Лидл ::51::

• 77 120
  • 742
  •   1
Отговори
# 525
  • В една слънчева къща...
Аз си купих от там 3 броя за 6,99лв Peace
Размерите какви са им? А разцветките? Има ли ги в тяхната брошура?

А от шприца нали не бяхме доволни?  Grinning
Скрит текст:
купих си чешки от олх - целият е метален и съм много доволна  Peace

# 526
tany3dj
Скрит текст:
И аз имам чешки,сигурно е 30 годишен,няма мърдане,а за Коледа правим страхотни сладки с него

# 527
  • Варна
днес в Кауфланд видях коледни метални кутии по 6 лева  Simple Smile

Цената за един брой ли е?
ами отворих голямата кутия, вътре имаше втора, нея не я отворих, ама то комплекти с по две кутии май няма, тъй че най-вероятно са три. даже едната беше като тая лидълската кафява с коледни сладки и пръчки канела. на етикета пишеше, че промоцията е от 2-ри до 5-ти. иначе в брошурата не съм гледала дали ги има, съвсем случайно ги мярнах на един стилаж, докато вървях към касите.

# 528
Купих си от новия чай на Сър Едуардс - 20 пирамидки зелен чай с мента. Хареса ми. Имаше доста видове, може би ще пробвам и други, след като взема заплата. Laughing

# 529
Аз пък снощи си купих от този с портокал и листа от невен,но бързахме много и исках да разгледам и другите  Crossing Arms Захаросани плодчета,шоколадов чипс,биричка и други работи  иии апрески за малката!И ушким ги мерихме,снощи цяла вечер обикаля в нас със тях,тази сутрин каза,че май и били големки доста  newsm78 Тя носи 30номер,аз взех апрески 32номер,че имаха съвсем малка разлика като наложих подметките!Чудя се сега да ги връщам ли  newsm78

А вас кой от тези чайчета най ви допада?

# 530
Здравейте, момичета Simple Smile вчера бях в Лидл и направих голям пазар, взех си тавичките за 6.99, много са качествени, снощи даже я изпробвах едната. Купих си и от кутиите 10бр. за 10лв, не съжалявам и те ми харесват много.

Да ви кажа ходих в Лидъла, който е на Тодор Каблешков, съвсем новичък и за тези, които се интересуват има много апрески, виждам, че те ви вълнуват, кошовете бяха пълни. Така че, който ги иска, може да се отбие до там. Видях дамските, за детски не съм гледала, защото още не са ми на дневен ред  Blush

# 531
  • Варна
Хриси74, с какъв чорап малката ти е мерила апреските? Ако е с тънък, пробвай с хавлиен, той ще уплътни допълнително. Освен това начинът да разбереш дали са й големи - обува апреските и си избутва пръстите максимално напред, без да ги прегъва. Ти си пъхаш пръста зад петичката и виждаш влиза ли, свободно ли е, или не. За малки деца това е начинът да си по-наясно с големината.

Аз в понеделник още рано-зарана се изстрелях и купих три чифта апрески - за мен, за баткото и за малката. В моите съм влюбена, чак нямам търпение да газя сняг (то пък един сняг във Варна, ама да видим  Crazy), освен това много ми пасват на якето.

Шприцът, който е в тази брошура, е за мъфини - с този комплект може да се издълбае, да се напълни и оформи. Според мен не е подходящ за сладки. Много се бях наточила на формичките за мъфини, но колкото и да ми харесаха на пипане и като модел, реших, че не са практични. Ще си търся от някъде класически форми, които нямат толкова релефи. Сегашните са идеални за празници и за който има време да ги декорира после отгоре.

