Искам да кажа ... (8)_27.10-02.11

• 48 563
  • 1 354
  •   1
Отговори
# 585
Aма китайците да ги пуснем на forаging из дивите Софийски квартали, какво ще ги пращаме да квасят мляко и да карат кози! Тук храната щъка в изобилие, пък и е белязана с чип на ухото, никой няма да се обърка. Колко беше хубаво като си имахме виетнамци.
Ако посетят пазара в Младост цена няма да имат. Едно от по-едрите  ще храни  цяла фамилия поне седмица...
Ех мечти, мечти...

Последна редакция: ср, 29 окт 2014, 13:59 от Герри

# 586
  • Бургас
Искам да кажа, че с ужас пуснах тема. Май ми е втората от 10 години насам. Simple Smile

Защо ужас? Grinning
Хубава ти е темичката.Ти наистина ли от 10 години си тук?
Все се каня да те питам какво точно означава ника ти? Не буквално,разбира се.Не живееш в България,нали?

# 587
  • Пловдив
Хубава ти е темичката.Ти наистина ли от 10 години си тук?
Не вярваш, че някой може да посвети 10години на форум?

# 588
  • Бургас
Не знаех,че форумът е от 10 години.на колко наистина е бг мама?

# 589
Мисля, че е от 2002-2003г форумът

# 590
  • Пловдив
Не знаех,че форумът е от 10 години.на колко наистина е бг мама?
На 11 години, някъде сега има 11 рожден ден.

# 591
  • София
Славче, така казват на Австралия - the land down under Simple Smile

Аз съм във форума от повече от 10 години Blush От 2003-та.

# 592
  • Бургас
Аз съм ви "заек"тогава. Laughing

За Австралия бях чувала,но не бях сигурна.

# 593
  • Пловдив
Аз съм във форума от повече от 10 години Blush От 2003-та.
Не те ли е срам, а? Mr. Green

# 594
  • София
Е, срам ме е де, виж какво изчервено емотиконче съм си сложила.

# 595
  • Пловдив
Е, срам ме е де, виж какво изчервено емотиконче съм си сложила.
То си е за срам Simple Smile

Добре, че скриха оная статистика кой колко време е прекарал във форума, щото...... #Crazy

# 596
Добре, че скриха оная статистика кой колко време е прекарал във форума, щото...... #Crazy
Я си цъкни на профила и погледни " общи статистики".  Grinning

# 597
Днес ходих на фризьор - хич не обичам. Една клиентка много ме издразни - дойде без час, седна и през цялото време не млъкна.Не спря да разсъждава на глас какво точно иска - боядисване ли , прическа ли , подстригване ли , терапия ли ...То добре разсъждаваше, но държеше всички да си включват в разсъжденията й. Фризьорката я посъветва да иде да си свърши някоя работа , докато свърши с мен и следващата клиента с час, тъкмо да помисли защо е дошла, но тя най-невъзмутимо каза, че не й се ходи никъде е ще си чака ,ако трябва цял ден.
Мръннн, помрънках си.

# 598
  • Пловдив
Искам да кажа,че...вчера като отидох да взема детето от у-ще и случайно/без аз да повдигам темата/ се разбра,че не е г-жата тази дето го е обвинявала моя хубостник Thinking Сериозно се замислям какво да го правя...после като го потам взе да се оправдава.
А по време на разговора,имаше и други майки,моят се качи на седалките на 2 чина и г-жата му направи забележка.Пета поред и за деня...

Днес ми се обажда с "невинно" гласче да ми каже,че отново е стъпвал по чина и вече има забележка в бележника Tired Ама да не му спирам ТВ-то и таблета  Mr. Green Stop Да,бе да...мечтай си!Казах ме,че всеки си носи последствията от направените грешки.Да бил мислил преди да прави глупости!

# 599
  • София
Ххахахаха, да, тази статистика при мен изглеждаше страшно, когато бях в майчинство. Това бяха двата периода в живота ми, когато с форума общувах повече, отколкото с мъжа си, признавам си без бой. Ставах и лягах с него. С форума де. То и с мъжа ми всъщност, ама по-рядко Joy
Нещо повече, дори да не съм на компа /все пак, бебе съм гледала, нали/, страничката ми седеше винаги отворена и готова за петте свободни минути между кърмене-къпане-преобличане-разходка. И накрая като видиш статистиката - била съм във форума 24 часа и това примерно цяла година Joy Ами часовете на постингите? Моят големият не спеше въобще, по цяла нощ. Имам писаници в 2, в 3, в 5 сутринта...Или примерно постинг от 5.30 сутринта, в който се казва, че ВЕЧЕ съм сготвила, изчистила и пр. и сега си пия кафето ooooh! Абе много е яко да си седиш вкъщи! Липсва ми.

Общи условия

Активация на акаунт