Лидл ::51::

• 77 107
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
Споделете кое кафе си струва от лидъл? интересуват ме тази за машина без разтворимите.

# 586
Имам питане за палачинките в бутилка,хубави ли са и колко мляко се слага?Благодаря

Не са лоши, ако не ти пречи, че са пълни с химия. Не помня колко мляко се слагаше, но то си пише на бутилката (май имаше и маркер).

# 587
Бельото следващата седмица си заслужава.

# 588
И аз търся точило в София, ако някой види да свирка.

# 589
  • оттам, откъдето започва България
Аз имам от дамския топ и съм много доволна, изключая това, че съм си купила размер М, а е трябвало да си купя S, тъй като явно размерите са уголемени.

# 590
Имам питане за палачинките в бутилка,хубави ли са и колко мляко се слага?Благодаря

Не са лоши, ако не ти пречи, че са пълни с химия. Не помня колко мляко се слагаше, но то си пише на бутилката (май имаше и маркер).
Какви са тези палачинки?

# 591

Какви са тези палачинки?

От американската седмица, аз поне за тях пиша.

# 592
Ааааа аз съм си мислела , че това е някакъв сос за палачинки Mr. Green.

# 593
  • София
Потници и гащи "с високо съдържание на памук", мерси.

# 594
  • Русе
И защо? Аз пък си мисля, че по-добро за носене от памучното бельо няма. Пък и никъде не пише, че са 100% памук.

# 595
И защо? Аз пък си мисля, че по-добро за носене от памучното бельо няма. Пък и никъде не пише, че са 100% памук.

Ако е 100% памук става на чувал. Поне да има еластан или ликра да го държи. Най-хубаво е от бамбук, но нещо изчезна това бельо.
Иначе от бельото и аз си бях купила сутиена без банели и подплънки, беше намален на 8 лв и да, трябваше да взема един номер по-малък, защото наистина размерите им са уголемени, но за носене вкъщи е идеален. От там си взех и спортен сутиен, който пък е с леки подплънки и даже може да си се носи вместо стандартен. На мен ми е мн удобен.

# 596
да питам винтоверта заслужава ли си парите? ако някой го има от преди - батерията държи ли? а ако нещо се прецака, понеже не влиза в гаранцията, дали може да се закупи само батерия от техния сервиз, въобще предлагат ли подобни "консумативи"  newsm78

ММ си го купи от предната промоция, този който е с чупещото рамо. Удобен е, каза че си заслужава. За батерията и консумативите не знам, но ще го питам и ще ти пиша.

# 597

Ако е 100% памук става на чувал. Поне да има еластан или ликра да го държи. Най-хубаво е от бамбук, но нещо изчезна това бельо.
Иначе от бельото и аз си бях купила сутиена без банели и подплънки, беше намален на 8 лв и да, трябваше да взема един номер по-малък, защото наистина размерите им са уголемени, но за носене вкъщи е идеален. От там си взех и спортен сутиен, който пък е с леки подплънки и даже може да си се носи вместо стандартен. На мен ми е мн удобен.

Какви са те сутиени, за които говорите? Кога са ги пускали? Да не става въпрос за безшевните бюстиета, които пускаха наскоро, те ми изглеждат доста стегнати и си мисля, че няма да са удобни. Иначе и аз имам спортен сутиен от Лидъл, без подплънки е, но си е много стабилен. Peace

# 598
  • Варна
да питам винтоверта заслужава ли си парите? ако някой го има от преди - батерията държи ли? а ако нещо се прецака, понеже не влиза в гаранцията, дали може да се закупи само батерия от техния сервиз, въобще предлагат ли подобни "консумативи"  newsm78

ММ си го купи от предната промоция, този който е с чупещото рамо. Удобен е, каза че си заслужава. За батерията и консумативите не знам, но ще го питам и ще ти пиша.
а този с чупещото рамо на каква цена беше? аз не знам защо имам някакъв спомен за винтоверт от лидл за около 40 лева, и сега тая цена 119 ме стресна, но може би нещо друго съм гледала

# 599
  • Пловдив
Ще има винтоверт...Акумулаторен-търсихме преди с някоя съфорумка  Grinning Само цената няма да хареса на ММ -119лв.Надявах се да е поне наполовина.То и другите качествени марки са толкова.

дам, моят се е наточил вече... толкова и преди му е била цената почти 111 в, все пак това е 18v, 14,4v май беше 80... да не сте се бъркали с него за по-евтино?

Не,явно е толкова щото е по-голям и по-мощен Peace Така каза и ММ.
Този от 40лв. и ние го купихме и е мнооого удобен.Но е за дребни неща.Напр. да си сглобиш/разглобиш шкафче и такива неща...

Последна редакция: чт, 06 ное 2014, 08:38 от mystic woman

Общи условия

Активация на акаунт