Искам да кажа ... (8)_27.10-02.11

• 47 233
  • 1 354
  •   1
Отговори
# 1 170
Сковали сме една леярна сега. Laughing в скоро време резултатът ще е на лице. Laughing

# 1 171
  • Луната ни пази
Аз искам да си закупя чугунена тенджера. Ползвала съм преди много години чугунен тиган и ми харесва манджорното. Ама много скъпи, бре...

http://www.williams-sonoma.com/products/7135858/?catalogId=52&am … did%5E42798164983 Confused Shocked Twisted Evil  chef
Имам, от баба и още служи вярно!

За контролът на газта е вярно, но страхът си е страх Simple Smile

Куркума, такава баница бабчето ни правеше, с точени от нея кори и от мен по- късно. Е, не знам клоните какви бяха, но беше важно да са тънки, а не дебели дървета. А агнешкото и на пещ беше един път, пък за козунаците....ох,... домъчня ми, че я няма вече. Благодаря ти, Куркума, че точно на задушница ме накара да си спомня за нея по този прекрасен начин, милото ми бабче!

# 1 172
Насъбрала съм аз доста неща за казване, та се чудя отде да почна  newsm78

1. Направих снощи домашния шоколад на Янечек. Стана. Ама стана Чу-ден! Децата го пробваха с недоверие; пък днес питат за още.
2. Отново снощи се принудихме да ходим да празнуваме Хелоуин. Не ми е мой този празник, никак, ама малката ни извади душите. Накрая я спретнахме като една малка вещица. Големият одобри, но отказа участие.
3. Имаме куче-бебе. От 1 месец, ама чак сега се похвалвам.

Имам и още да казвам, ама ще се върна да почета първо.

# 1 173
Тогава да си до-кажа и аз:
1) ако може някой добър човек да ми прати на лични рецептата за шоколад на Яначек
2) за изминалата седмица ми се развалиха и двата котлона на печка в гаранция; току да се засиля да избирам друга (тая беше около 150 лв. временен вариант, докато си направим кухнята) и се сетих, че е все още гаранционна. От "Явор" казаха, че няма да я ремонтират, но ще ни я заменят с нова Simple Smile
3) поради факта, че  ми работи само фурната, реших да изпробвам една рецепта за боб в глинено гърне.
Ммм, никога не съм готвила по-вкусен боб, че и почти без усилия.

# 1 174
  • София
Twisted Evil На работата е лудница всички са решили да пътуват, още 50 стаи да имахме щяха да се продадат. Не мога да си обясня тенденцията от последния месец на все повече туристи за уикенда.
Моите впечатления са същите. Не знам къде си, Жаклин, но аз за пътуването ни този уикенд звънях сигурно в 5 хотела. Всичко беше пълно. Аз реших, че е заради ваканцията на децата.Един ден е, вярно, но позволява пътуване за дълъг уикенд, което мен лично ме устройва чудесно. Накрая този хотел в Банско го намерихме с ваучери от Грабо. Обичайните ни дестинации бяха фул.

# 1 175
  • Euskal Herria
В България печката ни е с 3 газови и 2 керамични котлона. Старата печка и тя беше на газ, за мен е голямо удобство. Тук сме все на керамични котлони.
Радвам се, че хората повече пътуват. Откакто сме тук сме ходили на повече места, отколкото за последните 10 години в България, а това ме натъжава. Имаме толкова хубави кътчета.

# 1 176
Кой искаше рецептата на Яна? Аз я имам, хе-хе-хе  Mr. Green  Ама искам и тази и за боба, че вкъщи е на почит.
Лиляна, това по БТВ съм го изпуснала, интересно ли беше поне? Някой гледа ли от 18:00 Ничия земя по Нова Тв? Последно като писах тук, заспах. Питайте дали не се събудих към 22  Tired

# 1 177
Мен много ме е страх от газ. Като знам и как газифицираха в Драгалевци, хептен. И газ май малко хора ползват, че то им излезе по-скъпо от колкото преди. Така се оплакват някои.

# 1 178
  • Euskal Herria
За котлоните ползваме бутилки с пропан-бутан(в България).
А тук апартаментът е газифициран, така го наехме. Но пък печката е с керамични котлони.

# 1 179
Аз много харесвам печки с газови котлони, но с газовите фурни нещо не се разбирам.
Нино, колко да е скъпо? За три месеца с много готвене изхабих една бутилка, която струва 17  евро. Не ми се мисли колко би струвал токът за същото готвене. 

# 1 180
Златко готви чили днес (боб, домати, кайма, моркови, лук, чесън, подправки). Вече пробвах! Чакам крайния резултат.

# 1 181
Аз пък готвих шкембе чорба.  Mr. Green

# 1 182
  • Варна
Аз съм останала с впечатление, че от газ (тази, която е прекарана с тръби) се оплакват хора, които готвят с такава готварска печка. Три години и нещо съм ползвала отопление и топла вода - доволна съм. И мен ме беше страх, ама като пристигнеше готината сметка зимно време и ми минаваше.  Laughing Хем в една люта зима бяха изпозамръзнали климатиците на хората, а при нас нямаше проблем.

# 1 183
Аз много харесвам печки с газови котлони, но с газовите фурни нещо не се разбирам.
Нино, колко да е скъпо? За три месеца с много готвене изхабих една бутилка, която струва 17  евро. Не ми се мисли колко би струвал токът за същото готвене. 

Нямам никаква представа, но се отказаха хора, но аз мисля, че не ставаше въпрос само за готвене, а май и за отопление. С такова впечатление съм останала.

# 1 184
  • Варна
Именно - отопление + топла вода + готвене - които са ползвали в този вариант се отказват. При нас беше само отопление и топла вода.

Общи условия

Активация на акаунт