Номинации - проучване

• 45 528
  • 1 314
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
Малини все пак ще има, винаги има. Пак ще се дърлим и разправяме. По-добре целия сеир да бъде заедно.

# 76
Янтра, а на теб не ти ли писна всяка година едно и също?
Няколко фалстарта от нетърпеливи мераклийки, плюс освинване на повечето номинации. Вярно, голям цирк за сеирджиите, ама не ви ли омръзна вече?
От толкова "забава" чак забравяте какви са били номинациите и последните така си отмират тихо и безславно.
Пускайте си, щом толкова ви влече, една обща тема "Кой ме кефи и кой не ме кефи в тоя форум", помолете да я заковат на първа страница и мирясайте вече. Няма нужда да се криете зад привидни номинации.

# 77
Аз не помня нито един малини и нито едни номинации, не мога да помня толкова дълго. Само знам, че е имаше и че НиноТино стана мечо Пух.

# 78
Аз не помня нито един малини и нито едни номинации, не мога да помня толкова дълго. Само знам, че е имаше и че НиноТино стана мечо Пух.

Нсч-то ме би миналата година. С един глас, моят  Twisted Evil

# 79
Ако сте добри деца и слушкате, накрая, за награда, може да има и Малинки - кой най-много ме дразни във форума, където да си поплюем и наритаме на воля. Докато не ударят ключа.
Съгласни?
Аз да си кажа пък..
Помните ли темата "кой-ми е любим съфорумец" (или нещо от сорта) как навъртя няколко страници, докато темата "кой не ми е любим" навъртя 100-заключиха я и плювалника се премести в "любимия съфорумец" и накрая умря от естествена смърт защото калта просто свърши.

Та-няма смисъл от две номинации. Нали ще ги правим хумористични-няма смисъл от малинки според мен.
Всичко на едно и всеки да си каже какво му е на душата пък да видим.... Wink

# 80
И аз да си кажа мнението, наистина няма нужда от две.

# 81
Другото, което ми хрумва е, ако има отрицателни номинации, темите да са само с анкети и да не са коментарни  Mr. Green Можете ли да издържите?
Щото да не си налитат един друг потребителите и да се обясняват и питат - "ама ти мене уважаваш ли ме". Лошото на това е, че напрежението ще избие из другите теми  Laughing

# 82
Добре де, чисто технически, как си представяте едно такова сливане на положителни номинации и малини?
Малините са индивидуални номинации на всеки желаещ за хората, които с нещо са го издразнили. Идеята е сред шеги и закачки да си кажем някои неща "право, куме, в очи". Лошото е, че ако имаме едно стотина хиляди потребители с по десет малини... Вие изобщо представяте ли си го това?
Съжалявам, ама малините на Янтра едва ли съвпадат с малините на Герри, нито пък с моите. Чии малини са по-по-най?
Отделно, че още на втора-трета страница се превръщат в миризливо малиново лайно. Без извинение.
Или си оставете само малини и си се забавлявайте там, без други номинации, щом са ви толкова важни. Просто не ги маскирайте под по-благовидна форма.  Peace

ПП Изобщо, вашата работа е хем сърби, хем боли. "Много ми се иска да ме номинират за някоя положителна категория и да ми изчеткат егото, ама и аз да оплюя безнаказано другите."

# 83
Сийо, ама и ти си малко оптимист, да ти кажа.  Hug И на положителните кавагата е в кърпа вързана. Обзалагам се, че ще има - "оф, ама как може тая да я номинирате за готина, като не е".

# 84
Ами точно затова подесетвам, че е добре положителните номинации да са по групи. Там си се знаят много добре кой колко струва и защо е номиниран.
Тук да останат само малините, щом са ви толкова важни, но без никакво лъскане на пера. Пускайте малинов плювалник и се почвайте.

# 85
 Че кога стана време?

В никакъв случай не може без номинация за най-красива съфорумка. Първо, без такава ще бъде много скучно, второ, тук има и мъже, все пак, и трето - много ми е интересно, коя е най-красива?

# 86
  • В Космоса
"оф, ама как може тая да я номинирате за готина, като не е".

Точно, същото както за един някой е досаден, за друг интересен, така и при положителните категории са различни погледите. Peace

Аз все си мислех, че в общите номинации има и не толкова положителни, затова и дадох такива предложения - 3 положителни и 3 отрицателни.
"Малините" за мен са излишни и по-скоро съм за някакви по-хумористични в общите, поднесени меко, например "Дърдорко", "Сърдитко", "Блейко" и подобни. Да не се засегне човек...

# 87
Аз не държа на Малините, но пък си познавам стоката, това е.
Иначе приветствам идеята, не знам на кого беше, за пофорумни номинции и линкове, аз бих погледнала. Но трябва да са номинации за нещо сътворено, да се види, да се приложи. ИНаче нямам интерес да следя интригите и на другите подфоруми, Клюто ми е напълно достатъчно.

У СО-то кво ще номинират - най-страшна свекърва и снимки - коя по метла, по-модерните с прахосмукачка за летене.

# 88
Че кога стана време?

В никакъв случай не може без номинация за най-красива съфорумка. Първо, без такава ще бъде много скучно, второ, тук има и мъже, все пак, и трето - много ми е интересно, коя е най-красива?

Mr. Green Под-стр-ка-тел-ка!

Hug  Баш на най-лъзгавото стъпи.

# 89
Добре де, чисто технически, как си представяте едно такова сливане на положителни номинации и малини?
Малините са индивидуални номинации на всеки желаещ за хората, които с нещо са го издразнили. Идеята е сред шеги и закачки да си кажем някои неща "право, куме, в очи". Лошото е, че ако имаме едно стотина хиляди потребители с по десет малини... Вие изобщо представяте ли си го това?
Съжалявам, ама малините на Янтра едва ли съвпадат с малините на Герри, нито пък с моите. Чии малини са по-по-най?
Отделно, че още на втора-трета страница се превръщат в миризливо малиново лайно. Без извинение.
Или си оставете само малини и си се забавлявайте там, без други номинации, щом са ви толкова важни. Просто не ги маскирайте под по-благовидна форма.  Peace

ПП Изобщо, вашата работа е хем сърби, хем боли. "Много ми се иска да ме номинират за някоя положителна категория и да ми изчеткат егото, ама и аз да оплюя безнаказано другите."
E-ти пък!
Първо-не са стотици хиляди. А малинките, както и номинациите естествено за всеки са различни та дали ще са в една тема или две броенето все е едно и също...

Освен това не е изключено и номинациите да се превърнат в едно миризливо номинационно лайно, та давайте да го правим официално и да ги обединяваме още от сега...

Общи условия

Активация на акаунт