Домашни любимци - декоративни зайчета 6

• 39 799
  • 746
  •   1
Отговори
# 645
  • Sofia
Аз харесах най много "лъвчето " въпроса ми е колко по огромно става то спрямо тях примерно на 1 годинка 2 когато стане . 
и нашето е такава порода,сега е на 2,5год.и е 1,200кг.

# 646
Големи сладури имате  Hug
Моят мъжкаран пак почна да ме учудва. Най-новото му изпълнение е, че се напишкваме, след го помилвам или извадя от клетката  Confused Иначе цял ден докато съм на работа си е ходил в тоалетната, но виж, прибера ли се, извадя ли го и се изпишква, където му падне.
Разгонен ли е, сърди ли ми се, дали пък му няма нещо  newsm78 Направо не знам!
Не е кастриран и може би наистина мъжките са малко по-проблемни така, не знам...
Иначе пък ми е голям сладур, много си го обичам, ама ей така като стане и като не знам как да му помогна.. 

# 647
megan@, голям сладур е зайчето Simple Smile
Ето го и нашия разбойник, не помня дали съм качвала по-рано Simple Smile
Скрит текст:

Моя сладур изглежда по абсолютно същия начин!   Heart Eyes

# 648
  • ES
Здравейте, и ние от 1 месец си отглеждаме зайче в къщи. Не е декоративно, но е голям сладур. Има си клетка, поилка, хапва сенце и гранулки. Само един проблем имаме с него. Научи се като го пуснем извън клетката да се качва на дивана и да пишка и ака. По пода и на терасата нито пушка нито ака, но на дивана  #Cussing out. Взе да ми писва, не знам до къде ще стигнем, ако продължава така, омръзна ми да пера и чистя по цял ден.

# 649
  • ES

Иначе е много игрив и голям сладур.

# 650
  • София
Гери_то, дава, че видеоклипа е частен Sad

# 651
sunche,
и моето зайче ме препикаваше редовно, когато беше по-млад.
Говоря за периода 6 месеца-година и половина. Явно тогава се разгонваше за първи път и не се съобразяваше какво да прави. Даже като си пъхах ръката в клетката да му слагам храна, скачаше рязко и ми препикаваше ръката. "Пръскал" ме е и в очите като го гледам, положението беше трагично  Laughing Сега е на около 3 години и не прави такива номера  Laughing

# 652
  • Варна
И нашия Аньо се "изпускаше", когато беше малък и то точно по същия начин - като се приберем и го пуснем навън. Вета тогава каза да го наблюдаваме и ако до два-три месеца не спре, да го заведем да му вземат изследване за бъбреците. Обаче каза, че най-вероятно го прави от радост. Защото по-възръстните зайчета вече малко или много залиняват и не им е чак такава радост играта навън. И той наистина спря.
Та така. Радват ви се. Маркират ви и се надяват, че така ще станете завинаги техни и повече няма да отсъствате толкова дълго време от къщи... Wink

# 653
  • ES
Другите виждате и кипчето?
Ама този е малък, няма 6 месеца още, не вярвам да се разгонва. И дивана му е любимото място.
Оправих го да се вижда от всички.  Peace

Последна редакция: пт, 20 мар 2015, 20:34 от gery_to

# 654
  • София
Gery_to, фантастичен е зайко, много е сладък Hug

# 655
  • Варна
Лелеее, Геритоооо, голям сладур...  Money Blush
По нищо не се различава от декоративен - скача и играе като нашия. Само ушаците му са бая дългички...  Hug Много го харесах... И с какво звучно име... Нашия е Аньо, а преди него имахме Пешо и Пенка... Sad

# 656
  • ES
Димчо се казва. Подари ни го приятелче на сина ни и го беше кръстил на него Димитър, ама викаме много дълго име за заек и Дими, Дими, че Димчо.
Ушичките му ще клепнат, на баща му са така.

