Перилни препарати и омекотители - 26

• 60 116
  • 727
  •   1
Отговори
# 675
Ето ти Персил за 12 евро.
http://www.amazon.de/gp/product/B00HWNGYE4/ref=ox_sc_act_title_1 … id=A3JWKAKR8XB7XF
Мога да ти намеря и супермаркети, където на промо е дори по-евтин, но ме мързи.

Хайде сега ти ми посочи къде има прах 15 евро за 20 пранета. Че то и в България няма паралелен внос на такива цени. Laughing

# 676
  • Варна

Не ми обяснявай какво е в Европа, защото живеем в Белгия, пазаруваме в Белгия и знам какви са цените там... За Амазон изобщо не говоря! И моля те кажи ми къде са тези супери с Персил за 12евро 44 пранета, че и ние да си купим Laughing

Качеството в Амазон не съм го проверявала, нито от коя част на света идва Party

Ами да, в България няма...нали знаеш цената е правопропорционална на качеството Wink Тук цените ни са по-евтини не защото много ни обичат и ни съжаляват Laughing

# 677
Това, което ти показах идва от Германия.

Чакам да видя прах 15 евро за 20 пранета. Ама няма такъв, нали, май се поизсили.

А, още забава, сега направих една проверка-сравнение (на Персил, като сме го подхванали) и излезе, че праховете в Белгия са по-лоши и от тукашните. Joy

Последна редакция: вт, 25 ное 2014, 14:13 от Guess Who

# 678
  • София
Според мен, качеството напоследък се изравни.
Аз купувам почти само от супермаркетите.
Лятото си бях купила холандски Ариел, ама чак драстична разлика не видях.

Има го и момента, че тука в темата нещо сме увредени и се взираме във всяко петънце.
Аз, в крайна сметка, петна нямам, освен едни от лак за нокти и едни на стари дрешки.

# 679
  • Sredets/Burgas
Какво внимание искаш да се обръща? Аз примерно прочетох мнението ти и му обърнах внимание, но не счетох, че е нужно да го коментирам. Всеки си пише мнението.

Ехеее, тя стана една...
Това за вниманието беше, защото Amazing каза, че пише с риск да не я нападнат...
И именно, затова писах,
че на мен никой не ми е обръщал специално внимание,
в смисъл, че не ме е нападал за различното мнение - това е.  Peace

p.s. Обаче, ти, сега направо ни изяде с парцалите!  Mr. Green

# 680
http://www.amazon.de/Perwoll-Renew-Plus-schwarz-Waschmittel/dp/B … words=waschmittel  Тук пък не  намирам  разлика   м/у   цената  на  немския  первол  за  черно,  и  немския  тук. Може би ще   трябва   да  платя  за  доставката  от  амазон и ще  дойде  работата  танто за  кукуриго.  Иначе  да  признавам  , че  тук е  малко по-скъпичко, но  всеки  сам   си  преценява  откъде да   пазари.И  аз  се шокирах преди  няколко  дни като   видях   в  мола   якето  си  на Геокс  което  съм  закупила   за 120 евро в  Де , тук   за  420  лв,   ама  някак  си   не   направих   скандал.  За  мен   по-скоро е  важно че  има   разлика  в  качеството  на  продуктите  - тук и   навън , колкото  и някой да  се  опитва   да ме   убеди  в обратното.   Споделям  го като потребител  - и не  само на  прахове - лекарсства , храни , козметика .  Абсолютно всичко тук  е  със  занижено  качество. Разбира   се това  е  мое  мнение  и не  ангажирам никой  с  него.

# 681
Не ме итересуват къде се произвеждат и как, а това че не перат и това е факт. Който иска нека се заблуждава, че тук нещата са цветя и рози. Мен това не ме интересува Wink
Това първото, къде се произвеждат праховете е най-важното. Едно е праха за пране да е произведен от компания която сама си прави съставките, друго е да е произведен или по-точно смесен от фирма която не произвежда съставките и само ги купува наготово от други. В първия случай може да чакаш качество, а във втория реално не е производство а един вид смесване на каквото са намерили да купят. В БГ доколкото знам няма фабрика, която да може да синтезира повечето съставки на праховете, нали? Няколкото местни производителя на прахове за пране реално само смесват едни сътавки.

# 682
  • Варна
Това, което ти показах идва от Германия.

Чакам да видя прах 15 евро за 20 пранета. Ама няма такъв, нали, май се поизсили.

