Перилни препарати и омекотители - 26

• 61 131
  • 727
  •   1
Отговори
# 60
Някой има ли впечатление от Ленор на таблетки? Струва ми се, че е добавка за омирисяване само.

Преди години ползвах Коколино на таблетки и беше с чудесен дълготраен аромат. Та съм се затъжила.  Mr. Green

# 61
Установено е, че компактирането влияе положително на потребителските нагласи. В случая, Henkel са си намалили дозата с 5 (пет) грама, което е в рамкита на грешката при потребителско дозиране.  Не виждам повод за велика радост и не вярвам, че формулата е променена, но явно маркетинговата им стратегия проработва.
Да, може да си спокоен, че маркетинговата им стратегия работи много добре. Peace Много ми е драго да не мъкна тежки чували с прах и да не си заемам място с обемни и огромни опаковки.
В сравнение с P&G и Юниливър Хенкел са си намалили дозата с 25 грама, така че не ми ги разправяй тия.
В такъв случай да си бяхме останали като турците - 6 кг за 40 пранета. Laughing Разнасяш тежките чували за тоя дето духа.
А пък който го е страх, че попада с мръсните лапи на пустата маркетингова стратегия, ей къде е Турция. Тежки чували може да си мъкне към България на воля и ще е спокоен, че с него маркетинговата стратегия не проработва.

На този сайт може да се прочете за инициативите на AISE. Този линк не е даден специално за TAED, който знаем, че знае, а за останалите, които се интересуват.

Последна редакция: пт, 31 окт 2014, 18:50 от Guess Who

# 62
Да предположим, че ариел, омо и персил са на една и съща цена. Ако трябваше да избирам измежду тях без колебание бих си взела най-лекия  Peace  И не заради нагласа, а заради теглото чисто и просто. Прахът за пране не е от най-леките неща, а обикновено пазарската кошница се допълва с още достатъчно тежки продукти. Същото важи и за мъжа ми. Той също би предпочел по-малък и по-лек прах за същия брой пранета  Peace Разбира се цената и кой перилен е на промоция в момента оказват значение. Но при сравними цени и качество бих предпочела компактен прах.

Да се оплача - взех си ленор прах от Гърция лятото. Сега отварям кутията - той доста овлажнен  ooooh! Явно още в магазина е бил така. В къщи е страшно сух въздуха и затворена кутия прах е абсурд да се овлажни толкова. Държах едно омо цяла година отворено и нищо му нямаше (е, щипнат плика, разбира се). Много ме е яд, че беше и на нормална хич не ниска цена, но много исках да го пробвам. Ще си го изразходвам де, надявам се не е много прецакан.

# 63
  • Сливен
попаднах на тази статия за завод Верила http://www.socbg.com/2014/10/blog-post_76.html надявам се да ви е интересно.

# 64
  • София
А според вас от официалния внос, Персил или Ариел е по-добър? И кой с какви замърсявания се справя по-добре?

# 65
A, Верила. Служил съм (в армията) на около 2 км от завода. Имахме план за действие при авария...
Интересна статия, на практика лицето си признава, че рецептурите са крадени от западняците и главният им проблем е бил технологията. Сигурно и там са пооткраднали нещо, но с изпълнението не им е било лесно. Склонен съм да му вярвам, че техните препарати са били на нивото на западните, все пак от тях са крали.

# 66
  • сред маслини и портокалов цвят
А според вас от официалния внос, Персил или Ариел е по-добър? И кой с какви замърсявания се справя по-добре?

Аз предпочитам Ариел, петната от дрехите на децата се изпират почти на 100% с него, повечето пъти и без предварително третиране с препарат за петна. Предимно петна от моливи, бои, трева, кал. Тези от храна ги третирам предварително. От Персила харесвам бебешкия, но с него пера светли дрехи предимно.
Това са ми впечатленията от праховете, гелове не ползвам, така че нямам наблюдения. Но от познати оставам с впечатлението, че течният Персил е по-добър от течния Ариел, а капсулите на Ариел са по-добри от тези на Персил.
Мисля си обаче, че са почти еднакви като качество, други фактори също оказват влияние-каква е пералнята, каква е водата, на каква програма се пере и т.н.

