Искам да кажа ... (8)_27.10-02.11

• 47 250
  • 1 354
  •   1
Отговори
# 1 185
  • Луната ни пази
На мен отоплението не ми е никакъв проблем, по- рано споменах, че сме на дърва. И ток да няма, камината гори. Бутилката обаче много ми е съмнителна.

# 1 186
Бутилката обаче много ми е съмнителна.

И на мене. Но при все, че много хора ползват, значи май това е моята фобия  Mr. Green Как се казва фобия към газ?

# 1 187
  • Пазете Гор
Гъзофобия. В англосаксонския свят е фобогъзия. Прогнозата е неблагоприятна.

Често по обектите печахме разни наденици, но и кюфтета на калорифер. Калориферът се слага че да духа нагоре, редиш благините по предпазната решетка и така. Цвърчи, капе, пуши.

# 1 188
  • Варна
 Shocked А какво се случваше с мазнината капнала вътре? Не пламваше ли?

# 1 189
Е колко да е неблагоприятен  Sad

Гъзопровода Южен поток, грешката е вярна.

Някои салам на ютия пекат. То човек като е на зор. Сиромах човек - жив дявол.

# 1 190
  • София
Газификацията не е ли с природен газ, а онова в бутилките - пропан-бутан?

# 1 191
И аз съм с гЪзофобия  Mr. Green
Не ща и да чуя за газ под каквато и да е форма. Ни печки, ни котлони, ни АГУ.

# 1 192
  • Euskal Herria
Да.  Газовите ни котлони в България имаха допълнителни дюзи, които се монтират, когато е свързано към такава инсталация. А за бутилката с пропан-бутан са други.

# 1 193

Май да. Но не знам дали от там идва разликата, но наистина при нас се отказаха.

# 1 194
Природният газ е доста по-евтин. Където въобще има.

# 1 195
  • Пазете Гор
Shocked А какво се случваше с мазнината капнала вътре? Не пламваше ли?
Понякога да. Не пречи. После цял ден калорифера лъха на панаирджийска скара. Чат-пат инвеститорите се дразнеха, че щял да се въвони интериора. Може и прави да са били. Миризмите, знаете, са прилепчиви, пък като плащаш 500-600-700 долара/евро на квадрат обонянието ти се изостря като на хрътка.

Препичали сме салам върху лопатка за смет, че и върху мистрия, но почистени, де. Като няма ни чиния, ни тиган - слага се лопатката на котлона и после слагаш саламчето. Здравословно е, без мазнина. Пуши много.

Веднъж си отворих консерва копърка с отвертка, по-точно продупчих я. Голямо смукане и близане падна, като да съм някое колибри.

# 1 196
Twisted Evil На работата е лудница всички са решили да пътуват, още 50 стаи да имахме щяха да се продадат. Не мога да си обясня тенденцията от последния месец на все повече туристи за уикенда.
Моите впечатления са същите. Не знам къде си, Жаклин, но аз за пътуването ни този уикенд звънях сигурно в 5 хотела. Всичко беше пълно. Аз реших, че е заради ваканцията на децата.Един ден е, вярно, но позволява пътуване за дълъг уикенд, което мен лично ме устройва чудесно. Накрая този хотел в Банско го намерихме с ваучери от Грабо. Обичайните ни дестинации бяха фул.
Аз искам да кажа, че съм напълно съгласна... Лудница е. Днеска всички си тръгват... уж бяха за два дена пък ми се стори по-дълго и напрегнато отколкото през лятото.
Аз искам и да кажа, че искам да отида някъде за много дълго време, даже ако може и да не се върна. Не знам още колко време ще ми издържат нервите на напрежението...

# 1 197
Нино, ама те са все такива шетарни и прибрани, бетер свраки са. Имаше клипче на един самонастанил се в кухненски шкаф, кюта все едно му е бащиния, зъби се и не дава да припариш. Сладки, ама на картинка ( клипче ) Grinning

Което ме навежда на мисълта да питам Даун, верно ли при тях кенгурата са се превърнали в напаст? Някъде го мернах като новина, даже едни се боксираха до улицата, между две къщи, пълни хулигани Laughing

В големите градове не са, макар че се срещат и по улиците. Навътре, в провинцията няма оттърваване Simple Smile. На мен са ми много симпатични, но избягвам да шофирам по тъмно. Те изкачат пред колите, а са си по 100-200 кила.
птиците тук са доста нахални  Mr. Green. Като се започне от папагалите и се стигне до ибисите. Миналата година двойка патици се опитаха да се настанят в басеина. Имаме си и макпаи, които стават доста агресивни в размножителен период, а има и едни дребми - уили вактаил, които тормозят кучето. Преследва я едно непрекъснато по пътеката, по която я разхождам. Тя, толкова е свикнала, че дори не се спира. А малкия смел татко (поне аз си мисля, че е мъжът) каца на гърбът и и се опитва да я кълве.
Днес като чистих в двора намерих поне 10 ред бека - отровни паяци и пак забравих да купя препарат да напръскам. Явно утре ще се занимавам, сега вече ме мързи пак да излизам.
Другата ни гордост са Кукабарите - пилци, чиито глас прилича на смях - много са готини, но не ии в 5 сутринта.

# 1 198
Здравейте и от мен! Днес падна голямо харчене на пари. Сдобих се с телевизор и готварска печка, ето тези:

ТВ

печка

Готварската печка ми беше крайно необходима, решила съм да махам газта, а и тук фурната ми беше малка и дразнеща... Детето се сдоби с ботуши.
Снощи водих среднощен разговор за около час и половина, от студентските години не съм правила подобно нещо Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Downunder, мечтата ми е да живея в Австралия. Както го описваш е точно за мен. Една колежка се шегуваше с мен, че щели да ме одобрят веднага, че в Австралия имали нужда от свободни жени, мъжете им били в излишък. Пък и детето ми е момиче, още по- голямо предимство. Някак си обаче нямам смелост да предприема някакви стъпки...

Цоне, не се социализирам много с местната популация от българи. Те не са и много де, около 2000 човека за цяла Западна Австралия.

Не е баш да се търсят жени:-). Тук прелива от азиатки, които са предпочитани от местните.

# 1 199
  • София
Е, много хубаво не е на хубаво! Щеше да е твърде перфектна почивка...И за да не е, малкото се разповръща Sad

Общи условия

Активация на акаунт