линк да дадеш.Ние сме на климатици.Иначе си ни е много добре, но има един период в зимата около 20-30 дни в най-големия студ, климатиците много се товарят и си мислим за някаква подобна алтернатива.Вижда ли се огъня през стъклото, че по празниците обичам подобен уют.

Дани, дано се обадят.

Общи условия

Активация на акаунт