Номинации - проучване

• 45 532
  • 1 314
  •   1
Отговори
# 90
Малини не се броят. Те са свободното творчество на всеки, решил да натори другарчето.

# 91
  • Ямбол
Разбирам нетърпението на някои, но утре имам 7(седем) часа, за които трябва да се подготвя, а обобщението на мненията искам да е добре оформено. Ще почаквате до утре, когато се надявам да има избистрени мнения. На Сия го подразбрах вече - само по форуми, на Куркума мнението е да има повечеко и положителни, похвални един вид, Гери и Янтра искат от всичко по малко, както и други мнения срещнах за умереност, но все пак да има и отрицателни категории. Аз също поддържам подобна идея - с лек загадъчен отрицателен намек. Като миналогодишното "трън в обувката" или нещо такова.
А и тъкмо ще се изкажат повече хора или може да се роди друга идея.

# 92
"Трън в обувката" - лек и загадъчен намек?  Laughing
Не искам дори да си представя какво наричате тогава директен твърдек.   Stop

# 93
  • Ямбол
"Трън в обувката" - лек и загадъчен намек?  Laughing
Не искам дори да си представя какво наричате тогава директен твърдек.   Stop
Най-тъпата овца например.  Mr. Green
Не знам, нищо не съм решила окончателно, само леко обобщение направих.
Да се даде мнение, ако може от повече хора, какви да са категориите - хумористични, строги, приказни, смесени, други - какви, кой и как да ги организира и утре ще обобщя отново.

# 94
Честно да ви кажа, подготовката за номинациите ми изглежда толкова сложна, сериозна и отнемаща време, че на моменти ми се струва една идея по трудоемка от организиране на избори. И не разбирам винаги тази сериозност с която се подхожда към тях. Не може ли да е по лежерно това нещо. Инак и аз съм за умереността. Нека тази година да има повечко хумор, повече намигване, а да се ограничи негативизма, острия, та на моменти даже вулгарния тон. Да се посмеем, повеселим, но нека е някак незлобливо.

В този дух моето предложение е номинациите да са хумористично-приказни. Simple Smile

# 95
Maлините не ги помня с лошо. За мен те са изцяло забавни и съм давала малини само на потребители, на които бих дала и Оскари, само че в малко по-различна светлина.
Идеята на Акаша за незабележим потребител много ме озадачи, не запомних как е именувала категорията, но не знам как да номинирам потребител, чийто ник не помня и чиито мнения пропускам.

# 96
Maлините не ги помня с лошо. За мен те са изцяло забавни и съм давала малини само на потребители, на които бих дала и Оскари, само че в малко по-различна светлина.
Идеята на Акаша за незабележим потребител много ме озадачи, не запомних как е именувала категорията, но не знам как да номинирам потребител, чийто ник не помня и чиито мнения пропускам.
Може би предложението на Акаша е дискретен начин да обидиш някой, който не се вписва в останалите категории малинки...

# 97
  • В Космоса

Joy
Има логика. Laughing

Аз имах предвид по-скоро скучен, сухар. Ааа, ето върнах се да видя точно какво съм сътворила: "Безцветният силует  - скучен, постен". Друга е идеята, но е доста обидна. Отказвам се от нея. Stop

Или имаш предвид тази: "Хрисимата душица - скромен, ненатрапчив, дискретен"?

# 98
  • Ямбол
Изглежда няма голям интерес към номинации и не знам дали изобщо да ги пускаме. Но ще направя обещаното обобщение.
Има някои предложения – номинациите да се разделят по подфоруми, особено специфичните – красиви при красиви, хоби при хоби, кулинарки при кулинарки и т.н. В този ред на мисли има предложения да отпаднат някои категории като цялостен принос и липса на годината, но пък да се запази „личен оскар” и тема на годината. За самите категории има направени отделни предложения, но първо трябва да решим един ли ще ги мисли или ще са съвкупност от най-много подкрепени предложения?
За броя на категориите – да се намали максимално, но все пак да е около 10-12.
Има предложение да са само положителни, но има и да са смесени. Усмиващите е предложено да си останат за малините, ако има такива.
Предложена е помощ от Сия, ако не противоречим на нейната идея и Антигона, Audrey Hepburn – без условия. Куркума предлага морална помощ.
Има предложение само един да ги измисля, има още идея да са приказни герои.

И така – около кои идеи се обединяваме, ако трябва и анкета ще оформим и после да мислиm категориите?

# 99
Според мен ще има интерес като се пуснат, но никой сега не се нагърбва с работата, освен теб и Сия.

# 100
  • София
Има интерес, има...  Peace

# 101
 А, да бе. Красиви при Красива мама, дето не стъпвам.

Всичко в Клю-то. Там е мегдана, там се правят изборите.

# 102
Всъщност, можем да съберем всички номинации в Клюкарника, и да се пусне тема в другите подфоруми, в която обявяваме номинациите. Така тези, които не посещават клюкарника ще са наясно с предстоящото/случващо се гласуване, и ще минат просто да дадат глас. Иначе става много разхвърляно.
Аз мога да публикувам темите в подфорумите, ако сте съгласни с този начин. Няма да ми е проблем.

П.П: Редактирам: Организаторите могат ли да номинират или да бъдат номинирани? Ще се уточняват ли имената им в темата, за да са наясно съфорумките, и за да не дават невалиден глас, който иначе биха дали за друг?

Последна редакция: пт, 31 окт 2014, 17:36 от Антигона

# 103
Да, и аз си мислех същото като Антигона. А и Ирис е права, номинациите трябва да са си в Клюто, като всяка година, инак някак наистина става мн разхвърляно. А и щом Антигона любезно предоставя услугите си, не виждам никакъв проблем. "За" съм.

# 104
  • Ямбол
За уведомяването няма да е нужна тема, сигурна съм, че те сами ще се информират. Но за красотата някак е по-трудоемка организацията. Трябва да има снимки, които да се предоставят предварително иначе няма много смисъл. Но каквото кажете. Засега се подкрепят идеите да е всичко тук или поне повечето да е тук. А категориите? Един ли ще ги съставя или всички и които надделеят?

Общи условия

Активация на акаунт