Прощавали ли сте изневяра?

• 61 271
  • 824
  •   1
Отговори
# 615
  • SF
Но е било част от твоя филм. И не е редно да оплюваш някой, който в момента го гледа този филм, само защото ти си излязъл от него. Мисля, че това имаше предвид EXIT_HUMANITY.

Малко не можем да се разберем... Значи някой изневерява, разваля си семейството, изпитва негативите от кръшкането, но когато детето му или приятел е в същата ситуация, той трябва да мълчи, защото самият той бил изневерявал и участвал във филм с изневери. И въобще излязохме от темата, която се завъртя около двуличието.
Ако някой някога е изневерявал, да продължава да изневерява или да мълчи, освен ако не говори за това какъв кеф е да се изневерява, защото иначе е двуличник. "Една баба на 80 години казала на друга баба на 80 години..." Абсолютно вече забравихте по какъв повод писах на Екзит.

# 616
Мъчно ми е за такива жени,които си гледат семейството а мъжете си развяват байряка.... Мъчно ми е че повечето жени могат или поне се замислят дали да простят изневяра,а процента при мъжете е доста малък. Изневерявали са ми преди,когато и връзките ми бяха толкова 'връзки'...не съм прощавала,по простата причина че тогава бях на мнението 'има и следващ' ! Сега с мъжа ми,не знам как бих реагирала ако ми изневери и не искам да разбирам! Братовчедка ми обаче имаше подобен случай. Беше изневерила,мъжа й разбра... Не искаше да я вижда доста време. После си призна че от инат и той й изневерил и решиха да пробват пак. Естествено това действие се развива в рамките на 1 година не за ден два. Сега са си простили ( минаха 5 години от тогава) ,щастливи са заедно и си имат прекрасно детенце Simple Smile. Но прави са като казват,че всеки случай е индивидуален и подробностите и предишни събития са от значение. Дано нещата при теб се развият по най-добрия за детето начин. Не се мъчи,децата усещат когато родителите не са щастливи.

# 617
Като изневеряваш не е нужно да си разваляш семейството.  Simple Smile

# 618
Като изневеряваш не е нужно да си разваляш семейството.  Simple Smile
Е да, ако семейството ти е съгласно и няма против. Примерно за Beauty не мога да кажа нищо лошо или да ми направи лошо впечатление, макар че не я разбирам (по-точно не съм способна да й стъпя в обувките) - при тях изглежда и двамата възприемат изневярата като дребно нещо, което не си струва да ги скарва. В тяхното семейство е така, следователно никой не страда и не му е зле от този модел. НО, ако човекът до теб разчита и има нужда от вярна половинка, тогава нещата са други.

Ако някога изневеря на ММ, той няма да може да ме гледа по същия начин вече дори да ми прости. И лека полека всичко ще се срути надолу и край. Същото важи и ако той ми изневери - това го обяснявах в предните страници. До хора и характери е явно.

# 619
Esmee, в крайна сметка може и да се разберем. Примерът, който дадох със съседката е, че тя здраво е кръшкала, а си позволява да лепи обидни епитети на други, които го правят. А ако близък човек изневерява и според теб прави грешка, няма лошо да му кажеш. Но да му го кажеш, защото считаш, че тази връзка няма да го доведе до нищо добро. Защото например ти си минала по този път вече, опарила си се, така да се каже. Първото е двуличие, второто е опит да поучим другите от собствените си (или чужди) грешки.

# 620
Аз пък съм на принципа, че всеки сам трябва да открие своята истина. За теб, примерно, може да не е довело до нищо добро, но за другия пък може да доведе до много добро.  Laughing Всяко вмешателство в личния живот на другите /дори и само със съвети/ за мен е най-голямото зло на тоя свят. Човекът си е решил за себе си + и - за дадено нещо и сам е преценил да го прави или не. Щом е решил да го прави, значи е открил повече позитиви.  Simple Smile

# 621
Така е, особено пък когато става дума за изневяра. Моя близка има любовник, не съм повдигала никога въпроса. Не ме интересува. За да го направи си има своята причина (аз знам каква е).
Просто Esmee попита, ако каже на сина си например, че не одобрява изневярата му, това прави ли я лицемерка, ако и тя някога е изневерявала.

# 622
Аз пък не разбирам защо трябва да сме съдници и да оценяваме действията на другите, след като не можем да контролираме дори своите собствени.... Пък и да можем, властта ни опира само до тях. Другите сами да си бъдат съдници, контрола и оценители.

# 623
За другите незнам, да си трошат сами главата или пък да коват собственото си щастие. Но на синовете си със сигурност ще давам акъл, еле пък ако изневеряват, а аз считам, че снахите са чудесни.  Joy Joy Joy

# 624
А пък как ще те послушат... пък чудесни-чудесни, ама не знаеш в какво може да не са толкова чудесни.  Laughing

# 625
Абе така говоря сега. Мислиш ли, че ще са чак пък толкова чудесни, че да заслужават моите съкровища? Joy Joy Най-вероятно ще се окаже, че моите с право кръшкат, но снахата... Снахата само да е посмяла.  bash Joy
Извинявам се за спама, но ми е едно лигавоооо...

# 626
  • София
Темата от 10 страници насам е спам .  Grinning

# 627
Ееее, недей така. Аз преди две страници писах точно по темата. Grinning

# 628
  • SF
Аз пък съм на принципа, че всеки сам трябва да открие своята истина. За теб, примерно, може да не е довело до нищо добро, но за другия пък може да доведе до много добро.  Laughing Всяко вмешателство в личния живот на другите /дори и само със съвети/ за мен е най-голямото зло на тоя свят. Човекът си е решил за себе си + и - за дадено нещо и сам е преценил да го прави или не. Щом е решил да го прави, значи е открил повече позитиви.  Simple Smile

Eстествено, че е така. Светът е шарен. Нямах предвид да разкажа по телевизията какво ми се е случило (ако нещо ми се е случило) и да дам съвет на населението, за да го предпазя. Имах предвид лични, интимни разговори с лични хора, които търсят този разговор и това мнение. После кой какво чул и колко го спазил - друг въпрос. Аз също не следвам съветите на другите, без да направя и стъпка всрани. Това е ясно.

# 629
  • SF
Има някаква изключителна нечистоплътност в изневярата. Една такава физическа нечистоплътност.
Не знам как ще пренебрегна погнусата в себе си да целуна мъжа ми там, където друга го е лигавила. Не мога да си представя как след изневяра се прибирам и лягам до него. И за да замажа всякакви съмнения, се държа така, сякаш не съм правила секс от години. Тоест искам го.
Това е грозно и не искам то да бъде част от мене.

Общи условия

Активация на акаунт