Кой какви сериали гледа? - Тема 11

• 44 145
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Янтра ето ти  съвсем подробно http://scifi.bg/statii/valk-tijnejdzhar-klishe/

# 616
# 617
  • София
Ау, участва и този супер противния от Стрелата.

3. Izombie - премиера на 17 Март след Флаш ( на мястото на Supernatural, който си отива обратно в сряда на 18-ти след като сезона на The 100 е приключил предната седмица).
първи трейлър на новия сериал (изглежда обещаващо) Simple Smile
https://www.youtube.com/watch?v=bWCyqJv6q7g
Каква е тая работа сега? newsm78

# 618
Ау, участва и този супер противния от Стрелата.

3. Izombie - премиера на 17 Март след Флаш ( на мястото на Supernatural, който си отива обратно в сряда на 18-ти след като сезона на The 100 е приключил предната седмица).
първи трейлър на новия сериал (изглежда обещаващо) Simple Smile
https://www.youtube.com/watch?v=bWCyqJv6q7g
Каква е тая работа сега? newsm78

Жена, чернокож и пакистанец са главните герои на тема на гребена на вълната - зомбитата. Супер политкоректен сериал ще излезе  hahaha

# 619
  • София
Ох, прочетох "Супер плиткоумен сериал ще излезе"...

# 620
  • UK
CBS подновява Madam Secretary, Scorpion и NCIS: New Orleans.

# 621
CBS подновява Madam Secretary, Scorpion и NCIS: New Orleans.

newsm44 newsm68 Scorpion  smile3501

# 622
  • Пловдив
NCIS: New Orleans. Брей, това съм го изтървала, че съществува Shocked

# 623
  • UK
Гледах му "пилотката" в оригиналния НСИС, обаче страшно ме издразни - буквално на всяко изречение повтаряха като мантра "няма друг град като този" и други с този смисъл. Направо като секта. НСИС: ЛА по принцип е с много добри отзиви, опитах да гледам няколко епизода, но екипа ми е страшно скучен и епизодите също, поне в началото на първи сезон, умрях от скука и приключих с него набързо.

# 624
  • София
На мен пък NCIS: LA много ми харесва, най-вече заради екипа.

# 625
  • UK
На мен ми идват предсказуеми и скучни, някак направени за да предизвикат точно определени реакции у гледащите, но може би просто съм гледала твърде много сериали. Изгледах десетина епизода от първи сезон и се отказах.

# 626
Най-хубавото в началото на оригиналния NCIS е Саша Александър, тъкмо се зарибих и я убиха. Много се разочаровах от Марк Хармън, а заради него го бях почнала. Съгласна съм че в LA екипът е по-готин, но също не е моя сериал.

Препоръчвам дебело на всички Тransparent, може да се научи много от този сериал, по непопулярни за тук теми, всичко това гарнирано с достатъчна доза смях.

# 627
  • Стара Загора
Най-хубавото в началото на оригиналния NCIS е Саша Александър, тъкмо се зарибих и я убиха. Много се разочаровах от Марк Хармън, а заради него го бях почнала. Съгласна съм че в LA екипът е по-готин, но също не е моя сериал.

Препоръчвам дебело на всички Тransparent, може да се научи много от този сериал, по непопулярни за тук теми, всичко това гарнирано с достатъчна доза смях.
Аз следях по тв-то оригиналния NCIS обаче нещо му бях изгубила дирите...сега си дръпнах 8,9,10,11 сезон и от снощи ги почнах. На мен любимец ми е Марк Хармън

# 628
На мен ми идват предсказуеми и скучни, някак направени за да предизвикат точно определени реакции у гледащите, но може би просто съм гледала твърде много сериали.

+1  Peace

# 629
  • UK
Аз си гледам оригиналния с удоволствие, въпреки че и там понякога преминават границата на точно тая предсказуемост, която ме дразни, а на моменти пък правят някакви нелогични неща - например последния епизод, който излезе миналата седмица - МкГий и Бивша Номер 3 бяха толкова скандализирани от гледката на Гибс и Бивша Номер 2, спящи на дивана, че човек може да си помисли, че е сънувал онзи епизод преди само 1-2 сезона когато същите тези МкГий и Бивша Номер 3 спаха на един диван. Освен това ние наистина ли трябва да повярваме, че Гибс, който помни някакви детайли от преди милион години,  не разпозна сцената в бара като тази с Джени и онези  тримата, или мъжа насред улицата... Това все пак бяха най близките му хора, дори аз се сетих преди тях. Най много ме дразни новата, тя изглежда точно като излязла от НСИС:ЛА, скучна и си личи как е написана така, че да играе точно определена роля в екипа, доста ми е досадна.

Общи условия

Активация на акаунт