Крем за около очи - VI тема

• 121 063
  • 763
  •   1
Отговори
# 630
  • SF
И все пак аз съм заинтригувана от този Ретинол за околоочния контур. Да оставим този сайт на страна, но ако имате мнения за продукта, споделете ги.  Между двата предложени сайта, разлика в цената и грамажите не видях.

# 631
  • София
Аз пък от много време се чудя на Maria Galland и Alcina.

Свърших Eucerin Hillauron Filler и от 2 дни съм с Optim eyes, ами по-добре ми е с Филоргата. Peace

# 632
Аз имам серума и околоочен на Medik8 ,но съм непостоянна с тях,не съм видяла wow ефект

# 633
  • София
НА медик 8 имам хидра найт и хидра дей кремовете, имах и файъруол серума, имам и околоочен срещу кръгове и торбички. а също и серум с ботокс ефект за цялото лице. Само файъруол доизразходвах. Колко е пазел - не знам. Ефект от употребата му не видях никакъв... Серумът с ботокс ефект го изхвърлих, защото мина 1 година, откакто го отворих. Ползвах го 2 месеца упоритои освен, че изсъхваше на лицето, правейки стягащ филм, друго не правеше. А пък филмът , който правеше, като сложех отгоре крем и ФДТ ставаше като кир... За това и не го доизползвах. А - и лютеше на очите. Кремовете хидра ги подарих на мъжа ми. Той харесва леки, попиващи бързо без остатък неща и така и така има бръчки, му е все тая , че не действат срещу бръчки. Околоочния го търкалям в шкафа още. Ако някой е от София и иска, мога да му го дам да го пробва. С помпа е и се надявам да не е развален вече...
ИЗвод - с Медик8 приключих завинаги. НЕ ща да им ползвам ретинолите. Твърде са скъпи, а не могат самостоятелно да се ползват. За под крем са. И трябва нощен крем и крем с фактор за през деня. Излиза безумно скъпо.
Вчера в Бюти зоун в Ринг мол ми преложиха да си взема на Кларинс един околоочен http://int.clarins.com/en/advanced-eye-contour-cream/C010408023.html?start=5
Обаче като се има пред вид, че съм на 34, а е за 40 плюс... се учдя.А и кларинс не са нещо кой знае какво по мое мнение...
Гледах и на Карита някакъв с накрайник от линията Прогресив. Но отзиви никъде не съм чела.
Изобщо как чиовек да намери хубав околоочен не знам.
На апивита съм пробвала един в зеленикава опаковка. Не ми хареса.

# 634
/.../
Гледах и на Карита някакъв с накрайник от линията Прогресив. Но отзиви никъде не съм чела.
Изобщо как чиовек да намери хубав околоочен не знам./.../
Като пробва с тестер преди това Peace
Последно в Ремедиум, консултантка мн ми хвали някакви кремове. Марка, която никога не съм чувала, нова е за България; струват 100+ лв., нямали тестери, но да съм си купела - на консултантката мн хубаво й хидратирали кожата (нейната) ...

# 635
  • варна
Моля,ако някой е ползвал А ДЕРМА НУТРИАЛБА да даде мнение.Ще се радвам на мнение дори  и за друг крем на марката,защото бях поразена как след две-три намазвания  пъпчиците по кожата на дъщеря ми се скриха и кожата стана гладка и хубава.Да знам ,че крема е с друго предназначение и не би трябвало да върши тази работа,но факт е,че тя нищо друго не е слагала освен него.

# 636
  • София
Аха, знам ги тези ремедиумските кремове - Сингюладерм са. Имам тестери, да... Ами околоочният е гъст син лепкав гел. Много лепкав. Не попива добре... А пък подпухването въобще не повлиява. БЕз него даже лицето ми е по-неподпухнало. Като зачетох състава - накрая има няколко парабена, единствените неща в него са 2 пептида. НЕ оправдава цената си категорично.
Колкото до тестерите - на не малка част от кремовете за около очи тестери не се намират лесно...

# 637
http://www.parfimo.bg/grizha-za-ochite-sisley-supremya-anti-agin … -serum-49301.html
в ензо е  288,90 лв.
този е много добър ... но и цената му е много добра ...  Embarassed
иначе маха подпухналост и тъмни кръгове попива добре , стига за 3 месеца

# 638
Има ли ползвали околоочните на Kiehl's да даде отзиви.

# 639
А аз търся отзиви за този...

П.П. И шипковото масло започна да ми люти. Чудя се дали ударното тестване на много продукти не доведе до такава реакция или просто очите ми са си чувствителни? Сутринта сложих малко от крема ми за лице, не ми пари, добре е.

За шипковото (на Алтея органикс) наблюденията ми са, че изсушава. Идеално ми се за участъците, на които понякога ми излизат пъпки, но за другите области не става. Под едното око дори се получи грапав сух участък, какъвто съм получавала само след много силен изсушаващ на Биодерма (за лице).

# 640
  • Варна
Аз съм го ползвала този на Eucerin, много ми харесва, приятен е, бързо попива, добре овлажнява. И тестери се намират без проблем.

# 641
P-r-o-l-e-t така е, не винаги има тестери на околоочните.  Споделих че вече ми е абсурдно някой да ме навива да си купя крем за 100+лв, без да ми предостави възможност да го пробвам преди това. След като измазах няколко подобни по ръце! и деколте, се надявам да съм си научила урока (пък да видим Mr. Green)
* A и благодаря за отзива за кремовете Singulad... дори името не бях запомнила.

От Eucerine каквото съм пробвала от кремовете за лице/очи не съм останала доволна Rolling Eyes за това отдавна ги прескачам .

Последна редакция: пн, 14 дек 2015, 20:57 от Figs

# 642
Благодаря!
Отказах се така или иначе заради състава, има Butyl Methoxydibenzoylmethane.
Да ви кажа честно, отчаях се.

По принцип не посягам към българска козметика, но вече се чудя дали да не пробвам това. Умишлено не питам в другата тема, защото там като цяло само доволни пишат  Simple Smile

# 643
Вземи тестер от магазина им на Попа, щом си с чувствителен контур. Не би трябвало да ти дразни, козметиката им е изчистена, но все пак.
Иначе проблемът с този крем е, че е мн лек . В темата за марката мн хора са споделяли същото. При мен не хидратира/подхранва достатъчно. За хора чийто 'контур' не е сух, както и за 20годишни би бил добре.
  За другите му свойства нищо не мога да кажа, така и не го купих в пълен размер.

От марката ( Фитокод) са мн коректни, имат други мн успешни продукти и въпреки че цените са далеч от 100+ лв, тестери имат винаги и на всичко. Хората целят удовлетворени клиенти с правилно подбрани продукти, а не продажба на всяка цена  Peace  
* освен кремове, задължително пробвай почистващия флуид както и лосиона им за лице!

Последна редакция: вт, 15 дек 2015, 02:17 от Figs

# 644
Благодаря, щом е много лек отпада. Ще взема тестер за лятото, но сега нещо друго ще търся...

Общи условия

Активация на акаунт