Лидл ::51::

• 77 111
  • 742
  •   1
Отговори
# 570
Привет и от мен! И аз...хоп.... в групата на големите фенове на Лидл.... цялото семейство сме с дрехи и/или обувки от там - направо се притеснявам като посещаваме магазина и аз, и децата целите облечени от тях Simple Smile
В последно време обаче не забелязвам дрешки и чорапи за по-големи деца с ръст 140... изключвам тънките блузки с дълъг ръкав, от тях купих... ами нещо по-зимно ?!?!

# 571
  • Варна
Не обичам разводняването на теми, и се извинявам за спамърския пост на незамесените, но да обвинявате мен че си изливам на негативна енергия във форума, и то в тази тема е абсурдно. Винаги съм помагала и съм отговаряла безброй пъти на еднакви въпроси и в теми и на лични.

6tastliva, сложила съм цитат. Майката е сравнила обувките. Преценила е. Намерих пуленето ти (  #Crazy )  в пост след нейния за много грубо, но въпреки това не съм тръгнала да се заяждам с теб. Извадих цитата, за да видиш, че никъде не пише, че сравнява 2 вида лидълски обувки. Ако беше така, всичките ти обяснения щаха да са съвсем на място. Ти на какво точно се обиди, не разбрах. Явно освен зла, съм и тъпа.

# 572
  • София
Момичета, знаете ли на каква цена пускат шприц за сладки в Lidl? Спомням си, че преди няколко месеца имаше, но за цена не се сещам..Благодаря ви:)

АЗ имам шприц за сладки от преди 3-4 години. Още на третото ползване ми се счупи. Но пък и тестото ми беше малко по - твърдо май. На скоро ползвах подобен шприц от една приятелка /купуван от ТСМ магазин и то си личеше, че е стра/. Ами екстра си е шприца
 Чета, че харесвате коледните календари...Кой по - точно/ От 2 лв, 5 лв или 15 лв?

# 573
  • Русе
Момичета, знаете ли на каква цена пускат шприц за сладки в Lidl? Спомням си, че преди няколко месеца имаше, но за цена не се сещам..Благодаря ви:)
АЗ имам шприц за сладки от преди 3-4 години. Още на третото ползване ми се счупи. Но пък и тестото ми беше малко по - твърдо май. На скоро ползвах подобен шприц от една приятелка /купуван от ТСМ магазин и то си личеше, че е стра/. Ами екстра си е шприца
Тези шприцове са за много меко тесто, брашно се слага в минимално количество. Трябва да се спази точно рецептата.
Няма да забравя навремето като се омъжих, свекърва ми имаше от старите метални такива шприцове, български беше. Замесих си аз едно мое тесто за маслени сладки, но за обикновен шприц, дето стават на розички. Реших обаче да ползвам нейния, защото една колежка беше черпила с такива сладки и много ми харесаха на вид. Пришки ми излязоха на ръцете да напъвам да натискам. После колежката ми каза къде бил "ключа от бараката" и ми даде рецепта за тестото.
Аз също имам такъв шприц от ТСМ, но е електрически.

# 574
  • Русе
Здравейте - искам да попитам някой видя ли изобщо ел. точилото за ножове за 9.99лв. от понеделник?
В Русе и в трите магазина било свършило веднага  Rolling Eyes

Аз купих още същия ден, имаше, но и имаше много хора. Не съм го пробвала, но тези дни, че е за подарък чак за коледа

# 575
Meggysan ще кажеш после дали е голям пропуск.
Иначе пълно с разни ненужни неща от 'амнайсе промоции назад.
Запалих се и аз да гледам бельо другата седмица. Чакам сутиени без повдигащ ефект, да видим.

# 576
  • Русе
Другата седмица, че съм извън Русе.

# 577
Бикини памучни -5 бр си бях взела лятото ,уголемени са - и даже два чифта са по-големи от останалите. Качествени са ,но преобладаваха сивите или тъмни /тогава / исках и 5-те да са различен цвят.
 Детски боксерки или слипове трябва да купя и ме интересува те как са?

# 578
  • Пловдив
Детски боксерки или слипове трябва да купя и ме интересува те как са?
Хубави, имам от миналата година ползвани активно.

# 579
Някой взимал ли е преди такова бельо? Отговарят ли си на размера?

Аз съм взимала бикини и съм много доволна. Много са удобни. Май пак ще си взема Wink

# 580
Само бельо. Но пък ако те интересува има пак печати, перфоратори, стикери, крафт комплектии.... за деца
Да видим дали ще ги заредят този път.

# 581
  • Варна
да питам винтоверта заслужава ли си парите? ако някой го има от преди - батерията държи ли? а ако нещо се прецака, понеже не влиза в гаранцията, дали може да се закупи само батерия от техния сервиз, въобще предлагат ли подобни "консумативи"  newsm78

не видях да сте коментирали марципана от тази седмица, който е за декориране? ще стане ли да го боядисам, разточа и изрежа фигурки, за да покрия коледните сладки? извинявам се ако ми е тъп въпроса, но досега само фондан съм ползвала и не съм наясно Embarassed

# 582
  • София
Да споделя,че в нашия случай апреските се оказаха малки.Дъщеря ми носи обувки 34 номер.В апреските 34 номер пръста и опира.Утре ще се опитам да сменя,дано 35 номер не са и големи.
Успях да устискам и купих само една малка коледна декорация.От кутиите нещо не се впечатлих,но утре може да размисля.

# 583
да питам винтоверта заслужава ли си парите? ако някой го има от преди - батерията държи ли? а ако нещо се прецака, понеже не влиза в гаранцията, дали може да се закупи само батерия от техния сервиз, въобще предлагат ли подобни "консумативи"  newsm78

ММ има по-стар модел и лятото си купи нова батерия от "Бушона". Предполагам и за този модел няма да има проблеми с намирането на части.

# 584
Аз бельото го пропускам,освен сутиените,бих купила само един конкретен модел без банели и подплънки.В Лидл имаше такъв модел на 10лв,мисля,че се води support bra.От детското накупих септември месец,потници главно.Имам питане за палачинките в бутилка,хубави ли са и колко мляко се слага?Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт