Вече се мразя
Помагайте ....
Вече се мразя
Помагайте ....

И ще е чудесно да остане така. Поне, докато в съзнанието си успееш да " разбиеш " онази стена, която спорадично те проваля. Но и след като толкова пъти я " прескачаш ", явно тя не е нещо непреодолимо за теб. Само ти трябва малката сила, с която да останеш мотивирана за повече време.
))
Добре дошли на новите ентусиасти!
Аз вече наближавам четвъртия си месец и се чувствам много добре. Понякога ми се допушва, но много по-лесно успявам да изгоня мислите, пък и вече нагласата ми е съвсем непушаческа, пу-пу, дано така да си остане. Чувството да се събудя сутрин и да не мисля за цигари е невероятно, а и сега се наслаждавам много по-пълноценно на всички хубави моменти. А дори и когато ми се припуши покрай някого или заради ситуация, вече не си се представям с цигара в ръка и всъщност не ми се диша дим, а е някаква асоциация и просто за момент ми минава мисълта. So_ros и mimoni, не се опитвайте да спирате цигарите ЗАВИНАГИ, защото наистина звучи страшно. Карайте го ден за ден, просто и днес няма да пуша и така току виж минала година, две и т.н. Пък и надали има човек, който със сигурност може да заяви, че завинаги се отказва от каквото и да е. Така че го давайте по-лежерно и не го мислете много, правете си любимите неща, радвайте се на пролетта и на всичко хубаво и свежо около вас и хич не им обръщайте внимание на пустите цигари. Те не ви дават нищо. Успех и чудесно настроение на всички!

. Препоръчани теми