# 67
Не разбрах, как марката не е Максима, а Компакт? Марката не е ли Сано (съвсем се обърках, но не е важно). Все още има от намаления прах, сигурно до изчерпвана не колечествата. Днес си взех:
Скрит текст:
С фосфати е. Гес, гледам, че и твоя "сензитив" е такъв?
Сано е производителят, а марката е Maxima. От известно време тук-там се появява същият прах, но с марка Compact.

Някой има ли впечатление от Ленор на таблетки? Струва ми се, че е добавка за омирисяване само.

Преди години ползвах Коколино на таблетки и беше с чудесен дълготраен аромат. Та съм се затъжила.  Mr. Green
Това не е на таблетки, а на кристали или на по-едри гранули, ако щеш. Подобен е този продукт на Хенкел.
Скрит текст:

Този Ленор не е точно омекотител, защото се поставя заедно с праха за пране, а не при последното плакнене. По-скоро е за усилване на аромата. Даже в инструкциите пише да се добави и омекотител освен ленора.

# 68
  • Стара Загора
Сано е производителят, а марката е Maxima. От известно време тук-там се появява същият прах, но с марка Compact.
Сега разбрах Peace

# 69
От известно време следя темата и взех този прах:  ( много ме зарибихте за това Сано, както и да се поограмотя за праховете  Simple Smile )
https://img2.zakaz.ua/zakaz-HP-630-Notebook-PC.1384092109.ad7243 … owm.jpg.1350x.jpg
Пише, че е за бяло и цветно, но в една стара тема пише, че избелвал  newsm78 Може ли да очаквам някакви сериозни поражения в/у цветните ми дрехи?
Също така да попитам този омекотител ли миришеше доста силно?
http://beautycosmetic.biz/sano-sano-maxima-bio-omekotitel-litar-pi-8754.html

# 70
От понеделник в Кауфланд прах ОМО ще е на цена 5.49 лв. Grinning

Освен това за любителите на прах Изи да кажа, че вече го има в Билла. Кутия за 10 пранета е 2.69 лв., но днес беше намален както и всички перилни препарати и омекотители.

# 71
От известно време следя темата и взех този прах:  ( много ме зарибихте за това Сано, както и да се поограмотя за праховете  Simple Smile )
https://img2.zakaz.ua/zakaz-HP-630-Notebook-PC.1384092109.ad7243 … owm.jpg.1350x.jpg
Пише, че е за бяло и цветно, но в една стара тема пише, че избелвал  newsm78 Може ли да очаквам някакви сериозни поражения в/у цветните ми дрехи?
Също така да попитам този омекотител ли миришеше доста силно?
http://beautycosmetic.biz/sano-sano-maxima-bio-omekotitel-litar-pi-8754.html
Този омекотител миришеше доста силно.

Прахът не съм го ползвала на цветно, така че нищо не мога кажа по този въпрос, но чак сериозни поражения, едва ли.

# 72
  • София
Javel на френски май беше "белина". Бих допуснала, че този прах избелва. Не знам дали повече от всеки друг универсален, но заради името не бих прала често цветно с него  Thinking

# 73
  • Sredets/Burgas
L`argent, това ли е "червеният" прах Ариел?
Случайно попаднах на него...
Скрит текст:

# 74
Javel на френски май беше "белина". Бих допуснала, че този прах избелва. Не знам дали повече от всеки друг универсален, но заради името не бих прала често цветно с него  Thinking
Ами аз почти нямам бели дрехи, та май ще си карам с нещо пък дано няма голямо ибелване. Ще си купя прах за цветно за по-тъмните дрехи.

Общи условия

Активация на акаунт