Лидл ::51::

• 77 123
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Да, те имат 3-4 вида според мощността и  са различни цените Wink За този си е чудесна цената.

# 601
  • Пловдив
Да,да и ММ каза така Peace

# 602
  • В една слънчева къща...
То нали пише - Пробивен, явно е по-специален и мощен, затова цената е такава.
Още чакам отзиви за оверлога. Днес в 8:30 бяха останали 2 бр.

# 603
  • на Мелмак
Споделете кое кафе си струва от лидъл? интересуват ме тази за машина без разтворимите.

Аз имам в къщи автомат и взимам едно 100 % Арабика - червена опаковка .
Има и жълта , но на нас не ни хареса  Peace

# 604
В Лидл на Пещерско шосе видях намалени детски апрески от 26 лв на 24лв,но номера не видях.

# 605
Имаше питане за коледните календари-аз купих на малката от този,който става на замък!Хапнахме по едно бонбонче-чуден беше шоколада,но лееекинко го поприбрах  Mr. Green

От кафетата съм вземала само Нескафе в големите кутии и много ми харесва  Peace

Скрит текст:
И за апреските да споделя /малко с риск /,но все пак може да е от полза за някой.Кецовете, по които мерих не са от Лидъл!Но,наистина не си отговарят номерата.Аз не смених онези 32 номер,защото отговарят всъщност на 31,да не кажа и на 30 1/2.Мерихме снощи крачето на детето - точно 19см,тя в момента е между два номера 29 и 30!Стелката на апреските е малко над 20см,даже няма и 20,5см!!!С дебело чорапче,отзад остава точно 1мой пръст-тъничък  Blush
И не ми стана приятно от някои коментари,но да не разваляме добрия тон в хубавата темичка  Peace

# 606
  • Бургас
И ние купихме календара от 4,99 лв.Хубав е външно,но не сме отваряли прозорче.На фигурки ли е шоколадчето?

# 607
  • Сливен
момичета тази леща хубава ли е http://www.lidl.bg/bg/offer.htm?action=showDetail&id=14227

# 608
  • Пловдив

Много е хубава лещата,но има за чистене,или поне на мен такава ми се беше улучила.Имаше парченца пръст .

# 609
  • гр.Варна
Да напиша и аз отзиви за винтовера.ММ го има същия от 2 год.,ако не се лъжа.Понеже е технически ръководител и в къщи има цял склад с инструменти  Laughing,като доста от тях ги е купувал от Лидл,смея да твърдя, че е доволен от всички до сега.А този винтовер си го използва и в къщи много редовно,особенно сега при смяна на обзавеждането, сглобяваше и раззглобяваше всичко за секунди.  Peace Батерията издържа дълго време ,а и се зарежда много бързо.

# 610
  • София
Прегледах, но не видях да коментирате - дали някой се снабди с мъжки дънки? Има ли от тях, че мъжът ми иска, но до събота няма как да отидем до Лидл.

# 611
Чая с жасмин хубав ли е ?  Досега не мога да попадна на хубав такъв.
 Като си харесах този с кактуса и спряха да го зареждат /същото стана и с един чай с алое вера /не от Лидл/ ,харесах го и изчезна/. Голям късмет имам.
 Новото кафе нес браун някой пробвал ли е? Каква е разликата не разбирам /не видях описано на опаковките/!?

# 612
Календара-замък е с шоколадови фигурки  Peace

# 613
  • Бургас
Благодаря!
Коледната украса с фигурки от слама е страхотна,но тази с брокат доста ръси по земята.

# 614
Календара-замък е с шоколадови фигурки  Peace

Всички календари са с шоколадови фигури.

Общи условия

Активация на акаунт