Номинации - проучване

• 45 635
  • 1 314
  •   1
Отговори
# 150
  • Once there was a Hushpuppy...
На предната страница четох....

# 151
  • Пловдив
Подфорум? "Клюкарника" е подфорум, "Кърмене" е подфорум и т.н.

# 152
  • Once there was a Hushpuppy...
Покрай това разделение, което се случи в началото на годината с възникването на другия форум, стана така, че народа се разпиля на две места, и така и в двата форума в момента не е интересно. Голяма част от активно пишещите и интересни или провокативни личности се пресели окончателно на другото място. Тази година и почти нямаше интересни теми, нито пък такива, в които да стават епични скандали Laughing както е било предишни години. Не е имало и теми със снимки, нещо което предишни години не се е случвало, по това време на годината вече се бяха навъдили поне 3 такива теми със снимкопоказване. Общо взето скука.
Постна работа ще бъдат тазгодишните номинации, но все пак по-добре да ги има - да се раздвижи малко обстановката тази вяла година.

Янтра, наистина не те разбирам с това -
Подфорум? "Клюкарника" е подфорум, "Кърмене" е подфорум и т.н.

Заградих ти го, за да видиш защо написах за разделението на форума, че не ме интересува!

# 153
  • Пловдив
ТОВА съм го изтървала.

# 154
  • Ямбол
Давайте предложения. Ще ги пуснем така, както ги решим. Пък колкото номинират - толкова. 
Трябва да призная, че на Джой предложенията са хубави.

# 155
  • В Космоса
На филми ли се спряхме?

"Черният Лебед" - антагонистичната борба между тъмната и светлата страна в съфорумеца   Twisted Evil
"Опасен чар" - омайващ и баламосващ съфорумците  Outta Joint
"Да бъдеш Джон Малкович" - накъдето се обърнеш все (неговата глава   Crazy ) неговите постове гледаш.  Grinning
"Незабравимата" - незабравим съфорумец  Heart Eyes
"Мълчанието на агнетата" - лаконичен
"Мумията се завръща" - възкръснал  Laughing
"Първичен инстинкт" - красива, интелигентна, но манипулативна съфорумка  Twisted Evil

Не знам, все едни такива ми идват... Whistling

# 156
  • Ямбол
Може и книги и приказки. Както дойде. После ще си изберем най-сполучливите и ще ги миксираме.

# 157
Не знам дали ще се съгласите, но ако фиксираме за какво даваме наградите, имената ще дойдат по-леко или най-малкото ще се избегнат припокриващи се "титли". Щом ще е с филми, приказки итн, това само по себе си носи потенциал за разнообразни и разнопосочни интерпретации.  Нека, обратно на съвета на Айнщайн, да го направим възможно най-сложно, щом сме решили, но не и още по-сложно от това Simple Smile

Ако кажем - ще наградим най-шеговития изказ, най-полезните/информативните включвания, най-инатливо спорещия събеседник и тн, и после решим как да кръстим "медала", ми се струва по-лесно, евентуално. Не знам  Simple Smile

# 158
  • Пазете Гор
Абсолютно вярно.

# 159
  • Ямбол
Аз не можах да разбера какво предлагаш, Обич синеока.
Искаш напред да обещаем награди ли?
Или всяка категория да е с регламент?
Наистина не разбрах.

# 160
Предлага първо да изясним категориите, а имената им сами ще дойдат.

# 161
Предлага първо да изясним категориите, а имената им сами ще дойдат.

Това е, ясно и конкретно изказано, предложението ми, да  Peace
Не е нещо, което бих се хвърлила да защитавам разпалено като идея, просто предложение с цел улеснение, ако го възприемате като такова.  Peace

# 162

До кога ще се вълнуваме от другия форум се чудя...
Който пише и там и тук - не е забравен, няма какво да коментираме.
Който си пише само там/в другия форум/ - нас какво ни интересува? Нито ми липсва, нито ми е мъчно.
Мъчно ми е за хора, с които се засичам в темите и не ги видя няколко дена.
Какво сме седнали да се вълнуваме от разделение, разцепление и тн.т. на форума.
Нито този е идеален, нито онзи.

Това, което писах е самата истина. И няма нищо общо с разделение, разцепление и т.н. сантименталности, а опира чисто и просто до практическата страна на нещата - а именно, че тази година форума беше като тазгодишното лято.

# 163
  • Ямбол
Махнете го другия форум вече. То е ясно, че залезе...Толкоз му беше! Дайте да си организираме нещата тук, по същество!  Wink

# 164
  • Ямбол
Започнах да обобщавам. Ще добавя и първите предложения, които не са филмови и книжни, пък после започваме да елиминираме.

Общи условия

Активация на акаунт