И все пак майка е гледала децата ми три дни.Защото приех свекървата на екскурзия в работата-питаха ме дали да я канят.Работехме в една фирма,различни звена.Но децата си обичаше,дори като сме в един двор си е голяма помощ да разчитам.Иначе са самостоятелни от малки-щом започна големия да познава часовник,на обяд тичам ,да наготвя,понякога и не ям залък,че няма време ,метна яденето и кажа-след 30 минути изключи печката.Правеше го точно.Не знам с какъв акъл съм разчитала,може би че има хора в двора и ще видят ако стане беля.Но свекъра приживе прехвърли къщата чрез гледане на мъжа ми.Подписаха и съм благодарна ,иначе сега щях да се стряскам кога ще ми искат дял.Дадоха в пари дела на девера.То каква къща,но имам покрив,на тези години си е сигурност.И сега сме по-близки с етървата и племенниците,докато бе жив девера и мъжа ми свеки си ги делеше и да не си общуват,стара се яко жената.Живот като турски сериал.
Тогава изведнъж партньорът му започва да му "отваря" очите. И...нещата излизат от контрол. Извод - снахи, като виждате, че мъжът ви няма проблем с това, че не е толериран, защо разваляте душевният му комфорт?
а не жално да молиш и да чакаш/очакваш одобрение или някава промяна от тяхна страна.
Това м/у другото е най-голямата глупост която си писала. Самозаблуждавай се колкото искаш, че деленото дете си "отваря очите" в много късна възраст и благодарение на друг. Това обаче никога няма да стане истина. Казах ти вече, усещат се още като завъдят приятели и видят и друг модел на семейство.