Прахосмукачка робот - 6

• 94 688
  • 789
  •   1
Отговори
# 405
Може ли да ми препоръчате робот? Апартамента е 130кв.м ,настилките са ламинат,мокет ,имам и един килим.

# 406
Благодаря момичета! Разликата си е 200лв. и не е малко, но явно си е по-добре 380. И още нещо да питам - ние сме с ламинат навсякъде освен в антрето. Не мокри много, нали? Няма опасност от подуване? Защото при скубата, се получи такъв "ефект". Аз така или иначе първо ще пускам румбата, но е друго и като мине парцала.

Ние също сме навсякъде с ламинат само в коридора и кухнята са плочки, докато мине през една линия /като елха де/ и вече е на следващата част предната вече е изсъхнала, мокри колкото ако чистиш с мот/стирка/палка за под каквото му казвате, във Варна е стирка Simple Smile  когато минавам с парочистачка на керхер е същото така, че не мокри повече.
  Мислех си за Скуба, но четох, че имат много трудна подръжка и мокрело много пода. Цената пък е много висока за неудобствата, които предлага и като гледах клипчета и Скубата се мята насам натам като Румба, Бравата се движи едно към едно като на клипчетата, които я представят - последователна е.

За апартамент 130м2 смятам, че ЛДжито ще се справи добре и оптимално, че площа е голяма.
Гледам, че за мокети и килими продават една друга четка /не беше скъпа/ специална може и още по-добра работа да върши на такива настилки. Но за тази квадратура друг робот много ще се върти и дали ще минава всичко .... Не се знае.

# 407
Много ти благодаря   bouquet

# 408
  • Русе
благодаря много.

# 409
Почистването на ЛГ ми отнема 5 минути. Малко по-основно 10 мин, а вече изцяло с разглобяване не знам, още не сме го ползвали толкова много.
Не съм съгласна, че е колкото на обикновена прахосмукачка. Нашата прахосмукачка е с подобен контейнер като на ЛГ, но е толкова тъпо направена, че като я разглобя да я почистя ми отнема половин час да я сглобя ooooh!

# 410
Момичета, днес посетих един от магазините, където продавачът ми обясни, че румба не може да чисти килими  Naughty била предназначена само за ламинат, теракот и евентуално мокет. Отчаях се  Rolling Eyes

# 411
  • Русе
 Аз съм с персийски килим - чисти го идеално. Освен, ако има нещо при новите модели, но не ми се вярва.

# 412
  • Пловдив
Това са пълни глупости. Килима ми го прави перфектен.

Дойдоха LG тата. Почвам сравнение между румба и LG.

Момичета относно смяната на езика за LG то. Нали във флашката ви прави нова папка SNDDATA.old, с тази папка можете да си върнете оригиналния език на робота. Само изтрийте папката  SNDDATA и на нейно място сложете  SNDDATA.old, като и махнете .old
Пробвах го и стана, та няма за какво да се притесняваме ако има проблем с роботчето. Само си запазете папката  SNDDATA.old

Последна редакция: пн, 08 дек 2014, 12:51 от loa

# 413
Момичета, днес посетих един от магазините, където продавачът ми обясни, че румба не може да чисти килими  Naughty била предназначена само за ламинат, теракот и евентуално мокет. Отчаях се  Rolling Eyes
То и мен консултанта в Технополис ме беше отчаял, че този контейнер по никакъв начин не може да ни събере мръсотията, а до сега не се е случвало роботчето да пищи, че му е пълен контейнера, колкото и мръсно да е било у нас  Peace Повечето изобщо не разбират от техниката, която продават. Аз почти винаги отивам по-подготвена от консултантите hahaha

# 414
  • на малък остров в океана
Момичета относно смяната на езика за LG то. Нали във флашката ви прави нова папка SNDDATA.old, с тази папка можете да си върнете оригиналния език на робота. Само изтрийте папката  SNDDATA и на нейно място сложете  SNDDATA.old, като и махнете .old
Пробвах го и стана, та няма за какво да се притесняваме ако има проблем с роботчето. Само си запазете папката  SNDDATA.old
[/quotе]

Ти явно си придвидлива. Де и аз да си бях запазила старата папка. Ако и твоите са испаноговорящи, може ли да помоля да ми я пратиш, при нужда да върна обратното положение.

# 415
  • Пловдив
И моята е от испанския амазон. Ето ти да си я свалиш.

Файл : SNDDATA.old.rar
Линк за сваляне  :  http://dox.bg/files/dw?a=cf4c60af43

# 416
  • Варна
Здравейте мами. От известно време чета темата и вече и аз си имам роботче. Дъщеря ми учи в Германия и ми го купи. LG 6340 . Сега го сложи да се зарежда , но никъде не видях колко трябва. Тук в темата мисля , че говорихте за 16 ч. Гледах го по Скайп и ще чакам 20 .12. Тогава щерката се прибира. Има ли някъде инструкции на български. Намерих на английски, но ще ми отнеме повече време да ги разуча. Кашона на lg е доста голям  ( не очаквах ) . Дъщеря ми ще пътува със самолет.  Ще е проблем ли ако се сложи прахосмукачката в ръчния багаж , а зарядното в големия куфар?

# 417

rotfImbo

Хич и не се връзвай, този сигурно даже не е виждал работеща румба. Аз съм с 2 бели килима и ги чисти идеално. Бях се зарекла, че бял килим никога повече няма да си купя, но след Румба купихме и 2рия, защото поддръжката вече е е никакъв проблем  Peace

# 418
Здравейте, моето ЛГ от испанския амазон също пристигна. След толкова четене се обърках сега.. колко време трябва да се зарежда, защото то си дойде с изтощена батерия. Пуснах го ии след 5 сек каза, че му е паднала батерията и си отиде да се зарежда. Вие колко време ги държите на зарядното първия път?

# 419
  • в резерват
Моето роботче  го почиствам за секунди.  Каквото има в контейнера го изсипвам в коша за боклук, филтъра, ако е много набит с прахоляк го подменям с резервния  , четката я чистя по рядко, но на Милето в комплекта има много удобна джаджа като гребен  и с нея махам всичко навъртяно без да разглобявам. После  мръсният филтър го изпирам и до другото чистене ми е  готов за подмяна. Предполагам, че и другите роботи са на тоя принцип.

Общи условия

Активация на акаунт