Прахосмукачка робот - 6

• 94 746
  • 789
  •   1
Отговори
# 285
Май сега всички накупиха пералня + робот и ги продават после по отделно
http://bazar.bg/%D0%BE%D0%B1%D1%8F%D0%B2%D0%B0%E2%80%938910776/% … 0%B5-lg-hom-bot-3
Или грешката е моя?
  hahaha май си права , хората си го обърнаха на бизнес Simple Smile но мен си ме устройва при положение , че пералня си имам , а бюджета не ми позволява да дам 999лв. за роботче Simple Smile

# 286
И аз го видях, чудя се къде им е сметката?

# 287
Този не е купен в тази промоция! Купен е май от Техномаркет в София Ринг Мол, за откриването имаха промоции... поне на гаранционната карта пише "Магазин - ТМ Sofia Ring" Simple Smile Същата обява я има в и Olx Simple Smile Не съм сигурна де, въпреки, че на печата пише Техномаркет Европа .. Simple Smile не знам дали е едно и също с Техномаркет Simple Smile

# 288
ами сметката идва от там , че промоционалният пакет де факто ти дава безплатно робота , като бонус към пералнята :
- ЛГ хомбот -цена 999лв
-пералня ЛГ -цена 2199лв
При промоцията закупуваш двете неща за 1999лв , което е със 1100лв по- малко , отколкото ако се закупят отделно. Като си продаде пералнята  на редовна цена или я остави за собствено ползване и продаде робота отделно на 3-то лице , паричките от робота излизат чиста печалба Simple Smile
Поне аз така го разбирам  Peace

# 289
ами сметката идва от там , че промоционалният пакет де факто ти дава безплатно робота , като бонус към пералнята :
- ЛГ хомбот -цена 999лв
-пералня ЛГ -цена 2199лв
При промоцията закупуваш двете неща за 1999лв , което е със 1100лв по- малко , отколкото ако се закупят отделно. Като си продаде пералнята  на редовна цена или я остави за собствено ползване и продаде робота отделно на 3-то лице , паричките от робота излизат чиста печалба Simple Smile
Поне аз така го разбирам  Peace
Точно така. И на практика пералнята все едно си я взел за 1300 вместо за 2000лв. А още по-добрата далавера е да продадеш и двете неща  Mr. Green Може да си спечелиш едно 500-600лв ей така. Само да имаш пари да инвестираш и място за пералня  hahaha
Както и да е наистина си е на сметка за тези, които искат робот, защото 350 лв не са си малко пари.
Аз веднага бих скочила!

# 290
Здравейте момичета , дали е добра сделка обявата която сте пуснали. Много се чудя дали да я взема от този човек за 649лв или от амазон. Моля за съвет.

# 291
Вижте каква промоция има, родителите ми се възполваха, сега чакаме доставка.
Офертата е много добра за хора, които има нужда от пералня и робот.

http://www.technomarket.bg/products/09139343/lg-vhombot3

Имам питане, не, че не сте обяснили преди това, но много се обърках и тези в магазина незнаят
какво продават. Реших да поръчатм HomBot-a от тук - техномарт, онлайн.
Исках да ми кажат този с моп-а, кой модел е при тях - LR6370LVM или VR62701LVMD
Те незнаят! ........ но продават! Simple Smile
Който е поръчал от BG - LG-то, кой модел е полъчил? И от къде го поръчахте /този с моп-а ме интересува/? Искам да поръчам последният им модел, дефакто кой е той, и в България продава ли се?

Благдаря предварително!

А на Hary, страшно благодаря за невероятното описание!!!! Simple Smile

Получихте ли комплекта LG. Добре ли пере и суши комбинирания уред?

# 292
Здравейте момичета , дали е добра сделка обявата която сте пуснали. Много се чудя дали да я взема от този човек за 649лв или от амазон. Моля за съвет.
Ами според мен си е ОК. То си има гаранция все пак, която важи в България. Най-добре си говори с човека ако имаш други притеснения.

# 293
Гледам испанския амазон са намалили това неато със 100евро http://www.amazon.es/Neato-Robotics-XV-Essential-aspiradora/dp/B … 094723&sr=1-8 не знам до колко е оферта цената де Simple Smile

п.п. Погледнах в camelcamel  и излиза , че тов ѝ е най-ниската цена до сега в испанския амазон Simple Smile

# 294

[/quot

И двата комплекта присгнаха страшно бързо, едва снощи пробвахме пералнята на комбинираната програма - пране + сушене , пере чудесно и всичко беше съвсем сухо с изключение на едно ватирано юрганче, което беше леко влажно вътре някак си. Но не са мокри в никакъв случай. Останалите неща директно в шкафа заминаха. Но има много настройки, които ще тестване с времето, то така и пише в упътването - интуицията след време ще ви води кое с коя програма да се пере и суши.

До сега не сме ползвали сушилня, как е като отделен уред? До каква степен вади всичко сухо се чудя..?

# 295
Благодаря за бързия отговор! Забеляза ли да събира пух? Четох в Амазон, но за друг модел, че събира пух и трябва да се пуска програма за почистване на барабана, която била много дълга - 2.5часа. Тази може да е с автоматично почистване. Тиха ли е и има ли кратки програми? Извинявам се, че те засипах с въпроси, но много и се чудя.

[/quot

И двата комплекта присгнаха страшно бързо, едва снощи пробвахме пералнята на комбинираната програма - пране + сушене , пере чудесно и всичко беше съвсем сухо с изключение на едно ватирано юрганче, което беше леко влажно вътре някак си. Но не са мокри в никакъв случай. Останалите неща директно в шкафа заминаха. Но има много настройки, които ще тестване с времето, то така и пише в упътването - интуицията след време ще ви води кое с коя програма да се пере и суши.

До сега не сме ползвали сушилня, как е като отделен уред? До каква степен вади всичко сухо се чудя..?

# 296
Момичета в Техмарт има 30% намаление на всички артикули които не са на промоция,  може да проверите дали важи за роботчетата на ЛГ Simple Smile а и в италианския buyvip гледам има два робота от някаква  непозната за мен марка Simple Smile Peace

# 297
Роботчето вече е при мен . Котките ми са луди по него Simple Smile . От промоцията с пералнята е , но на човека не му трябвала така джаджа. Вече е изпробвана и съм много впечатлена . Покупка,която си заслужава - препоръчвам .

# 298
"Моята"  ЛГ я намалиха още в испанския Амазон 310 евро е. Аз канселирах поръчката от италианския. И доставката е по-бърза.

http://www.amazon.es/gp/product/B00GUJZTCY/ref=ox_ya_os_product

Честито, Ози!!!

Последна редакция: чт, 27 ное 2014, 20:57 от AnaLena

# 299
  • Стара Загора
Здравейте  ,
С тези ЛГ-та направо полудяхме ....тази 310 евро е направо супер цена .
Аз нямам търпение да пристигне моята , да я пробвам...

Общи условия

Активация на акаунт