# 657
И аз си взех зайчето в къщи Simple Smile На 31 дена е , тъкмо отбито по "специална схема" явно плавно захранване или и аз незнам . Пие вода , яде си гранулките но сеното стои и не го събаря от мястото му  .. а ако у сложа от долу направо да си има и го нааква и не се занимава с него Sad Иначе сеното е Алпийско не ливадно на "Throls" .. Sad  Играе много и постоянно скача и слиза от тераската и прави кръгове в клетката със страшна скорост . Хич не е  страхлив и се държи все едно е бил в клетката цял живот а е още толкова мъничко ,че като го докосвам по главичката и тя една мъничкааа ...
Казаха ми ,че е "Лъвска Глава"  и на снимките не си личи но има черни ивички на гърба като зебричка и половината муцунка е черничка а другата устна е оранжева , малко са неясни шарките понеже още е малък но казаха ,че тази шарка ще се утвърди по ясно с възрастта  , бил цвят тип "Арлекин" и го кръстих  Хепи Simple Smile Понеже е много щастлив и постоянно скача и прави пируети в клетката и все души и най-смешно ми е постоянно се надига на 2 крака а снощи се качи като маймунка на пластмасата на клетката а с лапи се държи за решетката  и стои  #Crazy хахахах Супер игрив е , само ако може да си дърпа сеното и да яде Sad Иначе след някой месец ще имам проблем със зъбчетата Sad
Роден е 17.02.2015 и е момченце със сигурност , и от развъдника така казаха както и ветеринара , незнам как знаят като е на 31 дена но вярвам им Simple Smile
Мисля още поне 1-2 дена да подскача без да го пускам за да свикне ,че това е най уютното и само негово място където с желание да се прибира за да си  яде , пие и ходи по нужди  :0 да си го чувства свое царство Simple Smile След което вярвам , че ще си се прибира да яде и да пие  като у стои клетката отворена Simple Smile Вярвам в това , той така скача вътре ,че ако е от вън с един скок и ще се качи на тавана както е на 31 дена хахах супер бърз е и като почна вчера така скача на терасата завърта се и скача долу , изстрелва се в другия ъгъл и пак се изстрелва срещу терасата и пак е горе и така за 10 секунди сигурно се качи 10 пъти хахахах голямо бесняче хаха от сега ми е миличък Simple Smile  Joy baby_neutral

http://www.img-share.eu/main/image_view/Hepi3wUaEkJ.jpg.htm
http://www.img-share.eu/main/image_view/Hepi-1JMa03Dv.jpg.htm
http://www.img-share.eu/main/image_view/Hepi-2Zmtyye7.jpg.htm
http://www.img-share.eu/main/image_view/Hepi-3DhHWoRt.jpg.htm
http://www.img-share.eu/main/image_view/Hepi-4MMUOpwR.jpg.htm
http://www.img-share.eu/main/image_view/Hepi-5WOFsTry.jpg.htm

# 658
  • Sofia
Много е сладък Хепи,да е все така игрив и много здрав Hug
хубаво обзавеждане си има,само тераската да не започне да я ползва за тоалетна...какво има на пода на клетката,някаква подложка ли е или повечко талаш?

това е след всяко пускане извън клетката на нашата зайка Close https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t34.0-1 … 621b77efe559b0b61

Последна редакция: сб, 21 мар 2015, 09:22 от Doli

# 659
Това е конопена постелка  напълно разградима и безвредна за гризане ядене и тнт . Принципно си ака и пиша доло и аз му местя акитата в тоалета , както ако пиша по стелката взимам и натърквам пилета дето попива и я хвърлям пак в тоалета и така ще правя докато зацепи къде е мястото Simple Smile Но днес като станах имаше акита и горе на терасата Sad  Да я махна ли докато се научи Sad ще му е тъжно той вече свикна с нея .. яде яде пие , бяга и накрая пак е върху нея Sad  И къща има но от както се изпиша и изака вътре я махнах , ще я сложа като се научи къде е мястото за да не го прави вътре ,че там дори не виждам , случайно надигнах да погледна и като видях пишкано и 2 акита и я махнах и от тогава няма нищо такова в него ъгъл .. но все още пикаем по цялата стелка и акаме на всякъде хаха
От вчера съм премесил поне 50-100 акита и ги трупам в тоалета , сложил съм и сеното близо ,че да си намирисва тоалета по често , мисля ,че ако не се отказвам след някоя седмица може и да зацепи Simple Smile
Стелката е 100 дължина 45 ширина ,  имам още за резерва но мисля като се научи да спра , едната е 12,40. Обаче пък ако трябва с пелети да пълня цялата клетка ... метър дълга .. аз 20 кг пелети за седмица ще харча ако ги сменям на 2 дена ... Тая клетка няма пълнене ... талаш не харесвам изобщо , ама и талаш да е ... метър на 55 ширина .. ще отиват по 4-5 пакета седмично ...

Общи условия

Активация на акаунт