Перилни препарати и омекотители - 26

• 60 640
  • 727
  •   1
Отговори
# 75
Реших и аз да мина на прах за пране , обаче имам малък проблем : от толкова време пера с гел, който дозирам с капачка и поставям в едно пластмасово кръгче в барабана на пералнята . А сега как и с какво да дозирам праха  newsm78

Вчера изпрах бели дрехи , хавлии и една покривка бяла с мазни петна - без предварително третиране, пуснах на 40 градуса и петната ги нямаше  Mr. Green

# 76
Мис Облаче,може да минеш през някое магазинче за 1 лв там има дозатори  Peace

# 77
Реших и аз да мина на прах за пране , обаче имам малък проблем : от толкова време пера с гел, който дозирам с капачка и поставям в едно пластмасово кръгче в барабана на пералнята . А сега как и с какво да дозирам праха  newsm78

Вчера изпрах бели дрехи , хавлии и една покривка бяла с мазни петна - без предварително третиране, пуснах на 40 градуса и петната ги нямаше  Mr. Green

Ха, и аз с такъв проблем Laughing
Аз сипвам праха в капачките от гела-външната капачка, по-голямата...тя е разграфена.
Лисе, благодаря за идеята - ще питам в левчето Peace

Облаче, а защо не ги пускаш на по-високи градуси - хавлии, бели...те носят.
Аз също доскоро перях най-често на една програма 40 градуса, че беше около час и ставаше по-бързо, но от темата се поограмотих, че по-дълги програми и по-височки градуси е по-добре и за пералнята, и за дрехите..

# 78

Ха, и аз с такъв проблем Laughing
Аз сипвам праха в капачките от гела-външната капачка, по-голямата...тя е разграфена.
Лисе, благодаря за идеята - ще питам в левчето Peace

Облаче, а защо не ги пускаш на по-високи градуси - хавлии, бели...те носят.
Аз също доскоро перях най-често на една програма 40 градуса, че беше около час и ставаше по-бързо, но от темата се поограмотих, че по-дълги програми и по-височки градуси е по-добре и за пералнята, и за дрехите..

Страх ме е тениските да не се свият на 60 градуса  ooooh!  една приятелка си сви чаршафите с високи градуси  Tired

Лиске много благодаря за идеята  Hug

# 79
  • Русе
Влизам да кажа, че си купих САНО за черни дрехи. На първо пране съм доволна Wink Блуза на сина ми с мазни петна(предполагам накапано при хранене), нарочно не обработих предварително с препарат излезе без петната. Дънки на ММ, с които ходи на работа и долу по ръбовете на крачолите са много мръсни също са изпрани. С течните за черно винаги пръсках предварително със Спот.
Защо не се препоръчва за ръчно пране? Забелязах, че много ми изсуши ръцете като бърках да извадя лъжицата, която беше заровена навътре в пакета.
Ще се наложи да си купя една бутилка течен препарат за черни, че понякога, много рядко, но се налага и на ръка да изпера нещо.

# 80
Влизам да кажа, че си купих САНО за черни дрехи. На първо пране съм доволна Wink Блуза на сина ми с мазни петна(предполагам накапано при хранене), нарочно не обработих предварително с препарат излезе без петната. Дънки на ММ, с които ходи на работа и долу по ръбовете на крачолите са много мръсни също са изпрани. С течните за черно винаги пръсках предварително със Спот.
Защо не се препоръчва за ръчно пране? Забелязах, че много ми изсуши ръцете като бърках да извадя лъжицата, която беше заровена навътре в пакета.
Ще се наложи да си купя една бутилка течен препарат за черни, че понякога, много рядко, но се налага и на ръка да изпера нещо.

Не съм ползвала Саното, но миналата седмица пусках черни дрехи и сложих една тениска на ММ За вкъщи с мазно петно - тениската е нещо керемидено като цвят, не я третирах и се изпра безпроблемно даже на 30 градуса  Peace

# 81
  • Варна
Мис Облаче казваш, че не си ползвала Саното, но не казваш и с какво си го изпрала това петно на 30 градуса  Mr. Green

# 82
  • София
Мазните петна не са ми били особен проблем. Но я виж лютеници, домати, цитруси...
Напоследък си мисля обаче, че начинът на пране на пералнята май е по-определящ за резултата от перилния препарат. Но като пак докарам лекета от споменатите източници, ще реша със сигурност.

# 83
Мазните петна не са ми били особен проблем. Но я виж лютеници, домати, цитруси...
Напоследък си мисля обаче, че начинът на пране на пералнята май е по-определящ за резултата от перилния препарат. Но като пак докарам лекета от споменатите източници, ще реша със сигурност.
Аз също търся прах за тези петна, че с тези 2-ма любители на лютеницата всичко е в оранжеви лекета. Така че чакам предложения. Simple Smile

# 84
Мис Облаче казваш, че не си ползвала Саното, но не казваш и с какво си го изпрала това петно на 30 градуса  Mr. Green

Mr. Green  Голяма съм шматка  Mr. Green пиша през телефона и съм изтървала важна информация  Blush Праха,който ползвах е персил за черни дрехи  Peace

# 85
  bouquet

Аз последно от там се снабдих с няколко

# 86
  • Sredets/Burgas
Момичета, досега не бях си взимала Персил Сенситив, признавам си...
Ама той ухае божествено!? Blush

Някой с отзиви за омекотител My Planet Baby?

Еv_e,
Скрит текст:
само да ти кажа, че ходих да питам за пералнята и наистина е с пълна гаранция...
Взех си някаква специална застраховка, че дори и да изтече промоцията,
съм се интересувала от нея преди това и пак ще ми я дадат с 10 години...
Ако не ми мине котка път - другия месец я отнасям...

# 87
  • Русе
Праха,който ползвах е персил за черни дрехи  Peace
Че от кога има прах за пране Персил за черни дрехи  newsm78

Мазните петна не са ми били особен проблем.

Прала ли си мазни петна, ама от машинно масло без да се третират предварително? Щото на ММ дънките му са точно от такова мръсни долу по ръбовете на крачолите, дето се опират в обувките му, че и по земята.

А от олио много често са ми оставали неизпрани петна. Винаги съм прала с Ариел, Персил, Омо. Винаги пускам дълги програми, не знам с точност колко, но са над 2 часа.

# 88
  • София
Butterfly_Lovehunter,
Скрит текст:
стискам палци никакви котки да не ти спохождат!  Grinning Дано марката оправдае всички ти очаквания и да ги надмине дори!

Viki, машинно масло не съм прала май, наистина, но аз самата постоянно съм олята със зехтин или олио - я, докато готвя, я, докато хапвам салатка  Embarassed Но ги изпирам без проблем, без да ги третирам. Понякога някое петно остава, но на следващото пране е изчезнало. Не така стоят нещата с петната от розови домати, които цяло лято не успях да преборя  ooooh! И оревах темата.
Знаеш ли, като че ли геловете вадят по-лесно мазните петна. А ако някое е особено упорито - пръскаш го с малко обезмаслител (примерно Мелио) и няма никакъв шанс  Wink

Искам да споделя първото си пране с прах Ленор (побързах да го отворя, след като malina се оплака, че нейният се е бил овлажнил) - първоначано се разочаровах, очаквах от кутията да ухае неистово (тук всички казават колко хубаво, трайно и силно мирише), а то - почти не се усеща. Изпрах една завивка с него и след като я изсуших, така ми идваше да я гушна и да отмъркам (де такъв късмет!) Удивително, след изсъхване ухае много по-силно (не като Омо, въпреки че очаквах такъв интензитет). Качеството на изпиране - не мога да кажа, завивката нямаше никакви видими замърсявания. Ще го пробвам и с по-зацапани дрехи.

# 89
При мен прах ленор не мирише много силно след изпиране. Мирише приятно, но слабо. Както обичам   Simple Smile Може да е защото е овлажнен.
Иначе прането ми беше замърсени домакински кърпи и тениски, сложих и добавка с активен кислород. Останаха две петна по една кърпа и една тениска. Ще гледам да си го изразходя преди да се е прецакал съвсем. Добре, че е за малко пранета.

Общи условия

Активация на акаунт