Искам да кажа ... (8)_27.10-02.11

• 47 287
  • 1 354
  •   1
Отговори
# 1 215
ванини, аз бях така ама като минах на 2 номера по големи дрехи.
Установих и че каквото и да облечеш...като си дебел...все си изглеждаш дебел. Е...някои дрехи те правят по прилично изглеждаш. ..

# 1 216
И аз все нямам какво да облека Simple Smile но напоследък май е наистина...имам нужда от обновяване на гардероба, но колкото и пъти да обиколя из мола все нищо не си харесвам  Confused Аз ли не съм наред, дрехите ли, модата ли...не са ми по вкуса и това си е. Обикалям, зяпам, дори за пробване нищо не ми харесва и продължавам да си ходя със старите дрехи.

# 1 217
Няма нужда да ви е страх от газта. Много ме беше страх, наистина свиканах.Абсолютно сигурна е.

# 1 218
Газта е сигурна, но когато си централно газифициран. Колко избухнали газови бутилки има от некачествени вентили, също и доста коли на газ има самозапалени. Ползвам газова бутилка навън, в нещо като лятна кухня, и то рядко. Тенджера под налягане също навън ползвам.

# 1 219
И мен ме е страх от газ и тенджера под налягане.
То като е писано да става нещо, пак ще стане. Сега се чух с майка. Изгоряла ни е къщата- покрива го няма. Мишки на тавана прегризали някакви кабели и оттам е тръгнало. Вече не знам какво да казвам. Толкова да не ни върви в последно време. На татко му направили операцията и е в болница. Айде, ние ще го преживеем. Дядо ми е строил тази къща, и както не са добре с баба здравословно, не искам и да си представям какво им е. Сигурно плачат като малки деца. Цялото градче се е впрегнало да помага.
Направооооо... добре че са живи.

# 1 220
Ужасно е това, което се е случило Дари, и то точно в този момент, когато имат и здравословни проблеми.

# 1 221
 Hug Нали нещастията ни правели по- силни. Таковала съм ти и нещастия и всичко. И това ще мине, друго ще дойде. Живот.

# 1 222
  • Euskal Herria
ванини, аз бях така ама като минах на 2 номера по големи дрехи.
Установих и че каквото и да облечеш...като си дебел...все си изглеждаш дебел. Е...някои дрехи те правят по прилично изглеждаш. ..

Аааа, моля, моля, хипопотамки с наднормено тегло няма. Така че - таман съм си.  Joy

# 1 223
Дари, съчувствам ви много Hug
Ние днес си направихме разходка около Германския манастир, която завърши с това, че куцам яко и имам силни болки в крака. Реших да се състезавам с децата на връщане и да тичаме, но не отчетох, че подметката на обувките ми беше хлъзгава и явно разтегнах мускул. Така си мисля, защото, ако беше нещо счупено, сигурно  изобщо нямаше да мога да стъпвам и ще е много подуто.
Нефелна работа. Само се оплаквам... Мога да се похваля с това, че там беше много красиво, гората е хубава, ягодите цъфтят, а някои даже са и вързали по това време.  И ми се стоеше още.

# 1 224
  • Варна
Относно гардероба аз установих друго - и дебела и слаба, вечно нямам какво да облека.  Crazy И аз не харесвам молските дрехи.

# 1 225
  • Ямбол
След последнта пързалка и дни притеснения за Дари, някак не ѝ вярвам сега. Даже не мога да изпитам съчувствие.

# 1 226
Ами гледай си работата тогава! Съчувствие не искам от никого. Лабилната ми психика с всичко може да се справи. Снимков материал не искаш ли?  ooooh!

# 1 227
С дрехите и аз съм така, вечно няма какво да облека. Но то май е защото като затъргваме нанякъде, за където все пак няма да изляза както днес за разходката  Mr. Green и настъпва пълна лудница. Ровя, вадя и накрая все един и същи дрехи нося, дето най-много се харесвам с тях. Да ме пита човек защо съм накупувала. Но нека има, като тръгна на работа да си имам. Тогава ми е по-лесно.
Разходихме се на това хубаво време. Сестра ми постоянно ми прави забележки, че се заговарям. Тя не поздравявала много-много и сега като сме заедно и аз поздравявам и се заговарям, трябвало после и тя. Голямо бурсуче е понякога.
Голямата хартиса междувременно при приятелче, но днес ще трябва да се организира по-рано, че след дългата почивка е на училище.

# 1 228
  • Ямбол
Ами гледай си работата тогава! Съчувствие не искам от никого. Лабилната ми психика с всичко може да се справи. Снимков материал не искаш ли?  ooooh!
Не, не искам. Да хвърлиш такова нещо и да накараш толкова хора да се притесняват....
Не исках да вярвам на онези, които още тогава знаеха и не ти вярваха, сега вече ги разбирам.

# 1 229
Е, Лиляна, това най-лесно може да се провери. Има си официални бюлетини.

Общи условия

Активация на акаунт