# 532
Здравейте - искам да попитам някой видя ли изобщо ел. точилото за ножове за 9.99лв. от понеделник?
В Русе и в трите магазина било свършило веднага  Rolling Eyes

# 533
  • София
Аз пък снощи си купих от този с портокал и листа от невен,но бързахме много и исках да разгледам и другите  Crossing Arms Захаросани плодчета,шоколадов чипс,биричка и други работи  иии апрески за малката!И ушким ги мерихме,снощи цяла вечер обикаля в нас със тях,тази сутрин каза,че май и били големки доста  newsm78 Тя носи 30номер,аз взех апрески 32номер,че имаха съвсем малка разлика като наложих подметките!Чудя се сега да ги връщам ли  newsm78

Хахаха, ами то не се гледа подметката, а стелката, виж вади ли се, на повечето им обувки се вади и мерете. Да вземеш 2 номера по-големи обувки си е безумно (не искам да те обидя), но и на дължина и на широчина са некомфортни, еле пък апрески, което принципно е широка обувка.
Ако не се вади стелката - измери я с нео меко - шивашки метър или  картоненка линийка, нарисувай й крачето на един лист и виж колко е по-голяма стелката. Като цяло лидлските обувки си отговарят, а зимните принципно са предвидени с  мъъничко повече място за дебели чорапи.

Шприцът си го взех, но не съм тествала, все някога ще стигна до него, пише, че и за украси става, не само за пълнене, ще го визим, Като идея ми изглежда удобен.

Последна редакция: ср, 05 ное 2014, 10:05 от Angel_Dust

# 534
  • София
Купих си от новия чай на Сър Едуардс - 20 пирамидки зелен чай с мента. Хареса ми. Имаше доста видове, може би ще пробвам и други, след като взема заплата. Laughing
каква е цената на новите чайове?

# 535
каква е цената на новите чайове?
Около 2.50, не помня точно. Вътре са 20 бр. (поне пирамидките).

# 536
Скрит текст:
Аз пък снощи си купих от този с портокал и листа от невен,но бързахме много и исках да разгледам и другите  Crossing Arms Захаросани плодчета,шоколадов чипс,биричка и други работи  иии апрески за малката!И ушким ги мерихме,снощи цяла вечер обикаля в нас със тях,тази сутрин каза,че май и били големки доста  newsm78 Тя носи 30номер,аз взех апрески 32номер,че имаха съвсем малка разлика като наложих подметките!Чудя се сега да ги връщам ли  newsm78

Хахаха, ами то не се гледа подметката, а стелката, виж вади ли се, на повечето им обувки се вади и мерете. Да вземеш 2 номера по-големи обувки си е безумно (не искам да те обидя), но и на дължина и на широчина са некомфортни, еле пък апрески, което принципно е широка обувка.
Ако не се вади стелката - измери я с нео меко - шивашки метър или  картоненка линийка, нарисувай й крачето на един лист и виж колко е по-голяма стелката. Като цяло лидлските обувки си отговарят, а зимните принципно са предвидени с  мъъничко повече място за дебели чорапи.

Шприцът си го взех, но не съм тествала, все някога ще стигна до него, пише, че и за украси става, не само за пълнене, ще го визим, Като идея ми изглежда удобен.

Хриси, и аз това исках да кажа, че май сте сбъркали като сте взели 2 номера по-големи  #Crazy
Голямата носи 30 номер, но сега 29-ката от миналата година апрески на Лидл са й точно, та според мен даже са леко уголемени.  Peace Пък ти си преценяваш, разбира се, но дори и с дебел чорап се съмнявам да й станат на дъщеря ти...

Искам да ходя за лакомства, но мъжът ми само ме разубеждава, че било рано за Коледни такива, че децата щели само това да ядат и т.н.  Crazy А лигите ми текат вече  Laughing

# 537
  • София
Ябълковият чипс е страхотен http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=13969.Наистина хрупка като чипс.

# 538
Някъде из Сф останали сита?

# 539
Някъде из Сф останали сита?

Това сито снощи го видях "на живо" и се разочаровах....Много е малко, едва ли побере 500г брашно както го дават а и не си заслужава според мен за тази цена. Такива съм виждала на половин цена в "китайските" магазинчета. СПоред мен е добро за пудра захар, но не и за брашно....Ако някой има опит, може и да ме опровергае.....

Общи условия

Активация на акаунт