Искам да кажа ... (8)_27.10-02.11

• 47 261
  • 1 354
  •   1
Отговори
# 1 200
Аз съм от хората, които умират от ужас да използват газ. отне ми година да свикна.
Много е лесно и се убедих, че е и безопасно. Топлата вода и котлоните ми са на газ.  Няма никакъв проблем. Сега вече и не се замислям на какво са.

# 1 201
Даун, не съм и чувала за тези пилци да си призная, обаче звучи като да е голяма забава с тях Grinning Абе, весело е при вас!

Белинда, дано да не е този прилепчивия вирус, с който се напълниха няколко тревожни страници тук преди дни. Бързо оправяне fingerscrossed

# 1 202
Децата кашлят...малкия пак със сополи.  5дена добре после пак почва...

# 1 203
И аз отново съм в бойна готовност след цели 5 дни в здраве от които 2  яслени Tired Да видим кога ще сефтосаме инхалатора. Може би още днес, с мъжа ми, че сме задръстени по цялата глава.

# 1 204
  • Ямбол
Слънцето се опитва да пробие мъглата. Стискам му палци да успее.
Това не му е хубаво на местоположението на Ямбол - в низина до река, все не успяваме да се насладим на циганско лято. Гадните мъгли са месец и повече. Моля се за вятър всеки ден, ама не ме чува вятърът.

# 1 205
Голямо затишие днес...но все пак е неделя. Simple Smile

И аз кашлям и съм с течащ нос. ooooh! Много от рано започнаха настинките а истинската зима още не е започнала. Криво ми е, нямам настроение и нищо не ми се прави. Мразя да съм болна!

# 1 206
Добро утро!

Пия си кафето и ви изчитам - много ми е приятно. Трябва да се мотивирам за чистене ама... когато дойде, ако дойде.

За гъзофобията - ние сме решили за другата зима да се газифицираме. Много ни е студен апартамента и на ток няма стопляне, а и принцесата - котка постоянно разтваря вратите и топлото бяга след опашката и. Мислехме и за камина, но май не ми се занимава, въпреки уюта. Ще го мислим.
Вчера си харесах сватбена рокля и треска ме тресе, а има толкова време още... Ще мине, ама сърце юнашко не трае.

Пожелавам ви хубав ден!

# 1 207
  • София
Ние сме на ценърална газификация. Толкова й свикнах вече, че не мисля за опасностите. Цяла Европа е така. Остава ми да се моля у нас да не са  я правили "по нашенски". От цените аз съм си много доволна, но сме в апартамент. От познатите ми в къщи, които се газифицираха, всички реват, че им в скъпо. Въпреки тръбата, аз реших, че не искам да готвя на газ. У майка ми е така, много конденз прави горенето, предпочитам на ток с икономични котлони.

# 1 208
  • Ямбол
...Остава ми да се моля у нас да не са  я правили "по нашенски"....
Точно това е най-голямата опасност. След това е да се забрави или отвори по невнимание газоподаването и да се газифицираме и вътрешно.

В новата къща ще си правим отопление с котел, което пак си е опасно, но поне не е под налягане.

# 1 209
Готвя на газ - бързо и евтино.
Едната ни кола е на газ също.

И при нас е доста мъгливо още от снощи,ще си поседим и днес вкъщи с малката,а от утре е на ясла,че 2 седмици вкъщи и омръзна.

# 1 210
  • София
Ами, какво да кажа, засега, слава на Бога, вече 7 години сме в това жилище, не е имало проблем с инсталацията, всяка година я инспектират, дано и занапред да е така Praynig Срещу изпускането на газ има три степени на защита - на изхода на тръбата, на входа й в жилището и последната е в самото жилище, при котлето, да се надяваме, че при авария все една от трите ще сработи. Абе да пази Господ, че като тръгне да става белята... Sad
Помните ли тази година, преди около 2 месеца, дето затвориха изненадващо посред бял ден мол България? Убавците, дето сменяха трамвайните релси на булеварда, бяха спукали газопровод ooooh! Е, тогава сериозно се уплаших. Представяте ли си, ако се беше напълнил мола с газ? Както е пълен с хора...Ужас, добре че овладяха нещата...

Детето повърна 5 или 6 пъти от нощес, вече изкарва замо зеленика сок горкото. Мъж ми с голямото отиде в спа центъра, а аз това, дето го правя, можех да си го правя и вкъщи, не беше нужно да идвам дотук Laughing

# 1 211
Белинда- да се оправя бързо детето, и всички болнички. Heart Eyes
Аз съм на хижа. Дойдох вчера с една дружинка познати, заминаха рано рано на лов. Дано отстрелят нещо, че съм спазарила дивечово да правя пастърма. Crazy Надъхах се от една тема в Кулинарния.
В нас нашите правят пастърма от овца и ми е дошла до гуша вече. Чакам и едно бидонче с кисело зеле да ми донесат. Laughing А как съм гладнааа...

# 1 212
То е ясно, че периодично в темата ще се записваме болни, няма как, за жалост това няма как да се промени. Важното е бързо да минават нещата. Този вирус тая година беше много як - помете всичко около нас. Ама никого не подмина.
Дано да се застудява, ако това мори вирусите, че то изнемощяхме.

Искам да кажа, че нашите днес се прибират от село и ги чакам с нетърпение.

Искам също да кажа, че бебето май осъзнава какво е "бичам", защото сутринта като се събуди до мен и взе да ми се умилква и да се гали и ми вика - "бичам".  Heart Eyes

Последна редакция: нд, 02 ное 2014, 11:48 от NinoTino

# 1 213
  • София
Оооо, Нино, това е най-хубавия период. Спомням си много ясно и за двете когато ги разкрих, че всъщност много добре знаят вече какво е обичам те! Толкова мили спомени са това!  Heart Eyes Благодаря, че припомни!  Hug
Лиляна, малкия говори с чичко Мъгличко за мъглата да се махала, за да изгрее слънчице. Много се хилим с тоя чичко. Та пробвай и ти, ако искаш  Grinning
Болните бързо да оздравяват.
Джаки, все се каня да те питам, ама не мога да стигна до темата да пиша-кажи душа къде е тоя хотел? Ходи ми се някъде, препоръки приемам всякакви. За другата събота и неделя примерно  newsm78
Down Under, много са ми интересни разказите ти! Много различно от Европа. Така страдам, че никъде извън Европа не съм ходила и така ми се иска.
А по въпроса за газта и аз имам гъзофобия. В нас сме на ток и парно, но на вилата баща ми и мъжът ми решиха да се газифицираме, е трябва да ви кажа, че плащаме много голяма сметка. Все ми се струваше, че на ток и каминка плащахме много по-малко. Ама мъжка му работа.
На всички хубава неделя  Hug

# 1 214
Здравейте.
ММ днес закара колата да и слагат газово.
Искам да направя една торта "Париж - брест", ама снощи пийнахме повечко и сега реанимирам. Може би довечера.
Снощи за пореден път ми отне около час да се облека. Предполагам познато ви е. Отворих гардероба, седнах пред него и след дълго мислене отсякох - нямам какво до облека Whistling

Общи условия

Активация на акаунт