Номинации - проучване

• 45 650
  • 1 314
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Екстра са така категориите.

# 181
  • Once there was a Hushpuppy...
На Касита предложението с НАЙ-
е най-добро Laughing

# 182
  • Ямбол
Спомени - онези, които държат да си спомнят за някоя тема или стар потребител.
Мрънкалото ми се щеше да е отделно.
Давайте предложения и довечера или утре преди обед ще ги обобщя за анкета.

# 183
Значи те са сантиментални, а не спомени.

# 184
Много ми харесаха тези:
Но ми се виждат много като брой.
Може би е добре да се намалят??

Личен оскар
Степфордска съпруга - толкова перфектна, че чак нереална.
Драма куин  
Мама Песталоци - хумористична номинация за перфектната (или недотам перфектна, зависи от гледната точка) родителка и нейните нестандартни възпитателни методи
Дървен философ на годината
Муня на годината -за смешен разказ
Златно перо
Всемогъщият Брус- за потребител-ветеран, чийто глас още разтърсва форумните дебри
Драги ми смехурко - за странно и нестандартно чувство за хумор.
Синьо лято - за потребители с приключенски, ведър и младежки дух
Любимец 13 - любим съфорумец.
Бисер на годината
Опасен чар - омайващ и баламосващ съфорумците
Сеирджия на годината -форумен сеирджия, присмехулник и подигравчия. Ама иначе-докачлив...
Тема на годината - Сън в лятна нощ
На всяка манджа мерудия- за тези, които са навсякъде
Танго и Кеш - за двойките, които се гонят от тема в тема
Ту му млякото горещо, ту пък друго нещо - вечно се оплакват, все нещо ги боли, зимата им пречи и т.н.
Планетата на маймуните - за всички ония, които не са харесвани или са недолюбвани
Едуард с ножиците - за по-хапливите и резки съфорумки
2 милиона бакшиш - за тези, които толкова много преувеличават, че аха да им повярваш
Шепот от отвъдното за онези, на които звездите, Вселената и още доста неща им говорят
Светлините на рампата- за киноман номер 1 на форума
Крадецът на книги- читател на годината
Божествени създания- за естетика на форумната визия

Последна редакция: вт, 04 ное 2014, 12:47 от Герри

# 185

Не смятам, че трябва да се обединяват.
Някой може да е досаден, макар и придържайки се към темата.

# 186
Моите предложения за категории в стил ябълки и круши:

1. За най-сръчна съфорумка - тук се включват и кулинарните постижения, и върнатите към живот стари мебели, и умело гримираните лица, и красотите от подфорум Хоби... нека се организират помежду си подкрепленията, да се вдигнат да гласуват, да има пак априлки, интрига, да стане интересно. Само ако смесим предложения от различни подфоруми ще дадем възможност да се видим/видят едни други, да се намери нещо ново и интересно сред темите и потребителите. А и дори да няма успех това, поне ще е трудно предвидим резултатът и има шанс за обрати.

2. За най-красива съфорумка - видяли сме я, представяме си я, чували сме, аватарът й е хубав, искаме да й направим публичен комплимент, въобще, крайно субективна и противоречива категория, каквато е била винаги, с неясни критерии и спорен резултат. Както и да го мислим, винаги така става, така да си остане. Simple Smile

3. За най-приятно форумно присъствие - да сложим едни срещу други забавните и полезните, майтапчиите и  излъчващите лека ирония дори през интервалите между думите си, образите тук са многопластови, а категорията е широка, но крайно субективна, ще е дълъг мач.

4. За най-неприятно форумно присъствие - досадните срещу нямащите чувство за хумор, заядливите срещу обясняващите се надълго и широко (като мен), няма нужда да раздробяваме едно нехаресване в пет категории от типа - досадник, мрънкало, драма куин итн., те все изразяват едно неприятно чувство и то няма нужда да се разточва като с точилка във всички посоки и върху възможно най-голяма площ.  Peace

5. За най-интересна/запомняща се случка през годината - номинирайте си спомените Simple Smile хубави, лоши, с какво ще я запомним годината. Може да изглежда като предизвестен резултат, а може и да се изненадаме приятно, че са се случили и други интересни неща тук освен Голямата Схизма. Някой се е скарал с някой? Някой се е сдобрил? Някой е направил нещо интересно в подфорумите и дори не сме чули в Клюкарника? Номинирайте Simple Smile

6. За тема на годината - защото не може без тази категория.

