Iphone 5s или Iphone 5

• 2 403
  • 3
  •   1
Отговори
Ако имате някой от телефоните или имате някакви наблюдения моля ви споделете ги. Често срещани проблеми, недостатъци всичко, което се сетите. И ако може да ми разясните какво е това icloud заключване и как се маха ще съм ви много благодарна Simple Smile

# 1
5 не е ли изтеглен от пазара?

И с двата не съм имала проблеми, но 5 ползвах за кратко време, 1-2 месеца. Доколкото знам 5 има проблеми с батерията както и други /с главния бутон, снимките и т.н./ Преди ако имаше проблем с него, от Епъл го заменяха, в случай, че е закупен директно от тях. Но към днешна дата /и от преди около година даже/ той е спрян от продажба в официалния им сайт.

icloud е един вид база данни, свързва всички Епъл продукти, които имаш. За заключване обаче не знам какво имаш предвид Peace

Последна редакция: нд, 26 окт 2014, 20:19 от Mai Tai

# 2
Ами не знам дали е спрян от производство. Аз мислех втора употреба да си го взема затова. А за заключването, когато разгледах сайтовете имаш заключване към даден оператор, но до колкото разбрах слага ли някакви карти, който позволявали и други оператори да ползваш. Та знаеш ли дали с тях има някакви проблеми ?

# 3
Нямам представа за тези карти, апаратите съм купувала директно от Епъл и работят с всички оператори.

Внимавай с втората употреба, да не си дадеш парите за някой боклук.

Общи условия

Активация на акаунт