Номинации - проучване

• 45 574
  • 1 314
  •   1
Отговори
# 120
Ми примерно "спамър", което за мен не е кой знае колко отрицателно, ама е все пак и малко като да се сети човека, може да е "На всеки километър", ако е филмово заглавие.
Просто давам пример.

# 121
Покрай това разделение, което се случи в началото на годината с възникването на другия форум, стана така, че народа се разпиля на две места, и така и в двата форума в момента не е интересно. Голяма част от активно пишещите и интересни или провокативни личности се пресели окончателно на другото място. Тази година и почти нямаше интересни теми, нито пък такива, в които да стават епични скандали Laughing както е било предишни години. Не е имало и теми със снимки, нещо което предишни години не се е случвало, по това време на годината вече се бяха навъдили поне 3 такива теми със снимкопоказване. Общо взето скука.
Постна работа ще бъдат тазгодишните номинации, но все пак по-добре да ги има - да се раздвижи малко обстановката тази вяла година.

# 122
  • Ямбол
Ми примерно "спамър", което за мен не е кой знае колко отрицателно, ама е все пак и малко като да се сети човека, може да е "На всеки километър", ако е филмово заглавие.
Просто давам пример.

Пък за съфорумци, които се 'възраждат' периодично, сменяйки никовете си, може да има категория "Умирай трудно".  Mr. Green

# 123
  • В Космоса
Просто давам пример.

Пък за съфорумци, които се 'възраждат' периодично, сменяйки никовете си, може да има категория "Умирай трудно".  Mr. Green

superuu

# 124
  • Ямбол
"Яж, моли се и обичай" - може да категория за отявлени кулинарки от съответният раздел.
Категория "Синьо лято" - за потребители с приключенски, ведър и младежки дух. Приятни за четене и общуване.
"Едуард с ножиците"/ "Клъцни/Срежи" - за по-хапливите и резки съфорумки.

Все филмови асоциации ми идват наум, като се замисля над категориите. А исках да са приказни.  Confused

Последна редакция: сб, 01 ное 2014, 03:21 от DimiLoca

# 125
  • Ямбол
Давайте още после ще ги обобщаваме.
Да се разберем първо какви ще са категориите и върху тях да им измислим имена.
Сигурно всички ще искат за стил на писане, да ти е приятно да му четеш постовете. После за новак, за спам ще е интересна и е леко отрицателна, но да не е като на всяко гърне мерудия, която ми се иска да е отделна, защото да не пишеш по темата не е равно на винаги да има да кажеш нещо по почти всяка тема. Провокативен ще има ли? Тема, банда, фраза би трябвало да останат и да им измислим имена. Сръчните ръце искаше Куркума - сега да предложи филмово или приказно заглавие. Липсите ми се струва че ще е интересна тази година.
Предлагам да има все пак кой дразни, но и кой е най-обичан. Друго?

# 126
  • Пазете Гор
"И Бог създаде жената" е предложението ми са категорията, в която ще мерят хубост красавиците. С подзаглавие "Божествени тела", щото да се намекне, че ние - ценителите много ще се зарадваме на кадро и в цял ръст.

"Сръчните ръце" ми се ще да не бъдат състезателна категория, а да е по подобие на "Личния Оскар". Иска ми се да е шанс просто да споменем кадърни, работливи, инициативни и творчески хора, ей така пътем - номинирайки хубавици и форумни заядливци. Филмово заглавие? Ще помисля.

# 127
  • Ямбол
Да отивам ли при моите любимки Аватарките, да ги питам, искат ли категория или те сами ще ни намерят?

# 128
Мисля, че на първо време трябва да изберем кои подфоруми да участват в номинациите. Може да си направим списък от 20-30 подфорума, в които после да пуснем своеобразна анкетка с един въпрос: Коя е кралицата /богинята, виртуоза и т.н./ на .... /гоблените, кучкарите, турските сериали и т.н./;
Може тази анкетка да се постне и във всеки подфорум;
Може и друго: със съдействието на администраторите темата за номинациите да е закована на стартовия екран през седмицата, в която е активна;  в заглавието да се приканват всички потребители да номинират в темата в Клюкарника всички, които желаят, в които категории искат; така ще имаме номинации само в подфорумите, които имат интерес; имат интерес, но не четат Клюкарника;

Иначе стандартните клю-номинации мисля, че няма особено значение какви точно ще бъдат; можем да се позабавляваме с нещо нестандартно, но едва ли ще се изненадаме с нещо по същество след толкова години.

Та да обобщя с две изречения: Предлагам всеки да изброи кои подфоруми трябва да се включат в конкурса. Като събрем хубаво списъче ще поместим линк към темата с номинациите или ще отворим специална тема във всеки един от избраните подфоруми.

# 129
  • Ямбол
Аз доколкото разбрах - повечето искат всичко да е тук, на едно място и да се поканят в останалите подфоруми да дойдат да дадат своите предложения и глас.

# 130
Аз доколкото разбрах - повечето искат всичко да е тук, на едно място и да се поканят в останалите подфоруми да дойдат да дадат своите предложения и глас.
Ами наблюденията ми от минали години показват, че това няма да се случи.

# 131
Аз мисля да пишем и в съответните подфоруми. Може да сложим линк към темата за да гласуват, може и директно там да е гласуването, а след това победителите да ги пишем в обща тема.

# 132
  • София
И кое ще им е различното на тазгодишните номинации, като смените имената на категориите с "филмови" или махнете/добавите тук-там някоя? Все същото ще е. Две-три години ги проследих тия номинации. Скука си е, то и какво ли друго може да бъде...
Недоволни все ще има, а организаторът ще обере негативите.

# 133
  • Пазете Гор
Мисля, че мястото на номинциите е в Клюкарника. Заниманието по подфоруми е неефективно. Хората в много от тях си правят вътрешни конкурси и забавления и едва ли ще имат енергията и желанието да го правят пак.

"Яж, моли се и обичай" - може да категория за отявлени кулинарки от съответният раздел.
Категория "Синьо лято" - за потребители с приключенски, ведър и младежки дух. Приятни за четене и общуване.
"Едуард с ножиците"/ "Клъцни/Срежи" - за по-хапливите и резки съфорумки.

Предложенията са чудесни, особено първото - за кулинарки, къщовници и души на семейства.
Някои мои предложения:

"Речта на краля" - за най-речовитите съфорумци, еквивалент на "Перото" от предни години

"Най-добрия човек, когото познавам"(неконкурсна) - за съфорумец, за когото знаете, че е направил добро

"Десет неща, които мразя у теб" - за отличаване на отявлените хейтъри, и изобщо - за киселици

"Среща с непозната" - за впечатляващ форумен дебют

"Вещиците от Истуик" - за банда на годината

"Летящи кинжали - за съфорумците, чиито думи свалят душевни стружки от невнимателните пишещи

"Работещо момиче" (неконкурсна) - категорията, която по-напред именувах "сръчни ръце". За хора които могат, работят, творят, произвеждат и го правят добре.

"Мис Слънчице" -  за съфорумец, чието прочитане ви кара да пак да повярвате, че светът всъщност не е никак лошо място.

# 134
  • Ямбол
Кралицата на драмата как ще я именуваме, няма начин да минат номинациите без нея.

Общи условия

Активация на акаунт