Искам да кажа ... (8)_27.10-02.11

• 48 824
  • 1 354
  •   1
Отговори
# 15
Ще видят влажния таван! Дори и да изсъхне, ще си личи, че е текло!

# 16
  • Бургас
Оф, и аз я мисля Дари. Постоянно гледам дали е писала.
Ходих до застрахователите, че в къщи протече от дъждовете. Сега ще чакам оглед и ще снимат щетите. Аз обаче се питам - ми то тече много, ама сега не тече и като дойдат да снимат, какво ще видят?  newsm78

Няма ли мокри петна? Тях би трябвало да видят

# 17
Прочетох и аз за Дари.
Дано всичко е наред с нея.

Цяла седмица се разминаваме с фризьорката и най-накрая си нагласихме графиците.
Утре вече ще съм хубава  Mr. Green
Понеже пропуснах темата, когато обсъждахте боите - използвам на Елея цвят бургунди, а от скоро съм постригана на черта.
Моята коса е наопаки - щом се боядисам, косъма става лъскав, здрав и спира да пада.
Ако ли не, съм като побеляла баба. За съжаление, когато родих голямата изведнъж побелях на слепоочията (на 25 тогава). Оттогава насам без боя не става.

# 18
  • София
Тонка, откъде беше писала, че купуваш ботушки на твоята усмивка?
Ами сега, купувам й български ботуши от едно квартално магазинче, в което от 3 вида ботуши като асортимент, винаги харесвам поне един.  Mr. Green

Смятам да се гръмна вече! Намерих страхотен апартамент в центъра на Будапеща - просторен, хубаво обзаведен с голяма баня и джакузи, направо за без пари (97 долара за 2 нощувки), но пак искат кредитна карта! Край, отивам до банката, това не е живот да има ограничения.

# 19
Има петна, да, но трябва да се вгледаш, а те трябва и да ги снимат. Не е това, което трябва да се види. Примерно аз имам една снимка на която се вижда как тече целия таван и от долу 2 легена и две кофи, с които събирахме водата. Сега това не се вижда. Не се знае и кога ще дойдат да огледат. Дали няма да изсъхне до тогава?
Ще видим.

# 20
Чудя се какъв филм да гледам, но малкия едва ли ще ме остави.
Първо ще го изведа малко на разходка, че времето е поносимо. А и трябва да свиква, зимата си се задава.

vanini*, пращаш мъжа ти на тавана с една кофа вода и да полива. Така ще се види, че долу тече. Simple Smile

# 21
След малко тръгваме за Варна, утре сутринта ми е лазерната корекция на очите и много ми е притеснено  Sad Sad Sad

# 22
vanini*, пращаш мъжа ти на тавана с една кофа вода и да полива. Така ще се види, че долу тече. Simple Smile

Хахаха, да и това е вариант. Даже си го представих.  hahaha

# 23
Искам да кажа, че така зверски глава скоро не ме е боляла.

# 24
  • sofia
Днес малкия си изпразнува рождения ден предварително. По календар е утре, но днес не учат, имат празник на у-щето и госпожата се съгласи да се почерпят в класната стая. Много добре се веселиха децата - дай им маски и балони, и торта на хелоуинска тематика.
Прилепските маски се харесаха и на момичетата....
Като пълна овца забравих сутринта фотоапарата, та остана снимково неотразен.

# 25
Искам да кажа, че като видя аватар с Дж. Стейтъм си мисля, че Касита си е сменила заглавието.

# 26
Искам да кажа, че не ми се работи. Искам да съм си у дома, искам ама нямааа!

# 27
Искам да кажа, че не знам кое от двете предложения за работа да приема  newsm78

# 28
Носът ми е запушен и ми е мързеливо... Уморена съм, а седмицата още не е започнала

# 29
Искам да кажа, че като видя аватар с Дж. Стейтъм си мисля, че Касита си е сменила заглавието.

Нали! Нали! Преди дни получавам посред нощите смс- "Касито, пусни си кино нова, дават ти мъжкото". Гледам моят кърти до моа, а то, късно се усетих, кого давали.

Общи условия

Активация на акаунт