Лидл ::51::

• 77 061
  • 742
  •   1
Отговори
# 705
А аз искам да помоля да препоръчате препарат за почистване на керамичен плот  Simple Smile

Четох последните отзиви за препоръчаната биопаста /някои я бяха ползвали за плота и бяха доволни/, но предполагам има нещо, което си е основно за него.  Rolling Eyes

# 706
Благодаря на Ангела за мнението.Ще видим какво ще пуснат,дано в следващите седмици има нещо детско.

# 707
Ау, развали ми се микровълновата...как ме е яд, че не купих на силвър крест...много й се чудих тогава, когато я пуснаха, защо не я взех...

Дали скоро ще пускат пак Praynig ? Или направо догодина ?

Не съжалявай много. Зависи от партидата. Моята много бързо гръмна. А скоро след това и друго момиче се оплака от същото.

Така ли, това съм го пропуснала...И оправиха ли ви ги?

Аз защото не ми се обикаля да избирам, като знам и как се чудя, пък тази и сива беше-таман...

Моята - не, взех си нова, но грешката е моя - не си бях снимала касовата бележка и не можах да ползвам гаранцията, а ремонта струваше колкото нова.

# 708
Нишестето се намира след брашното, до готварския шоколад.

# 709
  • на Мелмак
А аз искам да помоля да препоръчате препарат за почистване на керамичен плот  Simple Smile

Четох последните отзиви за препоръчаната биопаста /някои я бяха ползвали за плота и бяха доволни/, но предполагам има нещо, което си е основно за него.  Rolling Eyes
Обезмаслител!

# 710
Здравейте,
тези пътни чанти http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=14200 големички ли са? Хубави ли са? Мнения? Дали стават за безплатен багаж за пътуване с нискобюджетните авиолинии? Не видях да има размери в сайта, а се чудя дали си заслужава да се разхождам до Лидл пък да се окажат малки.

Днес ги гледах. Според мен стават за самолет, леки са и не са големи.

# 711
  • София
Дали Лидл,който е на Стамболийски /към Западен парк в София/ е по-голям и съответно с по-голям асортимент от останалите магазини от веригата?
Имам да връщам и едни апрески.Нали това може да стане във всеки Лидл или трябва да бъде в този,от който съм ги купила?

Последна редакция: сб, 08 ное 2014, 23:40 от Just...a woman

# 712
Дали Лидл,който е на Стамболийски /към Западен парк в София/ е по-голям и съответно с по-голям асортимент от останалите магазини от веригата?
Голям магазин е, но дали е най-големият и дали има повече стоки от другите магазини не зная

# 713
Сиренето Масдам  хубаво ли е ?

# 714
Мацки, какво ще кажете за коледните подложки? Пише, че са с ленена структура, т.е са текстилни ли?
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=14327

Хареса съм и ето тези салфетки, макар, че си купих вече много сладки от ДМ /с еленчета/:
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=14326

# 715
  • софия
Мацки, какво ще кажете за коледните подложки? Пише, че са с ленена структура, т.е са текстилни ли?
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=14327

Като им гледам цената (3.99) надали са тeкстилни (с ефект на лен пише на опаковката).

Последна редакция: нд, 09 ное 2014, 07:30 от zvanche

# 716
  • София
На нас ни хареса много, но си е въпрос на вкус все пак.

# 717
Като им гледам цената (3.99) надали са тeкстилни (с ефект на лен пише на опаковката).

Да, и аз като теб си мислех, ама реших да питам, може да са пускали такива и друг път и някой да каже ...

# 718
На нас ни хареса много, но си е въпрос на вкус все пак.

Не е лошо, леко ми сладнее на мен...малкия не го одобри, но то е защото не е свикнал с вкусът му , предполагам..

# 719
Имам да връщам и едни апрески.Нали това може да стане във всеки Лидл или трябва да бъде в този,от който съм ги купила?

Може да връщаш във всеки един магазин. Peace

Общи условия

Активация на акаунт