Прахосмукачка робот - 6

• 94 731
  • 789
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте, и аз се насочих към LG но официално май не се продава BG . Моля за инфо от къде сте си я закупили.

# 76
Следя ви от предната тема още. Мерак ми е такова нещо да имам в къщи, но някакси 1000лв не ми се дават. Бихте ли споделили по-евтин вариант и в същото време да върши работа. Проверявам в интернет споменаваните от вас модели, но всичките са от по-висок клас като че ли. Някой с евтина и доволен има ли?  bouquet
Солак. Цената беше някъде 320-340 лв. директно от вносителя. Има ултравиолетова лампа, приставка за моп, дистанционно, възможност за програмиране на почистване по график, чисти прилично. Сервизирането е добро - имаше проблем с батерията, смениха ни машинката.

Благодаря за споделеното! Hug Ще потърся да почета.
Надявам се и някой друг да се включи. Thinking

# 77
  • на Мелмак
Здравейте, и аз се насочих към LG но официално май не се продава BG . Моля за инфо от къде сте си я закупили.

Да, до скоро не се продаваше официално в БГ.
Но вече я има  Wink
В Технополис и Техмарт - нова верига техно си .
Лично аз чакам отговор за наличности от Технополис , ако днес не получа ,  отивам в другата верига и взимам .

# 78
Здравейте,
След проучване за LG-то, мога да Ви дам инфорация, говорих с LG-БГ казаха, че от където и да е закупена от Европейския съюз гаранцията си важи тук! /естествено с документите за закупуване/

Не мога да се ориентирам по тези сайтове амазон и ибей, вчера в Испанския амазон беше на супер цена днес вече е като тук 1000+ лв.

Интересното е, че има различни номера на Hom Bot - a, тук се предлага този - VR 62301LVND (за модела с моп), а иначе има и други, които изглеждат същите но в Испания, Италия и т.н имат други модели като например VR 6370 LVM - Roboking , който май е 2014г.

Някой може ли да се ориентира от къде си струва да го закупим, че аз май не успявам!

Поздрави на всички РОБО - Мами, както ММ ме нарича Simple Smile

# 79
  • на Мелмак
Аз си купих сутринта LG-то  от Техмарт , включиха я в магазина - поздрави ме на английски  Sunglasses
В къщи като я сложих да се зарежда ме уведоми и за това , приказлива е  Laughing
Ще дам отзиви за почистване утре .
Супер доволна съм  Crazy!

# 80
  • на малък остров в океана
Колко още има да ти говори Simple Smile)) Дава отчет за всичко Simple Smile

# 81
  • на Мелмак
Колко още има да ти говори Simple Smile)) Дава отчет за всичко Simple Smile

Joy Joy
Чакам с нетърпение да я пусна , дано кучето се спогоди с нея и не се опита да я изяде  Laughing

# 82
Честито за новата придобивка, кой модел си взе. Ще чакаме отзиви Simple Smile .

# 83
  • на Мелмак
Ами тази без мопа , но като гледам той можело да се постави допълнително , но не ми трябва , особено и след написаното тук от другата мацка  Peace

# 84
Ползвам Агама от 2 години. Чисти прилично но е с много слаба батерия сменихме три батерии за 2 години. Добре е че до като е гаранционна го правят безплатно.

# 85
Здравейте, момичета. Най-после и аз да спра да чета този форум, а да взема и аз да напиша нещо - току виж съм се зарибила. Очите ми станаха компот докато изчера тази+2теми назад. Днес тотално изтрещях, докато малкия бебок категорично демострира неистовата си омраза към прахосмукачката. Е, не мога да изчистя. Той пищи, когато я види и чуе, а ако го заведа в другата стая пищи, че не вижда мен. Наближава черния петък и коледните празници и направо не знам дали се успея да изчакам до тогава. От четене съм готова още утре да отида и да купя такава чудесия. Четох ви внимателно, но все паккк като по-вещи по въпроса(все пак доста от вас са запознати и с моделите на останалите) искам да кажа какво искам аз и да ми кажете кой може би е моят робот. Апартамента е около 100кв.м с хол с нещо като ниша за кухня(не знам как да го обясня, бокс  или как се казва), две спални и коридор Г-образен, който е доста голям, баня и тоалетна, които не претендирам да чистя с робот, имат и праг..така че може би тях ще ги изключа и  парочистачката им е достатъчна. Искам това чудо да го оставя и да изчисти навсякъде. Варианта да го местя от стая в стая го приемам за изключително краен. Готова съм да дам до около 1000лв.. +/- малко. Като цяло си харесах LG заради батерията, която не е никел-метал(не знам колко това е плюс). Но не мога да се ориентирам кой модел точно продават в БГ и вамазон кой е.  Все ми е тая откъде ще я купя. Според вас дали на Черния петък ще има изгодни предложения. Очаквам вашите предложения, че станах много обяснителна Simple Smile Благодаря ви предварително! Поздрави!

# 86
  • на Мелмак
Аз не можах да изчакам намаленията по амазоните , а обикновенно тогава си купуваме доста работи  Peace
Работя от доста време по много , имам куче , 2 деца , ММ помага колкото може , но се дразнех страшно от всичките дребни трохички , боклучета и т.н. Варианта децата да чистят не се получи съвсем и накрая и аз се изнервих до крайност и купих от тук , въпреки , че знам , че след 2 седмици може да го взема на доста по-добра цена , но резултата днес си заслужава всичкоооо  Hug
Снощи децата като са се прибрали са пуснали роботчето - изчистило е апартамента в режим зиг-заг,
След като му прочетох упътването - днес го пуснах на режим клетка по клетка .
Знам ,че масово преобладават Румбите , и сега виждам , че двете са на съвсем различен принцип.  Peace
При LG  режимът клетка по клетка е за прецизно чистене - страхотно е  Peace
Няма нищо - ни косъм , ни троха в целият апартамент !
Изчисти навсякъде , проверихме след него - абсолютно чисто - открих топлата вода  Laughing, страхотен е , обичам го  Crazy
Това , което наблюдавам е начина му на почистване .
Аз днес отворих всички врати . Дока му е в хола - започна да чисти - изчисти 2/3 и се премести в другите стаи , естествено навря се навсякъде , където можа , оплете се в едни мои връзки на обувки , извика ме да отстраня проблема , оставих я нарочно на друго място - върна се точно там ,където спря и продължи да чисти от там.
Впоследствие си изчисти и другата 1/3 от хола .
Най - много ме зарадва колко старателно и прецизно чисти ъглите  Peace
Явно като са отворени вратите си чисти навсякъде - без пропуск.
Ако не искате да влиза някъде , се слага препятствие  или се затваря врата - в сравнение с румбата - където има навигатори / стени .
Всъщност не мога да правя сравнение  Peace , защото само съм ползвала Румба на приятелка .
Но аз съм много доволна от моето си .
Дано да е така още дълго  Heart Eyes

# 87
  • В.Т.
...... Но аз съм много доволна от моето си .
Дано да е така още дълго  Heart Eyes
Пожелавам ти да е така и да споделиш с нас. В момента съм с AGAMA. Когато я взехме, не бях сигурна, че ми трябва такава джаджа и взехме нисък клас, за да видим как е. Като изключим проблемите с батерията съм доволна. От една страна нямам база за сравнение в качеството на почистване /пък и децата поотраснаха, не цапат много, нямаме и домашен любимец/, от друга - сервизът при проблемите с батерията си беше Ок. Обаче следя темата, защото следващия път, когато батерията се скапе, ще сменя робота. Така че се надявам на отзиви.

# 88
  • София
Записвам се да ви следя, аз съм с две котки и имам спешна нужда от помошник за ежедневно почистване  Laughing

# 89
  • гр.София
Аз също си харесах LG. Но не мога да се ориентирам в моделите?! Тези които са представени в сайта на LG същите ли са като предлаганите в Amazon-ите? Търсих също някакво сравнение между моделите, но не открих? Най-вероятно и тук както при Roomba значение има квадратура, настилки и т.н. Намирали ли сте някъде повече инфо?

Общи условия

Активация на акаунт