Номинации - проучване

• 46 784
  • 1 314
  •   1
Отговори
# 195
  • Ямбол
Липсват доста категории, а тези са одобрени само от двама-трима.
Аз бих махнала първите две и бих оставила бандата, бисер, спам, новак.

# 196
  • София
Лиляна, пусни твоите предложения. Имената ще се досършат допълнително. Въпросът е да се обединим около няколко.

# 197
По въпроса с огледалото и красива форумка искам да кажа следното, за да сме напълно обективни. Значи ние хубаво ще номинираме някоя съфорумка, но това не значи, че на нея ще и е приятно да си сложи снимка, само защото ние сме решили, че искаме да я виждаме. И после ще ги упрекваме, че или не са си сложили снимка или си я държат две минути - ми не е честно.

В този смисъл, която иска да участва и реши, че ще си сложи снимка, трябва да го заяви. Иначе не ми се струва добре. Тая категория е малко специфична.

Но като цяло на мен тази категория не ми е чак толкова интересна.

# 198
Чакайте сега, номинацията за Красива мама ли е, или за Красива съфорумка? Че в тоя форум не сме всички мами.

# 199
Май-вече виждам една претендентка, която със сигурност няма да си скрие снимката  Wink

# 200
Чакайте сега, номинацията за Красива мама ли е, или за Красива съфорумка? Че в тоя форум не сме всички мами.

Пардон, изразих се некоректно. Ще поправя, ама мама ми дойде по-кратко  Blush

Май-вече виждам една претендентка, която със сигурност няма да си скрие снимката  Wink

Simple Smile

Ако си заявят и си дадат снимки, ще се предотвратят много излишни коментари.
И така ще е по-добре за тази категория.

# 201
Е, ние я виждаме на аватара, че не се крие  Mr. Green

# 202

Вие пък съвсем грешно ми интерпретирахте въпроса, да му се невиди  Blush Просто попитах, аз Нино си я знам, че бърка и завалва думи и мисли, все пак е 40ти набор госпожата  Laughing Пък и аз съм Мара Подробната, трябваше да подпитам и уточня.
Одри, ти не се подхилквай! Ако аз ще влизам в кюпа, ти идваш с мен!  Mr. Green

# 203

Вие пък съвсем грешно ми интерпретирахте въпроса, да му се невиди  Blush Просто попитах, аз Нино си я знам, че бърка и завалва думи и мисли, все пак е 40ти набор госпожата  Laughing Пък и аз съм Мара Подробната, трябваше да подпитам и уточня.
Одри, ти не се подхилквай! Ако аз ще влизам в кюпа, ти идваш с мен!  Mr. Green
Ааа не  Joy Аз съм срамежлива  Blush

# 204
  • Ямбол
Има анкета.

# 205
Просто попитах, аз Нино си я знам, че бърка и завалва думи и мисли, все пак е 40ти набор госпожата  Laughing

Joy  Hug

Ще гласувам.

Двойка форумци
Личен любимец
Бисер
Чувство за хумор
Добър изказ
Драма
Знания
Отнесен или говорещ със звездите
Хаплив
Хубост /с особено мнение  Mr. Green /

Последна редакция: ср, 05 ное 2014, 10:22 от NinoTino

# 206
Новак
Хубост
Банда
Спам
Досадник

Въздържах се от категория Хаплив, защото май се разбрахме организаторите да не се номинират. В такъв случай Лилянка остава скрита от куршумите,  а така въпросната категория е просто излишна  Laughing
Ух, бре Лиле  Heart Eyes Hug Като за добро утро! 

Просто попитах, аз Нино си я знам, че бърка и завалва думи и мисли, все пак е 40ти набор госпожата  Laughing

Joy  Hug

Ще гласувам.

двойка форумци
Личен любимец
 Бисер
Чувство за хумор
Добър изказ
Драма
Знания
двойка форумци
хаплив
хубост /с особено мнение  Mr. Green /

Госпожата от далечната ера, два пъти сте писала двойка форумци  hahaha Тука 2х2 не прави 40, отдъхнете  Grinning Hug

# 207
Оф!  Blush
Ще се коригирам.

Хаплива нека да я има, аз не я броя отрицателна.

Пропуснала съм отнесен или говорещ със звездите, как можах!

# 208
Антигона, пусни  Mr. Green Захапа ги от сутринта   Joy

# 209
  • Ямбол
Аз нямам против да ми свалите имунитета Wink. Нито се дразня, нито ще нападам някого, който е решил да ме номинира в отрицателна категория. И без номинации ми е ясно, че не на всеки съм приятна, но и не съм целяла никога да се харесам на всеки.

Общи условия

Активация на акаунт