А, още забава, сега направих една проверка-сравнение (на Персил, като сме го подхванали) и излезе, че праховете в Белгия са по-лоши и от тукашните. Joy

Кое чакаш? Да ти снимам етикет в магазин ли? Обещавам, че ще ти снимам Wink

# 683
Ехеее, тя стана една...
Това за вниманието беше, защото Amazing каза, че пише с риск да не я нападнат...
И именно, затова писах,
че на мен никой не ми е обръщал специално внимание,
в смисъл, че не ме е нападал за различното мнение - това е.  Peace

p.s. Обаче, ти, сега направо ни изяде с парцалите!  Mr. Green

А пък аз помислих, че си помислила, че никой не е обърнал внимание на това, което си написала. Laughing ooooh! Но ето, за различно мнение никой никого не изяжда, да не говорим, че аз съм съгласна с вас, че има разлика.

Кое чакаш? Да ти снимам етикет в магазин ли? Обещавам, че ще ти снимам Wink
Ами не, някой сайт дай. Нали супермаркетите вече имат сайтове, от които може да се поръчва. Аз сама щях да си потърся, но не знам кои са супермаркетите в Белгия, пък и много „белгийски“ не разбирам.

# 684
Не   съм  влязла   в темата   за да провокирам   излишни  спорове . Споделих   своето си  мнение  и не  ангажирам никого  с него. Аз  лично ще   се  доверя  на  българското  качество   като   видя  , че   е затегнат  контрола  и  тук  в бг.  Защото немския Персил  сенситив    е препоръчан от  Немската   педиатрична  асоциация не просто   ей  така  на   честната   им  дума.  Правят  се  страшно  много проучвания  от   различни лаборатории и  ако някой  гледа   немска  телевизия  ще забележи  че  има  страшно много  филми  на  тези    теми.
А  иначе   ме провокирахте   да  се  замисля   доколко бг  нещата  са  качествени. Тази   седмица  фирмата  която  притежаваме /  за транспорт  и  логистика/   направи   поредната   доставка от  Холандия   на   сухо  мляко  и още един  продукт  на прах,който не  би трябвало да е в  състава  на   качественото  сирене и  кашкавал. Потрисащото е   , че   е  за производител на    доста  иазвестна  марка млечни продукти който  лансира   скъпи  и според  него  качествени   сирена и кашкавали за българския  пазар .Не   е коректно   да напиша  производителя , няма и да го направя.  Изводите   оставам на   вас.

# 685
  • Варна
Не ме итересуват къде се произвеждат и как, а това че не перат и това е факт. Който иска нека се заблуждава, че тук нещата са цветя и рози. Мен това не ме интересува Wink
Това първото, къде се произвеждат праховете е най-важното.

Казах, че не ме интересува не защото не е важно, а защото не ми влиза в работата Wink Мен ме интересува като го сложа тоя прах в пералнята да пере и толкова, ако ще и на луната да го правят. Та аз като сложа праха от БГ и не ще да пере и толкова, факт Grinning Мога да вида разлика при положение, че ползвам все персил...това че някой не вижда такава също не ме интересува Grinning Wink

# 686
Не   е коректно   да напиша  производителя , няма и да го направя.  Изводите   оставам на   вас.
Приготви се за бомбардировка от лични съобщения.

Та аз като сложа праха от БГ и не ще да пере и толкова, факт Grinning Мога да вида разлика при положение, че ползвам все персил...това че някой не вижда такава също не ме интересува Grinning Wink
Добре, а пробвала ли си да переш с белгийския прах тук и с българския - в Белгия? Направи си този експеримент някой път, ако не си го правила. Ще ми е интересен резултатът.

# 687
  • София
Веднага за Гес!
Това е супермаркет Делез.
Даш, 14,65 е, обаче 44 пранета. Wink
http://shop.delhaize.be/Non-alimentaire/Entretien/Lessives/Poudr … 14031800161480000

# 688
  • Варна
Ами лично аз не съм. Първо защото за трети път казвам, че не ми се мъкнат 10кг по летища прах към БГ и второ защото съвсем пък не искам да мъкна български боклуци с извинение натам... Но за разлика от мен имаме познати, които редовно пращат точно персил за БГ или си го пренасят като се връщат. Не вярвам да го правят просто за спорта Grinning

# 689
  • Варна
Веднага за Гес!
Това е супермаркет Делез.
Даш, 14,65 е, обаче 44 пранета. Wink
http://shop.delhaize.be/Non-alimentaire/Entretien/Lessives/Poudr … 14031800161480000
И пише промо на него Wink Аз за промоции НЕ говоря Wink Там има такива промоции, че свят да ти се завие...ама и не можеш да се переш само като има промо, нали? Grinning

Общи условия

Активация на акаунт