Кой какви сериали гледа? - Тема 11

• 44 211
  • 738
  •   2
Отговори
# 120
  • София
Липсва ми Бойна звезда Галактика. Може би самият жанр ми липсва.

плюс едно!

На мен ми липсва готин сериал, който да гледам в 8 докато вечеряме. Аман от песни и реалити-изгъзици. Гледаме Лас Вегас в 10 по фокс. 

# 121
  • КиТ
Знам, че преди време имаше кратко обсъждане на Тиранин, но май останах със смесели, към негативни чувства. Сега гледам, че ще го завъртят по Фокса и отново излиза на линия - да го гледам ли?

В началото те завладява,но после твърде много се закопават  newsm78 изгледах сезона с доста превъртане,та пробвай  Peace
И аз се изненадах от факта,че ще го дават,но може евтино да са го купили  Mr. Green

# 122
  • София
Нищо изненадващо няма. Вече доста нови сериали се дават по телевизиите, а Фокс специално пуска премиерни редовно.

# 123
  • КиТ
Да права си,по скоро се изненадах,че не нищо кой знае какво да го дават Peace

# 124
  • Букурещ
Broadchurch - направо няма думи колко е добър, все още ме държи за гърлото ...

Broadchurch е уникален. Сега пуснаха американската му версия- Gracepoint.

# 125
  • срещу двата комина :)))

разбрах, ама се чудя дали да я гледам  newsm78

# 126
  • София
Вероника Марс съм го сложила при криминални/трилър и т.н., както и Breaking Bad. Преценила съм, че там им е мястото, макар че могат да се сложат и тук, да. Вероника не го възприемам толкова като тийн, все пак във всеки епизод се разкриваха разни мистерии/убийства и подобни, пък било то и от тийнейджърка. Grinning Жанр: Crime | Drama | Mystery.

ех, тази анкета явно съм я изпуснал. с брекинг бад вътре и една камара други.  Confused сигурно е минала вече. къде са резултатите поне? Simple Smile
интересно ми е ако направиш с нф/фентъзи/хорър  Sunglasses тези са ми любимите и т.нар. жанрови сериали

# 127
На 1 страница има резултати от миналите анкети. Анкета за крими имаше, но за текущи сериали, а ББ вече беше приключил, така че не фигурира в нея.

# 128
  • в морето до колене
Ох, да си въздъхна от блаженство с първия епизод на новия (трети и последен) сезон на The Newsoom.  Blush
Ударно начало с Бостънския маратон, поне още две-три нишки към нови основни теми на сезона... и Уил и Мак, които говорят за шафери и шаферки  Mr. Green
За тези, които като мен го чакат, да кажа - Арън я е писал сам тая серия, та е твърде логорейна. Твърде!  Mr. Green Да не се стреснете.  Wink
Аз лично си признавам, че ще я гледам още еднАж, щото не им хванах всичките приказки, дето ги изприказваха.  hahaha

# 129
  • София
Я, имало фенове на Нюзрума  bowuu

първия и втория сезон ги изгледах на един дъх и сега съм в крак с модата  Laughing
много силна първа серия от за съжаление финалния сезон на сериалчето.

почти всички герои ме кефят на макс, но съм голям фен на Слоун (ехх умна и красива жена, каква смъртоносна комбинация) и конспиратерчето Нийл, голяма скица е.  Grinning

# 130
Аз гледам - the vampire diaries, the originals, the flash, glee, lost girl, revenge, castle, beauty and the beast Heart !

# 131
Я, имало фенове на Нюзрума  bowuu

първия и втория сезон ги изгледах на един дъх и сега съм в крак с модата  Laughing
много силна първа серия от за съжаление финалния сезон на сериалчето.

почти всички герои ме кефят на макс, но съм голям фен на Слоун (ехх умна и красива жена, каква смъртоносна комбинация) и конспиратерчето Нийл, голяма скица е.  Grinning

По-скоро фенки на Соркин.

Чакам да приключат сезона за да си направя предколеден маратон без да се разсейвам  Party

# 132
  • в морето до колене
Ами аз въпреки множестгвото сериали, които уж следя, изведнъж установих, че реално чакам всяка седмица само Съпругата и два реалити формата - Сървайвър и готвачите...
За всичко останало няма да ми е проблем, ако пропусна някоя и друга седмица...

Та реших да прибавя новинарския към тях.

# 133
  • Ямбол

разбрах, ама се чудя дали да я гледам  newsm78

Аз няма да я гледам. След превъзходното британско изпълнение, не бих гледала американско копие.

Начи, да похваля Гомор, става интересен нататък. Гледах 2-ри и 3-ти епизод снощи, харесаха ми.  Sunglasses

Почнах и Breaking Bad ( за втори път, отначало ). Не знам на к'ъв акъл съм била навремето, ама сега много ми хареса. Така се навързаха нещата във втори сезон, че не се спрях, докато не го изгледам днес. Страхотен! Crazy

# 134
  • на изток от рая
С нетърпение се чакат The Good Wife, How to Get Away..., Downton Abbey, Scandal.
Без нетърпение (вече) - Анатомията.

Почнах и Breaking Bad ( за втори път, отначало ). Не знам на к'ъв акъл съм била навремето, ама сега много ми хареса. Така се навързаха нещата във втори сезон, че не се спрях, докато не го изгледам днес. Страхотен! Crazy

Не два, три пъти съм го почвала и не ми се получава. Но около Коледа ще изгледам поне 5 серии и да видим тогава какво ще стане. Че ми се прирева, като разбрах колко рано го удрят на почивка гореизброените.

Общи условия

Активация на акаунт