7. Лично присъдена титла (положителна, отрицателна, многозначителна, всякаква), за нещо, което искаме да отбележим пред строя и е персонално насочено.

Предлагам такъв вид на "смесено" гласуване, защото от предишни номинации имаме следните проблеми:

Скрит текст:
- нисък интерес в началния етап, подаване на номинации само в част от категориите, редовно се пропуска откритото гласуване в стоте отрицателни категории, после се гласува в анкетата от сто човека, а в темата има две мнения. Ако отрицателната категория е една и обща, поне има шанс за дискусия и да не е само мнения против, а вярвам, че ще има и мнения от защитници. Считам, че отрицателните категории в едни номинации имат смисъл, за да може, който желае, да влезе и да каже - този, дето го гласувате за едни какъв си, на мен пък ми харесва. И това е важно.

- Същото важи и за положителната категория - нека е една, да има дискусия, надприказване, надпяване на мегдана, както се казва.

- Талантите и подфорумите по интереси, ако се гласуват по подфоруми, спада интересът. Нека "локалните" предложения излязат едно срещу друго тук и да стане весело, и една идея по-малко сериозно. Не мога да определя на коя содените питки и бърканата пица са най-вкусни, но ако шкафчето на Х се състезава с яйчената салата на У, от толкова устати и шегобийни съфорумци, все някой ще намери интересен начин да каже защо едното, а не другото.

- Интерес обикновено няма, защото категориите звучат като предварително раздадени. По-малко, по-разностранни категории, дават шанс да има повече говорилня и по-малко умуване Х повече толерантен ли е или е повече дискретен и нентрапчив, примерно. Не твърдя, че предложените от мен комбинации са правилни са решаване на проблема, ама само лудите правят нещата по един и същи начин и очакват различен резултат.  Simple Smile

# 187
Обич, добра идея и добре обоснована!

# 188
Аз също съм за по-малко и по-обобщени категории, защото иначе изпадаме в дребнавост и реваншизъм, присъщи на малините. Харесва ми и сливането на сръчните ръце с бандите - повече екшън, повече тръпка и покрай ритането на магариците, да открием и проучим неподозирани преди това форумски потайности.
Щом искате малини в номинациите, да са отделна, последна категория, ринг свободен. Без гласуване, естествено. Само номинации и мерене на остроумие и хапливост. Пък и така всеки да си допълни номинациите с тези категории, които са му много важни, пък липсват.

Т.е. - последната категория да е Моите лични номинации - ягодки, малинки и всякакви глогинки  Laughing

Допълвам - да се отправи молба към администраторите за съдействие и ако някой умишлено се опита да саботира номинациите, както и да нарушава добрия тон, да бъде изпращан във фризера до тяхното приключване.

Последна редакция: вт, 04 ное 2014, 13:34 от Как` Сийка

# 189
Щом искате малини в номинациите, да са отделна, последна категория, ринг свободен. Без гласуване, естествено. Само номинации и мерене на остроумие и хапливост. Пък и така всеки да си допълни номинациите с тези категории, които са му много важни, пък липсват.

Т.е. - последната категория да е Моите лични номинации - ягодки, малинки и всякакви глогинки  Laughing

Чудесна идея  Peace Тъкмо ще се спести техническо време и вечната реплика - хайде, няма ли да свършат номинациите, че да дойдат най-накрая малините  Flutter

Благодаря, Buttinsky  Peace

# 190
  • в 1001-та нощ
И на мен тези 7 категории ми изглеждат ОК  Peace

# 191
  • В Космоса
Обич вкара много свежо предложение. Аз съм за! Peace Даже без да мислим филми и приказни герои - както ги е оформила.  Wink Само за красивата ми се щеше да съдим конкретно красота по снимка (то пак си е субективно), а не слух, чувство, представа...

# 192
  • в 1001-та нощ
 Peace И снимките да не се крият 2 минути, след като са били показани (на който е видял да разказва  Joy )

# 193
  • Ямбол
Много бързо сменяте настроенията.
Кои категории да пускам на анкета?
И да пускам ли изобщо или ще ги определим в обсъждане?

# 194
Уфф, пак се започна. Лиле, пускай простичките, че с тия филми ще стане голяма обърквация.
На мен тези на Обич Синеока ми харесват с предложението за включени малинки по избор към тях.

Общи условия

Активация на акаунт