Прахосмукачка робот - 6

• 94 761
  • 789
  •   1
Отговори
# 270
  • Стара Загора
A защо реши че след месец ще ти я доставят не е ли около 10 -ина дни

Защото почнах да се двуомя дали да не откажа сегашната ми поръчка и да пусна тази ..идва с около 100 лв по евтина ....ама много време тази доставка месец

п.п
дори когато я вкарам в кошницата на последна стъпка ми дава около  16 декември

Последна редакция: ср, 26 ное 2014, 13:06 от dilibaby

# 271
Така пишеше. И на потвърждението за доставката пише 20.12 - 09.01. Сега гледам, че са го променили. Ще пиша на Амазон дали не могат по-рано да я доставят, но така беше преди час-два.

Благодаря, че ми обърна внимание, анулирах старата поръчка и поръчах наново с по-кратка доставка.

# 272
  • Стара Загора
Така пишеше. И на потвърждението за доставката пише 20.12 - 09.01. Сега гледам, че са го променили. Ще пиша на Амазон дали не могат по-рано да я доставят, но така беше преди час-два.

Благодаря, че ми обърна внимание, анулирах старата поръчка и поръчах наново с по-кратка доставка.

Да и аз докато пробвах видях че първоначално даваше около 3-4 седмици , и след това се промени...
А не би ли трябвало щом си е от амазон а не от друг продавач , долу горе да е стандарна доставка 10 дни

Сега за кога ти я дава , че и аз се чудя даЛИ ДА НЕ ПОРЪЧАМ ТАЗИ...вече откачих Mr. Green

# 273
Сега ми дава 16-23.12. Да, аз също започнах да полудявам с това непрекъснато следене какво става в Амазоните и затова поръчах без да се замисля. Не смея да ти давам съвет, защото не знам какво ще пристигне Simple Smile Разликата, която виждам с тази от испанския Амазон (389 евро) е, че от италианския е без моповете (на мен не ми и трябват) и че  е по-ниска. Другата е 15 см, а тази 9. Другото изглежда същото. И не знам дали има резервни неща. Приятно избиране Simple Smile)))))))

# 274
  • Стара Загора
Моля тези които имат този модел , да кажат такива ли са размерите 54.2 х 44.4 х 15.8 см наистина ...това не е ли много за тази става дума
http://www.amazon.es/LG-HOMBOT-VR6270LVMB-Aspirador-obst%C3%A1cu … 0XFTQ2VV6PHHEABV9
Моля ви ..размерите на другите сега като се вгледах са 34 х 34 х 8.9 см... имам още малко време да я отменя
  bouquet

П.П Имам отговор от Ужасия - размерите и са нормални 34x34x9 ...

Последна редакция: ср, 26 ное 2014, 15:51 от dilibaby

# 275
В крайна сметка мисля, че LG HOMBOT VR6270LVMB и LG HOMBOT VR62701 са един и същ уред, само че произведени в две различи страни (или за две различни страни, по-скоро). Първата се продава с моп, а втората без моп. И без допълнителен филтър и четки. Това е. Моята поръчка е 343 евро, казвам го, защото гледам, че се  е вдигнала вече цената. Успех на всички!

# 276
  • Стара Загора
Да точно така е..и аз до одеве ровех , за да сверявам различните букви цифри от чисто любопитство.

# 277
Извинявам се за  глупавия въпрос , но LG VHOMBOT3 като този от техномаркет на цена 499лв. струва ли си?  newsm78

# 278
  • Стара Загора
Извинявам се за  глупавия въпрос , но LG VHOMBOT3 като този от техномаркет на цена 499лв. струва ли си?  newsm78

499 лв или евро ?
Нов или втора употреба ?
Ако е 499 лв нов  цената си е супер в техномаркет е 999 лв

# 279

499 лв или евро ?
Нов или втора употреба ?
Ако е 499 лв нов  цената си е супер в техномаркет е 999 лв
лв. , новичка Simple Smile взета е в комплект с пералнята  от техномаркет, но нея я продават отделно за 499лв. Simple Smile вече я пуснах и утре ще е тук Simple Smile
п.п. от един магазин за черна и бяла техника в Ловеч е

# 280
  • Стара Загора
Сигурна ли си че няма нещо гнило...промоцията е пералня+робота ...и намалението е около 100 лв на цялата сума/ако не с елъжа/.но за 500 лв робота незнам...дано всичко е наред и няма проблем

# 281
Момичета, кой робот, според вас, би бил по- подходящ за помещение на нива и с начупена форма? И как се държи LG HOMBOT при наличие на стъпала?

# 282
Сигурна ли си че няма нещо гнило...промоцията е пералня+робота ...и намалението е около 100 лв на цялата сума/ако не с елъжа/.но за 500 лв робота незнам...дано всичко е наред и няма проблем
ами изпращат ми я с опция тест пък ще видим Simple Smile  а и намалението на пакетната цена е 1100лв , а не 100лв като отвориш страницата , там където е посочен пакета цената му е  написана 3198лв. и е зачеркната и под нея вече е промоционалният пакет за 1999лв само пералнята отделно струва 2199лв Simple Smile

# 283
  • Стара Загора
ами изпращат ми я с опция тест пък ще видим Simple Smile  а и намалението на пакетната цена е 1100лв , а не 100лв като отвориш страницата , там където е посочен пакета цената му е  написана 3198лв. и е зачеркната и под нея вече е промоционалният пакет за 1999лв само пералнята отделно струва 2199лв Simple Smile
ДА ТАКА Е..грешката е моя не съм догледала..

# 284
Май сега всички накупиха пералня + робот и ги продават после по отделно
http://bazar.bg/%D0%BE%D0%B1%D1%8F%D0%B2%D0%B0%E2%80%938910776/% … 0%B5-lg-hom-bot-3
Или грешката е моя?

Общи условия

Активация на акаунт