Домашни любимци - декоративни зайчета 6

• 39 731
  • 746
  •   1
Отговори
# 690
Joy

май изцяло ще ти промени начина на живот Wink

Не бе Simple Smile няма лошо да си му чистя на животинката само неразбрах как точно наказва МЕН .. като се изпикае на терасата и си седи в пикнята и като си опикае храната :*( ... натърках дървото с кърпички а купата с храната направо изхвърлих и сега стои само със сено в хранилката малко да му дойде акълчето се надявам Sad незнам и аз как да покажа че това не трябва да го прави на теа две места .. а той до сега не го е и правил .. baby_neutral

# 691
  • Варна
 Laughing Просто ти е палаво детето... Ще му омръзне... Нашия преди искаше да гризе всичко и постепенно губеше интерес към някои неща. Сега само бенджамина си вардя още...
Ще миряса. Бебе е още и изследва света. Пускай го за по час, щом толкова можеш да се взираш в него... Нищо му няма. И час му е добре... Като миряса с възрастта, ще му увеличиш разходките.
Успех.

# 692
Laughing Просто ти е палаво детето... Ще му омръзне... Нашия преди искаше да гризе всичко и постепенно губеше интерес към някои неща. Сега само бенджамина си вардя още...
Ще миряса. Бебе е още и изследва света. Пускай го за по час, щом толкова можеш да се взираш в него... Нищо му няма. И час му е добре... Като миряса с възрастта, ще му увеличиш разходките.
Успех.

bouquet bowuu

# 693
  • Варна
Показвам ти нагледно, да не си помислиш, че си само ти...

# 694
ЕЕЕЕЕ , много ще го обичам иНЯМ  да го мхна ама тва няма да го допусна , незнам как ама изгризани стени и столове не искам хаххаха абсурд , явно няма да излиза колкото му се иска тогава .. жалкото е че твоето е вече порастнали и пак яде ... ма твоето ве по брутално направо мазилки папа ... смятай каква годзилка разрушител хааха Simple Smile

# 695
Съвсем откачи Хепи Sad Сега се чуди как да излиза и от 1 час прави всевъзможни опити ... от стойката отскача и се удря в решетката , после слиза доло ... седи 5 секунди оглежда се , засилка скок и се закрепя като маймуна със задните крака на пластмасата с предните се държи за решетката и както е застанал отскача още веднъж и посреща челно тавана , пак на земята и така от час прави ей такива работи и си удари главата поне 10 пъти в тавана на клетката хахахахаха . Само незнам да не си иПочупи зъбите или като пада да се удари лошо Sad.... явно не мисли много зайчо Sad тъпичък е ама е толкова сладък че всичко друго ми бледнее ... само да не се самоизкърти че бая се чува как посреща с нос тавана ...

# 696
  • Sofia
направи му едно клипче, да го видим тоз щурчо Crazy

# 697
  • София

Laughing Това не го ли прави автоматично трудна работа? Как през 2-3 часа, не един, а двама души, ще извършват тези процедури? Ако са на работа и искат да спят?
Имала съм мъжки и женски заек едновременно. Преди Аньо... Първият път женската се окучи докато ме нямаше и мъжкия ги изял. Втория път я "хванах" навреме, но тя се държеше по гореописания начин. Работех тогава на 10 часов работен ден и почивах само в неделя... Мисля, че няма нужда да пиша какво се случи с малките. После мъжкия го скопихме, макар да не съм привърженик на тази процедура...

Аммм не знам. За мен не е трудна работа, И кученца съм "кърмила", и котета и зайчета и може би вече не виждам нищо трудно в това.

# 698
  • Варна

Аммм не знам. За мен не е трудна работа, И кученца съм "кърмила", и котета и зайчета и може би вече не виждам нищо трудно в това.

Не ходиш ли на работа?

# 699
  • София

Не ходиш ли на работа?

Ходих. Сега точно не. Но едното котенце си го носех с мен и си го храних така  Simple Smile

# 700
  • Варна
Ходих. Сега точно не. Но едното котенце си го носех с мен и си го храних така  Simple Smile

Hug Супер.
Ама нали знаеш, че в 99.9% от случаите това няма как да стане?  Wink

# 701
  • София

Hug Супер.
Ама нали знаеш, че в 99.9% от случаите това няма как да стане?  Wink

Да наясно съм Simple Smile Но и в 99,9% от случаите това е избор ,който правиш. Преценяваш време, възможности и решаваш дали това занятие е за теб.  Акт на пълна безотговорност е да си навиеш на пръста нещо, което не е по силите ти само, защото видиш ли искаш малки зайчета, кученца или котенца. (или каквито животинки могат да се отглеждат вкъщи Simple Smile ) Не визирам никой. Просто много хора развъждат животните си без да са запознати с това какво иде след като бебетата са на бял свят и без да са преценили възможностите си.

# 702
  • Варна
Да наясно съм Simple Smile Но и в 99,9% от случаите това е избор ,който правиш. Преценяваш време, възможности и решаваш дали това занятие е за теб.  Акт на пълна безотговорност е да си навиеш на пръста нещо, което не е по силите ти само, защото видиш ли искаш малки зайчета, кученца или котенца. (или каквито животинки могат да се отглеждат вкъщи Simple Smile ) Не визирам никой. Просто много хора развъждат животните си без да са запознати с това какво иде след като бебетата са на бял свят и без да са преценили възможностите си.

А, точно...  newsm10 Да си дойдем на думата.
Винаги в тази тема съм се опитвала да разубеждавам хората да предприемат такава стъпка, ако не са на 100% сигурни, че могат да се справят. Не за друго, а защото съм "го играла този филм".

# 703
  • София
За съжаление всеки ден се сблъсквам с хора избрали да "да играят във филма на някой друг", избирайки да спасят изхвърлените бебенца на нечий домашен любимец или направо за някой изхвърлен домашен любимец. Преди време едно момиче от форума намери до кофа за боклук две доста болни зайчета. Успя да спаси само едното, но за жалост то е още в клиниката без дом. (поне доскоро беше) . Бях попадала на пост за изхвърлен цял аквариум с хамстерчета.

Най- кофтито на развъждането на декоративни зайчета е, че всяко развъждане е голям риск. Това са животни създадени в епруветка и за жалост са носители на "лоши" гени, и дори двамата родители да са много красиви и здрави , те могат да произведат нездраво поколение.

# 704
  • Sofia
Catalonia,какво става с малките новородени зайчета?

Общи условия

Активация на акаунт