Навънка малко застудя,но мамите от ИБ няма да вадим от килера още прашната шейна

• 24 836
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
Много съм хепи  Mr. Green Днес минахме на поредният очен за да види дали ще слагаме очила и НЯМАААА  newsm44
Няма диоптри, няма кривогледство. Въобще няма никакви екстри от бързането да се родим.
Ухилила съм се до ушите.

# 76
Браво на Лийчето,за пореден път доказа,че е желязна!
Малии вий тука много му разбирате бе  Shocked Прочетох сигурно 20 вида лекарства ,за които не бях чувала дори,а вие и състава им знаете  Mr. Green То не , че е от хубаво де ,но се радвам,че "познавам" информирани лица  Crazy

# 77
Извинете, минавам само да се запиша, че още съм с двете деца у дома и леееееееко не ми достига времето. Mr. Green

# 78
  • В къщурката на хълма на феите
Стелчо аз пък се радвам, че веднъж не ми се налага да съм информирана Blush

# 79
Още веднъж много благодаря на всички, безценни сте да знаете   bouquet
Тя вече е много по-добре, предполагам го изписа това, защото ще пътуваме и да й минава по-бързо.
Още веднъж се убедих в перфектното действие на гранофорина върху моето дете, за два дни й оправи гърлото  Simple Smile

# 80
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Сигми, страхотни новини Hug

# 81
Сигми, страхотни новини Hug

Присъединявам се  Hug

Стелчо, по-добре да не ги и знаеш тези лекарства пиле  Hug то не сме ги научили от хубаво. У нас редовно преглеждам аптечката за изтичащи срокове и като гледам всеки път лекарствата си викам, че бетер пенсионерите сме станали ... толкова лекарства, толкова много лекарства още от сега ooooh!

# 82
  • до едно тепе
Сигме това е страхотно. Отпусни душата Hug
Фейтко ние сме с една огромна кутия с лекарства и вратата на хладилника ни е пълна със сиропи. А да не говорим е имам и една торба с гранули на боарон. Мъжо се изприщва само като види кутията,а редовно я разчистваме от изтеклите лекарства ooooh! Миналата зима имаше месеци,в които моята заплата(не пълната ами каквото успеех да взема) отиваше за лекарства, че и отгоре. Просто се редувахме един след друг нон стоп болни.
За бронховаксома не знам, но аз бих казала за момента, че съм доволна от Рибомунил(нещо подобно е). Ако задържим така до Коледа и не боледува толкова като миналата зима с чиста съвест ще кажа, че това е причината. Остава само и да не ми се попарят надеждите Praynig

# 83
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Момичета, приета съм  Party магистратура в ПУ - счетоводство и анализ  Party Party Party

# 84
  • до едно тепе
Бравос Петеска. Айде и леко да я изкараш.  bouquet
Аз се глася нещо да почвам задочно ама ще се поФаля ако стане Whistling

# 85
Момичета, приета съм  Party магистратура в ПУ - счетоводство и анализ  Party Party Party

Честито  Hug

# 86
Благодаря  Heart Eyes

А на колежката честито   bouquet

# 87
 pettesa,честито и успех  Simple Smile

# 88
  • Варна
Здравейте !
Сигме, много се радвам  Heart Eyes
Мен вече много ми писна, за 3 - ти път Насето е болен в рамките на месец и половина, минали сме 2 АБ и за сега се мъчим с Олинт + Тобрин и сироп Ердомед, преди това беше 1 седмица на Виброцил, ми още по - зле стана детето, докато се пинках на него  Crossing Arms На всичкото отгоре отново се изрина, нямам представа вече от какво и ми иде да си блъскам главата в стената. Имам чувството, че не се справям добре като майка, не знам къде бъркам  Confused
Скрит текст:
И да се похваля, днес видях сърчицето , което бие под моето  Heart Eyes В 6 г.с. + 3 дни. За сега всичко е наред, като изключим леки болчици.
Дано всичките ни дечица да са здрави !!!  Rolling Eyes

# 89

Ния Има друго без АБ съставка Тобрек- кортикостероид.
Щк
Абсолютно не е вярно това.  Naughty Тобрекса е само с АБ, без кортикостероид  Peace

Така е грешката е моя,аз бъркам с друго.Тобрадекс,Тобрекс, Тобрин  всички са с АБ капки за очи ,но много често докторите ги изписат и като капки за нос

Сигме браво на Лийчето-желязно момиченце излезе, винаги жива и здрава.

Общи условия

Активация на акаунт