Номинации - проучване

• 47 311
  • 1 314
  •   1
Отговори
# 945
. Но... да се покажат.  Peace

е тва не знам как ще стане  Rolling Eyes те са бетер жени

# 946
  • вятър в маслините, вятър над хребета
От КиТ- Дяволо. Аз ще мажорествам за него newsm18

# 947
Точка за Хлапето:)

# 948
  • Испания
. Но... да се покажат.  Peace

е тва не знам как ще стане  Rolling Eyes те са бетер жени

Права си, но иначе не гласувам за никого.  Wink Ей така, само по симпатия - тц.  Laughing

# 949
Точка, да, такова предизвикателно поведение си заслужава точката. После не знам.

Мислете как да оформим категорията и да ги опишем.
Няма дамо женски огледала и коси да скубем.

Хлапето да се яви на съвет ако иска, ако иска тука да дава идеи.

# 950

Мислете как да оформим категорията и да ги опишем.
Няма дамо женски огледала и коси да скубем.

Хлапето да се яви на съвет ако иска, ако иска тука да дава идеи.

Оставете го той да ги организира, къде се бутате сега всички? Laughing

# 951
Моля за вашите предложения за мъжете, защото аз се опасявам, че може да не се сетя и за 4.
Лабрадор, Куркума, Вълкът с дълъг ник, Хлапето, Желязко..?

...дядо Хаджия, Веско-Варна, Ocaso... Но... да се покажат.  Peace
Herkules и Буталото също. Последният и без това твърдеше, че след като прочел темата за предупредителните знаци при мъжете, сметнал, че е идеален. Плюс това изтипоса на снимка приятелката си, та предполагам, че след като имАхме честта да видим нея, ще може да ни огрее и със собствения си идеален лик.

# 952
Аз имам специална мисия, тихо ти.   Mr. Green
Иначе той ще се справи.

Айде чао и да не се карате.

# 953
  • Ямбол
Ама нали той щеше да организира?
Така ли се правело?
Брей, пък аз се бутам като хахава.

# 954
Наборе, краката да бръснем ли или не е задължително Mr. Green От сега съм със сатена и вълнени чорапи, че в планината е Ладно:))))

# 955
  • out of space
5 свободни минути да има човек и да се набута баш в Лудницата  ooooh!

# 956
  • Испания
Прес центърът на състезател The_Kid (умопомрачителна дама с убийствени крака и бюст) има удоволствието да ви съобщи, че специална прес конференция ще бъде проведена по-късно тази вечер. Очаква се масирано журналистическо присъствиe. Очаквайте подробности и много изненади!

(Начален час: 23:00. Дрес код: минимум сатенени нощници. )

Тръпна в очакване. Внимавай да не закъсняваш и да не ни разочароваш! Цяла Бг.мама сега тебИ гледа.  Rolling Eyes Joy

# 957
То хубаво, категория за форумски красавци, но аз не съм виждала нито един. Потребителките поне се пускаме в теми за мерки и теглилки, коси, грим, вежди, но от мъжете освен един полугол Аржан в снега (приятна гледка)- друг показвал ли се е Rolling Eyes

Ghost се е показвал, гол до кръста и с китара, май беше в гръб, или анфас с лице, сведено към китарата. За кратко, от онези, среднощните пускания на снимки.
Много, много хубава снимка беше.  Mr. Green  Mr. Green Конкуренцията няма шанс.

# 958
Аз ще съм на гости и не мога по жартиери и сатен. Ще помоля и хлапето да се съобразява с дрескода, че ще надничам от чужд компютър и да не обвинят домакинята в нещо низко и долно.

# 959
Аз ще съм на гости и не мога по жартиери и сатен. Ще помоля и хлапето да се съобразява с дрескода, че ще надничам от чужд компютър и да не обвинят домакинята в нещо низко и долно.
От пресцентъра имат удоволствието да съобщят на уважаемата госпожица, че на нейно име е издадена специална акредитация. Може да си я получи лично.

Общи условия

Активация на акаунт