Прощавали ли сте изневяра?

• 61 266
  • 824
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Малко се поразводниха нещата.Прощава се еднократна изневяра,разбира се.
Случва се-повечко алкохол,моментно привличане и т.н.Паралелна връзка не се прощава,по-скоро можеш да се примириш с нея.Но тогава не става въпрос за здраво и стабилно семейство.
Мъж или жена(защото не само мъжете изневеряват),които държат на семейството си биха отчели грешката си и едва ли биха я повторили.
Ще цитирам Асгарди:"Първият път е грешка , втория е въпрос на избор".Прощава се грешката.
Не бъдете крайни в мненията си,не се знае в каква ситуация ще изпаднете.

# 76
  • Tам през Атлантическия океан

Ще цитирам Асгарди:"Първият път е грешка , втория е въпрос на избор".Прощава се грешката.

Айде бе  Wink
и първият път е избор  Laughing друг е въпроса може да се окаже грешен Избор  Mr. Green

# 77
  • Варна
Desss още не съм си доизпила кафето не ми се спори с теб.
Да го наречем избор при замъглено съзнание.Дали ще е замъглено от алкохол,от страст или нещо друго няма значение,но ако се осъзнае грешката си струва да дадеш втори шанс.
Незнам за теб,но аз не бих захвърлила мъж,който ме уважава,зачита мнението ми,помага ми и ми гледа детето заради грешка,но пак повтарям осъзната грешка.Което би означавало,че повече не би трябвало да се случва.

# 78
Малко се поразводниха нещата.Прощава се еднократна изневяра,разбира се.
Случва се-повечко алкохол,моментно привличане и т.н.Паралелна връзка не се прощава,по-скоро можеш да се примириш с нея.Но тогава не става въпрос за здраво и стабилно семейство.
Мъж или жена(защото не само мъжете изневеряват),които държат на семейството си биха отчели грешката си и едва ли биха я повторили.
Не, не се разбира. Ако му простиш уж де, щото надали ще ви е все едно, каквото и да си говорите, ами той всеки месец може еднократно да се напива, за оправдание, да си ляга с различна еднократно. Е какво му е стабилното на тази връзка. Крайна съм, защото ако изпадна в такава ситуация, което не вярвам, защото си познавам човека, му събирам партакешите и да ходи да се напива където иска, и да си ляга с която иска.
Такъв човек съм, или всичко, или нищо.
Казваш "аз не бих захвърлила мъж,който ме уважава" е колко ще те уважава мъж, който не може да си държи гащите вдигнати. Дали мисли за теб, докато е с друга? То голямо уважение ще да е. А естествено, че като разбереш и му кажеш, какъв ще да е, ще ти разправя колко съжалява, и как си осъзнава грешката.

# 79
  • Варна
Казах еднократна изневяра,а не една на месец.Кое точно не е ясно!

# 80
Ако не разбреш че има друга  Sunglasses за теб ще си остане еднократна.
Има логика  Sunglasses

# 81
  • Варна
А то по тази логика и половината от жените,които пишат в тази тема и са толкова категорични,че техния мъж не е такъв и не би го направил,няма гаранция че е така.Може да не са го хванали в крачка.

# 82
Баш еднократните почти никога не се разбират или рядко   Sunglasses .
Жените разбират , усещат когато това е много повече от един път  Mr. Green И мъжете казват : 'Оооо аз само един път , бях пян , бе гадно, бе грешка  , отврат ...фу'
Хване ли жената мъжа в изневяра  Wink никогаж не е била един път  Sunglasses

Последна редакция: нд, 02 ное 2014, 09:06 от Desss

# 83
  • Варна
Теории много,може да е веднъж може да са били 5 пъти.Много ясно,че ако го хванеш ще каже,че е било само един път,няма да ти каже от 5 месеца се виждаме.
Може да е рядко,но има хора,които осъзнават грешките си и си сядат на задника.Понякога наистина осъзнаваш какво имаш,чак когато има опасност да го загубиш.
Аз не казвам при всички положения прощаваш.Претегляш си плюсовете и минусите.Ако си струва човека прощаваш му,ако не багажа и да го няма.

# 84
Здравейте момичета!Аз лично изневяра не мога да простя.Независимо дали е просто забежка или не и точно заради това съм в процес на развод.На мен не ми дава мира това как са мачкали чаршафите и дали ще се случи отново,затова и взех своето решение да си умитам крушите и да продължа напред въпреки трудностите които предстоят.Факт че зад гърба ми стоят приятели,роднини та дори и свеки,което леко улеснява нещата.И си мисля че всичко опира до чест,гордост и себеуважение.Аз не мога да преглътна и деля това което е мое с която и да е,дали само веднъж или два пъти за мен това си е изневяра и в случая щом се е стигнало до тук на партньора му липсва нещо което не получава.Щом е така всеки да си дири щастието.Това момичета е мое лично мнение,но само аз си знам каква е ситуацията в къщи и само аз си знам въз основа на какво съм взела своето решение.Всеки сам знае партньора си,дали ще го повтори или не и какво се случва в дома му и да вземе своето решение.

# 85
Теории много,може да е веднъж може да са били 5 пъти.Много ясно,че ако го хванеш ще каже,че е било само един път,няма да ти каже от 5 месеца се виждаме.
Може да е рядко,но има хора,които осъзнават грешките си и си сядат на задника.Понякога наистина осъзнаваш какво имаш,чак когато има опасност да го загубиш.
Аз не казвам при всички положения прощаваш.Претегляш си плюсовете и минусите.Ако си струва човека прощаваш му,ако не багажа и да го няма.

Много е яко това осъзнаване  Mr. Green Осъзнаване само или след като те хванат  Whistling

# 86
Големи фаталистки тука! На думи всичките курнас. Дет се вика ССФ (средно стстистическа форумка). Умна, красива, мъжа и работи задължително в офис..тя също. Взима  децата, тръгва си...и шапка на тояга.
Реалността, мили дами, обаче е по-друга.
Да, бих простила. както се надявам и на мен да ми простят (ако се наложи). Хора сме! Всички грешим. Имаме страсти и пориви, които в даден момент от живота ни е трудно да овладеем. И трябва ли заради това да съсипем живота на едно детенце, да си развалим семейството?
Естествено, че след подобно нещо трябва да си внимателна и предпазлива да не те правят на глупачка все пак...и това да се превръща в системно поведение. За еднократна забежка, обаче....няма нужда от чак такива драми!

Така, както си го написала звучи много лесно да се приложи на практика, но всъщност изобщо не е така. И хората са различни. Един може едно, друг друго. Хареса ми категоричността в отговора ти. Най ме изкефи "Естествено, че след подобно нещо трябва да си внимателна и предпазлива да не те правят на глупачка все пак...и това да се превръща в системно поведение."
Ти знаеш ли как по-точно се постига това?

# 87
  • Варна

Много е яко това осъзнаване  Mr. Green Осъзнаване само или след като те хванат  Whistling

Ами за съжаление обикновено осъзнаването идва след като те хванат,като се светнеш че това семейство не е даденост и можеш да го загубиш.
Така мисля аз,това пиша.Никого не задължавам с мнението си.Ако допусна грешка,аз ще си понеса последствията.
И пак казвам бих простила или по-точно бих се помъчила да забравя грешката на моя мъж.В никакъв случай на всички мъже,които са били в живота ми.

# 88
  • Blondeville

Много е яко това осъзнаване  Mr. Green Осъзнаване само или след като те хванат  Whistling

Ами за съжаление обикновено осъзнаването идва след като те хванат,като се светнеш че това семейство не е даденост и можеш да го загубиш.
Така мисля аз,това пиша.Никого не задължавам с мнението си.Ако допусна грешка,аз ще си понеса последствията.
И пак казвам бих простила или по-точно бих се помъчила да забравя грешката на моя мъж.В никакъв случай на всички мъже,които са били в живота ми.

Аз пък мисля, че и двамата в една връзка, трябва да осъзнават това болднатото по всяко едно време. Не след като единият вече се е начесал и са го хванали. Защото изневярата Е избор, независимо кой подред. Изневяра простих, но след няколко месеца приключих връзката, не можах да настроя съзнанието и отношението си на същата вълна като преди.

Dess   bouquet

# 89
  • Варна
Трябва,но явно не се получава иначе нямаше да има толкова теми за изневяра.

Общи условия

Активация на акаунт