Номинации - проучване

• 47 343
  • 1 314
  •   1
Отговори
# 630
В голям виц се превърнаха тези номинации.

Наистина е забавно как един "Красив Ум" може да бъде разчекнат като жабата и също като нея да сочи крокодила с пръст. Laughing

# 631
Малко са 5. Защо не всички номинирани? Нека да има екшън и изненада от крайния резултат.
Не ми казвайте, че някой се бои да не изтърве короната. В такъв случай пуснете само  по 3 номинации, да не би някой да остане разочарован и изненадващо прецакан.  Laughing

# 632
  • Ямбол
Мрънкането на Сия ми идва твърде вече.
Разбирам сега Кейси, защо я подкача.
Всеки да прецени сам колко категории да пусне. Ако са много последните с равни гласове, да се оставят първите 5-6, но ако има малко като цяло номинации, нека излязат всички, но все пак да не прекрачваме 10 опции.
Бих предложила да ми пишете на лични и заедно да решим, но в събота ми предстои едно много важно обучение в Червения кръст и няма да мога да следя нещата.

# 633
Наричаш директната критика мрънкане?
Добре.

# 634
  • Пловдив
Сблъсък на титаните Mr. Green

# 635
  • В Космоса

Всеки да прецени сам колко категории да пусне. Ако са много последните с равни гласове, да се оставят първите 5-6, но ако има малко като цяло номинации, нека излязат всички, но все пак да не прекрачваме 10 опции.

И аз това щях да предлагам. Peace

# 636
Имам конструктивно предложение - Лиляна да спусне служебно печелившите в отрицателните категори, според както си ги беше наредила предварително за себе си, но за сметка на това да разреши всички номинирани в положителните категории да участват в гласуването.
Ето един начин да се раздвижи гласуването, да се даде шанс на повече хора да спечелят и да се отстрелят в движение старите кучки.
Съгласни?

# 637
Така, ще кажа аз как ще процедирам.
Номинираните красивици са 18. От тези 18 обаче само 4 са с повече от 3гласа. В анкетата ще отидат именно те. Безсмислено ще е да бухам вътре останалите 14 имена, които досега са събрали един глас и да се надявам, че видиш ли - първите ще станат последни, и "О, екшън! О, чудо!". Че в този ред на мисли, смятам да последвам съвета на Джой.

Категория Островът на съкровищата обаче е малко друга бира. Въпреки това смятам да подбера темите, за които е даден повече от един глас.

В категория Абсолютно начинаещ са номинирани четирима потребители. Махам себе си и още една мацка, тъй като не сме регистрирани тази година, а според условието на категорията за новак се смята този присъединил се тази година. Остават две потребителки, които покриват критерия и отиват в анкетата.

Това е от мен.

# 638
За добър изказ има 28 номинирани, но ако не сложа в анкетата тези с по 1 глас стават 13 човека, но мога да ги съкратя до 10 човека. Така че кажете как да ги пусна - всичките, тези с най-много гласове или всички без тези с по 1 глас?

# 639
За добър изказ има 28 номинирани, но ако не сложа в анкетата тези с по 1 глас стават 13 човека, но мога да ги съкратя до 10 човека. Така че кажете как да ги пусна - всичките, тези с най-много гласове или всички без тези с по 1 глас?

Предлагам всички, без тези с по 1 глас.

# 640
Не е честно да сегрегирате тези с малко гласове. Трябва да участват наравно с останалите. Особено красавиците. И вземете да сложите по една снимка на всяка от тях за да се ориентираме.

# 641
  • София
Така, ще кажа аз как ще процедирам.
Номинираните красивици са 18. От тези 18 обаче само 4 са с повече от 3гласа. В анкетата ще отидат именно те. Безсмислено ще е да бухам вътре останалите 14 имена, които досега са събрали един глас и да се надявам, че видиш ли - първите ще станат последни, и "О, екшън! О, чудо!". Че в този ред на мисли, смятам да последвам съвета на Джой.
Аааа, не тук пристрастие има конфликт на интереси. Ти защото влизаш в първите 4, та затова само тях. Другите, дето сме по-надолу сме прецакани, а!!!
 rotfImao rotfImao rotfImao Дай да се хващаме за гушите да раздвижим номинациите малко.

А сега сериозно - абсолютно съм съгласна, че опциите за гласуване трябва да са малко. И за Островът на съкровищата съм съгласна с Антигона. И ако има нещо за помощ-давайте. късно предлагам, ама откъде да знам, че тая седмица толкова лежерна и стоенето в къщи с децата ще е повече  Embarassed

# 642
И ЕГН ще добавим, ДНК профил, пръстови отпечатъци, зъбен картон. Да се прави анкета за 20души с по един глас е просто безсмислено.

# 643
И ЕГН ще добавим, ДНК профил, пръстови отпечатъци, зъбен картон. Да се прави анкета за 20души с по един глас е просто безсмислено.

Защо е безсмислено?

# 644
Цвети, защо сега така публично ме разкри  Sad Не можа ли на лични!?  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт