Искам да кажа ... (8)_27.10-02.11

• 47 294
  • 1 354
  •   1
Отговори
# 1 020
Ох, не  hahaha Въпросът не е, че е глупаво момичето, просто си я представих как  сигурно е влетяла във форума и е писала в първата тема, която й е паднала. Точно това ме развесели  hahaha

Мър Мяу, къде е проблемът? Това не е наш празник, а още една фантасмагория долетяла от Америка. Съседите си имат пълното право да не се занимават с измислени истории. Който иска да празнува - да празнува. Точно пък виждам как баба ми е изпаднала в екстаз, че 20деца ще й се изтопурят пред вратата.

# 1 021
Ама... от 7 етажа са им отворили само още един апартамент и то и бяха дали по една бисквитка.
Нямам думи. Какво толкова да дадеш на децата нещичко? Ще се охарчиш за бонбони ли, ще си мислиш, че си се прецакал ли? Не го разбирам това.

# 1 022
  • Euskal Herria
Ходих да пазарувам; имаше маскирани по улиците, ама малко. Те тепърва почват да се събират по заведенията. Иначе по къщите не обикалят. Миналата година доста се чудех дали да имам нещо у дома, но дори и по стълбите да сме се разминавали или пред входната врата, не искат.
Лично за себе си - не празнувам този празник, ама ако деца дойдат, няма да ги върна.

Антигона, и аз си го мислех същото. То смешно-тъжно, ама е имало моменти, когато и аз съм се чудела къде да търся или да пиша.

# 1 023
Не, не че мъртвият иска да се роди нова душа, а че другите искат. Половината, не 75% от форума се гради на сеира.

# 1 024
  • Варна
... но в крайна сметка всеки иска да се роди нова душа.
...
С това показно искане за замразяване в темата за въпроси към админи и модове, тя ни кани да я обсъдим.

Не ми се вярва. Понякога така има по-бърз ефект да бъде изпълнено желанието ти-като го обявиш на всеослушание и все някой свободен мод или админ да се погрижи.
А пък и така се избягват питанките от потребители-къде е Таис и защо не пише. Заявено е, че се отказва за момента.

# 1 025
Моят въпрос към Администраторите и замразяването на Таис не могат да имат нищо общо  Naughty Темата, заради която отправих питането си, е пусната от съвсем друга потребителка, в съвсем друга житейска ситуация.

Пък и доколкото всички сме чели Таис, тя не би прибегнала до двоен акаунт - достатъчно подробно си казваше всичко, със снимки и прекалени подробности...
Каквато и да е причината, редно е да уважим избора ѝ.

# 1 026
Тук две ровите, Лиляна, по язвителния начин. А както и да го направиш, след ден на всеки е ясно, на втория се носят легендите, на третия твърдят, че имаш сестра.

# 1 027
Просто е - иска почивка от форума и да поживее в  и с реалността. Нищо тайнствено няма.

# 1 028
  • Ямбол
Ама... от 7 етажа са им отворили само още един апартамент и то и бяха дали по една бисквитка.
Нямам думи. Какво толкова да дадеш на децата нещичко? Ще се охарчиш за бонбони ли, ще си мислиш, че си се прецакал ли? Не го разбирам това.
Хора има всякакви, а и не всеки знае какво се прави.
Изобщо не бих се възмутила на нечие лично решение да не участва в нечие друго забавление. Повече ми нагарча това обсъждане и надничане в чуждото канче кой и как щял да се охарчи. Сметка на чуждите бисквити не държа.

ОК, за Таис разбрах, но не съм съгласна за бързата реакция. Моят опит показва, че чрез информиране на модератот, реакцията е много по-бърза.

# 1 029

А де, всеки е много зает с уникалното си ежедневие, за да отделя време и за това явно  Tired Ядосах се бе, децата бяха разочаровани, от седмици се готвят, съдейки по това кога се появи бележката!

То не е за охарчване, а от нежелание да се занимават. Според мен. Виж за ремонти в 4 сутринта, желание имат!

Мен не ме интересува кой си е замразил акаунта - имал е причина, направил го е. Аз лично, ако се преситя на форума или пък някой ме обиди смъртно, просто ще спра да влизам, няма да се трия, замразявам и т.н. Избор. И нямам нужда от нова самоличност, поне засега  Mr. Green

# 1 030
Ей, жени без работа...

Оготвихте ли, изчистихте ли, опрахте ли, написахте ли домашни, изкарахте ли надница???

# 1 031
  • Бургас
Аз нищо не разбирам от замразяване и спиране на профили.Едва днес научих как да виждам всички подфоруми,изобщо много съм зле и това хич не говори добре за мен.
Таис ми беше една от любимките тук!Каквото и да е решила,искам да и кажа,че ще липсва и дано всичко да е наред!

# 1 032
  • тук-там
Едва днес научих как да виждам всички подфоруми,....

Моля кажи как, защото и аз съм само с "няколко. Мързи ме да се образовам, ако може наготово. Praynig

# 1 033
  • Ямбол
Ей, жени без работа...

Оготвихте ли, изчистихте ли, опрахте ли, написахте ли домашни, изкарахте ли надница???

Моето готвене никога не е за сметка на спокойствието ми, чистих вчера, за да мога днес само да се наслаждавам на почивката си, домашните са за събота и неделя, когато ще проверявам и една камара контролни натрупани през седмицата, надницата ми върви и през отпуската. Ама тихо да не чуе Рейнбоу2012, че сега ще довтаса да ми се кара, че само си клатя краката и смуча държавни пари.

Wild_rabbit, натисни върху решетката преди надписа bg-mamma.

# 1 034
Лиляна, само по математика ли преподаваш? Колко контролни сте правили вие за една седмица, че цяла камара ти се е събрала  Simple Smile Толкова да я мразя тази математика, хич не ми е по силите

Общи условия

Активация на акаунт